maly.jasio 19.07.14, 16:45 jest 35 °C (w cieniu) i znikad pomocy, ani ratunku... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybka.11 Re: Ratunku... 20.07.14, 08:14 Na grzałkę nic nie poradzę - w zestawie była Na upał tym bardziej nic nie poradzę - dzisiaj znowu będzie skwar - już mi jest gorąco Odpowiedz Link
zegor Re: Ratunku... 20.07.14, 08:23 Zaraz jadę wyłożyć się "martwym bykiem" na ogrodowej huśtawce Rybko,może powinnaś coś z siebie zdjąć,będzie chłodniej Ja niestety już nic więcej nie mogę, żeby nie obrazić moralności Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Ratunku... 20.07.14, 13:09 NIc zdjąć już nie mogę - co by moralności nie obrazić Odpowiedz Link
maly.jasio Rybko... 21.07.14, 11:48 po wlasnym mieszkaniu wolno chodzic nago. mnie by to zupelnie nie przeszkadzalo. a sasiedzi naprzeciwko...? a pies im d... lizal. Odpowiedz Link
leziox Re: Rybko... 14.08.14, 14:09 W wolnym demokratycznym kraju jakim sa oczywiscie Niemcy, lazil gosc latami nago po mieszkaniu i sasiadom widzacym go przez okno nie przeszkadzalo do czasu az sie nowi wprowadzili. Stwierdzili ze to obraza ich godnosc, oddali sprawe do sadu i wygrali. Facio ma tera lazic przynajmniej w kapielówkach po wlasnym domu. O sprawach przeciwko lokatorom pieprzacym sie zbyt glosno nawet nie wspomninam, bo co i rusz takowa sie odbywa a potem kaza sie osobom zainteresowanym bzykac ciszej aby nie przeszkadzalo to sásiadom. To tak co do tych sásiadów. Odpowiedz Link
leziox Re: Rybko... 14.08.14, 14:11 To jeszcze nic. Wlasnie przypomniala mi sie sprawa przeciwko wlascicielom kur i koguta, trzymajacym je w komorce domku jednorodzinnego. Otóz wyrok okreslal w jakich godzinach kogut ma piac a w jakich nie. I upominano wlascicieli przy tym ze wlasciwie to ten kogut pieje za glosno. Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Rybko... 15.08.14, 23:01 leziox napisał: > > Otóz wyrok okreslal w jakich godzinach kogut ma piac a w jakich nie. ________________________________________________ Nie dość, że człowiekowi zabraniają tego i owego, to jeszcze zwierzęto próbują narzucać coś wbrew naturze > I upominano wlascicieli przy tym ze wlasciwie to ten kogut pieje za glosno. _________________________________________________ matko... Odpowiedz Link
maly.jasio Ale Rybka, to tak cichutko pieje... 29.10.14, 19:58 ze szkoda mi by bylo wrzucic ja na patelnie... Odpowiedz Link
leziox Re: Ale Rybka, to tak cichutko pieje... 11.11.14, 21:46 Dla Rybki mozna byloby znalezc inne, fajniejsze przeznaczenie niz patelnia. I to kilka razy. Odpowiedz Link
hansii u tych sasiadow... 24.09.15, 15:17 leziox napisał: To tak co do tych sásiadów. u tych sasiadow (znaczy sie tych za Odra) to nie ma zadnej demokracji Odpowiedz Link
leziox Re: u tych sasiadow... 26.09.15, 18:09 Piknie nazwane. Donisicielstwo miało u Niemca zawsze długie tradycje. Oczywiście nikt nikogo nie zmusza aby tam siedzieć, ale gwoli informacji tacy sądziedzi są wszędzie a i w innych miejscach występują. Innymi słowy kanalie są jak tyfus i cholera, tak do końca nie da się ich wyplenić. Odpowiedz Link