usarmy 24.02.07, 10:21 Jak dbaja o petentów w UM ZAWIERCIE???? piszcie.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lambda100 Re: URZAD MIEJSKI ZAWIERCIE 24.02.07, 20:01 ostatni raz w urzedzie miasta bylam pare lat temu,poniewaz juz od dawna nie mieszkam w zawierciu.Mialam wtedy zalatwic sprawe z zameldowaniem,i nie bardzo wiedzialam jak to zalatwic-to pani powiedziala,ze ona wie ale mi nie powie.Ja to zrozumialam w jednoznaczny sposob i wyszlam trzaskajac drzwiami.To taka historyjka zprzed paru lat,a jak jest teraz to nie wiem. Odpowiedz Link
usarmy Re: URZAD MIEJSKI ZAWIERCIE 25.02.07, 11:36 Jak prezydentem Zawiercia został Pan Mazur, jak pewnie kazdy pracodawca owego UM chcial sie poznac z pracownikami.Miro przywitał sie i całkiem poważnie cytat "bierzemy sie do pracy" na to oburzenie pewnej Pani która tam pracuje "jak to to dzisiaj nie napije sie kawy"!!!! błacha historia ale tak było!!! Tak sie zastanawiam jak dostac prace w UM /pytam z ciekawosci nie chce tam pracoac/ W/w Pani dostała oczywiscie jak to sie pisze "miała plecy". Zcałym szacunkiem dla tej Pani ma wykształcenie nie adekwatne do funkcji pełniącej w UM!!!!A pracuje tam krótko i jest "ekspertem"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "Polska piekny kraj" Odpowiedz Link
pysienka Re: URZAD MIEJSKI ZAWIERCIE 25.02.07, 15:03 pewnie jeszcze znalazłoby się kilka osób nieadekwatnych do danego stanowiska i bez odpowiedniego wykształcenia. Odpowiedz Link