Gość: Adasko IP: 89.124.152.* 19.11.09, 15:36 15:35:18 Czy ktoś zna hotel na Słowacji w Dolnym Kubinie City Hotel Park *** sprzedaje go firma Mój LOndyn z Krakowa za rewelacyjną cene w okresie Sylwestra ?! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darekn Re: Sylwester Słowacja Hotel 3* IP: *.196.49.252.threembb.co.uk 19.11.09, 22:10 No kolego hotel w takiej cenie i to z basenem w okresie sylwestra ... sam sie tam wybieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danusia Re: Sylwester Słowacja Hotel 3* IP: *.171.9.10.static.crowley.pl 20.11.09, 12:44 Czy możesz mi ktoś podać link do tego biura które oganizuje tam sylwestra Dziekuje bardzo za pomoc Pozdrawiam Danusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabinka Re: Sylwester Słowacja Hotel 3* IP: *.tktelekom.pl 21.11.09, 14:54 W 2007 roku byłam w tym hotelu wraz z rodziną w ferie zimowe, bardzo miło udało nam się spędzić urlop.Mogę go polecić, sauna,basen, siłownia jest gdzie spędzić czas wolny. Jedzenie bardzo dobre jak na Słowaków :) I co ważne bardzo ciekawe miejsce turystyczne raj dla narciarzy Sabinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Sylwester Słowacja Hotel 3* IP: *.mobile.playmobile.pl 22.11.09, 20:57 Cześć Adaś,w tym hotelu akurat nie byłam to jeden z kilku hoteli tej sieci na Słowacji w jednym z nich spędziłam bardzo miłe chwile w hotelu Kultura w Ruzomberoku była świetna zabawa sylwestrowa w pieknej auli i co najważiejsze zima dopisała narty baseny żyć nie umierać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrr Re: Sylwester Słowacja Hotel 3* IP: 149.156.26.* 24.11.09, 13:53 Hotel Kultura w Ruzomberoku ... bawiło się tam kilka dni :) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Sylwester Słowacja Hotel 3* IP: *.knc.pl 25.11.09, 19:20 To bardzo dobry hotel na wypady na narty oraz baseny termalne,wszędzie wszystko pod nosem.W zeszłym roku maiałem przyjemność przebywać w City Hotel Park w Dolnym Kubinie,wyjazd wspominam bardzo dobrze.Pobyt organizowała ta sama firma Mój Londyn z Krakowa.Miłego pobytu Robert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepodległościowy Re: Sylwester Słowacja Hotel 3* IP: *.wroclaw.vectranet.pl 25.11.09, 21:35 W Słowacji - w niepodległej Słowacji. Czemu traktujecie Słowację jako kraine a nie jako państwo ? Na Morawach, na Śląsku, ale skoro w Czechach, to w Słowacji, w Ukrainie, w Litwie, w Łotwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Sylwester Słowacja Hotel 3* IP: *.dolsat.pl 27.11.09, 09:01 Czesc Adam ;) City Hotel Park w Dolnym Kubinie to bardzo dobry wybór, warunki całkiem przyzwoite i wiele atrackcji w cenie (sauna basen itp) wiec bez obaw... ja od trzech lat jezdze na sylwestra z firma Moj Londyn, w zeszłym roku bylam w hotelu Kultura w Rużomberoku w Słowacja i bylo naprawde swietnie: pokoje w hotelu pierwszorzedne, atmosfera, jedzenie, dwa bale sylwestrowe w hotelu: jeden na pietrze z orkiestra drugi z dj- ejem... mam nadzieje ze hotel nie stracil swojego pozimu i naprawde go polecam bo sama wybieram sie tam tez i w tym roku! co do firmy Moj Londyn ze znajomymi testujemy ja 3lata teraz bedzie 4 Sylwester-zadnych problemow, wiekszosc informacji mozna uzyskac telefonicznie i zawsze mozna sie dogadac ;) ps.kto sie wybiera w tym roku na sylewstra do hotelu Kultura w Rużomberoku, niech da znac... polaczmy sily bedzie weselej ;) pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: Sylwester Słowacja Ruzomberok Hotel 3* IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.11.09, 22:51 Hey nie znam hotelu w Dolnym Kubinie ale za to spedzilam z firmy Moj Londyn cudowny sylwester w Ruzemberoku w Hotelu Kultura 3*.Firma solidna i godna zaufania, organizacja na wysokim pozomie, swietny hotel, super widoki i wystrzalowy bal sylwestrowy z atrakcjami.Goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Famil Re: Sylwester Słowacja Hotel 3* IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.11.09, 12:55 Jeżeli będziesz na Słowacji to proponuję zainteresować się również ofertami zdrowego wypoczynku przy gorących źródłach. Nasze oferty zawsze są bogatsze od tego, co klient jest w stanie na własną rękę sobie „załatwić” czy znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Sylwester Słowacja Hotel 3* IP: *.84-47-127.t-com.sk 29.11.09, 23:03 Dolnym Kubinie City Hotel Park *** Wraz z rodziną spędziłem w tym hotelu długi weekend listopadowy Bardzo przyjemne miejsce wraz basenem sauna i fitnes w pobliżu nowy aquapark Polecam dla rodzin z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabinka Re: Sylwester Słowacja Hotel 3* IP: *.171.9.10.static.crowley.pl 07.12.09, 09:01 hallo hallo w tym roku wybór padł właśnie na ten hotel 3 dni z zabawą sylwestrową za 499 PLN Świetna Cena Jedyne biuro które go sprzedaje w takiej cenie to to Mój Londyn z Krakowa Polecam Sabinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Sylwester Słowacja Hotel 3* IP: *.toya.net.pl 09.12.09, 23:36 Witajcie:) Ja również wybrałam z mężem i znajomymi w tym roku Sylwestra w hotelu CITY PARK*** w Dolnym Kubinie. Nigdy jednak wcześniej nie byłam nigdzie z biurem Mój Londyn. Mam obawy co do wyjazdu, czy aby wszystko będzie grało, a największe obawy mam co do sylwestrowego menu...napiszcie proszę czy macie dokładne informacje co wchodzi w skład tego menu, jak z napojami zimnymi,ile dań gorących itp. Czekam na wszelkie info odnośnie sylwestra w tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ULA Re: Sylwester Słowacja Hotel 3* IP: 193.138.211.* 11.12.09, 14:53 hej ;) jesli chodzi o hotele 3* w Słowacji o fajnym standardzie polecam hotel Kultura w Rużomberoku - hotel w centrum, fajna okolica... hotel przestronny, piekne atrium w srodku, bilard, przyjemny hotelowy barek... polecam bylam 3 razy!!! swietna zabawa i przyjemny wypoczynek! pozdrawiam i polecam ULA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Sylwester Słowacja Hotel 3* IP: *.toya.net.pl 11.12.09, 15:23 Ula, a kto był organizatorem wyjazdu? Jakie jedzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Sylwester Słowacja Hotel 3* IP: 193.138.211.* 16.12.09, 13:53 odp. dla Asia w hotelu Kultura w Słowacji bylam z firma MOJ Londyn z krakowa, teraz tez maja ten hotel w ofercie,jest na ich stronie... jesli chodzi o jedzenie-naprawde super... na parterze hotelu jest olbrzymia restauracja do dyspozycji- sniadania europejskie w formie szwedzkich stolow- duzy wybor bez limitu hehhe obiady z menu naprawde smaczne, w duzym wyborze, polecam cudowna zupke cebulowa! POLECAM Ula Odpowiedz Link Zgłoś