mala-olivka 31.05.10, 21:01 Jakieś spostrzeżenia na temat tego biura? Ktoś dla nich pracował? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crazy_guide Re: Antałek z Krk 02.06.10, 13:05 Za wahadla stawki tragiczne, jesli jedziesz na rezydenture to nie wiem jak gdzie indziej, ale w Grecji warunki tragiczne- mieszka sie w jednym "apartamencie" z rezydetami z innych biur, nawet tych rumunskich ( nic osobiscie do Rumuni nie mam ). Syf i malaria jesli chodzi o warunki higieczne;) Odpowiedz Link Zgłoś
4_strony Re: Antałek z Krk 02.06.10, 18:58 Chyba powinnam się cieszyć, że nie doszło do żadnej współpracy... O stawkach za wahadła zostałam poinformowana w czasie rozmowy tel. - faktycznie nie powalają. Tego samego dnia miało dojść do spotkania w biurze z osobą X, której nie zastałam. Pracownice były zdezorganizowane; nie wiedziały, ilu mają już pilotów, ani czy X się jeszcze pojawi (uznały, że nie ma sensu się z nią kontaktować). W dodatku okazało się, że pilot znający trasę będzie szkolił kilku innych (nie mam nic przeciwko, ale moim zdaniem w przypadku wahadeł mija się to z celem; w końcu to nie objazdówka...). A jeśli pilotów z kilkuletnim doświadczeniem (moi znajomi nie wiedzieli, czy śmiać się, czy płakać) pyta się, czy wiedzą, na czym polega ich praca, to o czymś to świadczy... Miałam otrzymać wiadomość następnego dnia, ale okazuje się, że przedstawiciele biura nie mają nawyku, ani informować o odwołanym spotkaniu, ani udzielać ostatecznej odpowiedzi. Najlepiej wymagać od pilotów, ale nie od samych siebie. Ogólnie pierwsze wrażenie bardzo negatywne, lekceważący sposób traktowania. Jeśli tak to wszystko wygląda "przed", to nasuwa się pytanie, czego spodziewać się w trakcie... Odpowiedz Link Zgłoś
walensolipa Re: Antałek z Krk 03.06.10, 11:44 Ja też zostałem tak potraktowany,a żeby skontaktowac się z panią X dzwoniłem kilkanasie razy z czego ktos mi mówił,ze zadzwoni do pani i oddzwoni.Nikt nie oddzwaniał,a telefonu do pani X do tej pory nikt nie wykonał. Jeśli chodzi o wahadła jak w/w mówca trzeba byc szkolonym na wahadła przez innego pilota,i podejrzewam,że na tym to się tylko kończy,bo kto oddzwoni do ciebie jak juz zatrudnił milion osób za takie pieniądze?! pozdrawiam wszystkich pilotów:) Odpowiedz Link Zgłoś