Dodaj do ulubionych

Rejs po nilu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 15:07

z jakiego biura jechać w lutym/marcu na rejs po Nilu ?
Obserwuj wątek
    • mamma-mia66 Re: Rejs po nilu 20.12.10, 19:10
      Lecę Z Alfa Star w pierwszej połowie lutego ale już nie ma terminów na Egipt w przekroju z mojego miasta. Rezerwowałam we wrześniu bo zależało mi na feriach.
      • Gość: EwMa71 Rejs po nilu IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.10, 19:37
        Ja byłam z EXIMEM w ubiegłym roku. Byliśmy w maju. Super przewodnik. Fajna organizacja wycieczki 0 problemów. Polecam.
    • Gość: Kasia Re: Rejs po nilu IP: 178.56.161.* 21.12.10, 09:19
      My bylismy z Triada w listopadzie 2008 r. - teraz juz nie ma tej oferty - sharm z rejsem, ale polecam wlasnie w zimie, na Nilu i tak jest tloczno, ale statki sa lepszej jakosci. Przewodniczke tez mielismy super :) jednak wg nas to loteria na kogo sie trafi.
      • Gość: Kretynka Re: Rejs po nilu IP: 80.50.51.* 21.12.10, 09:21
        w lutym narcu to z alfa ale juz w kwietniu to tylko z Exim - co za kretynskie pytanie:)
    • Gość: Jola Re: Rejs po nilu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.10, 09:53
      Ja byłam z Eximem na programie Tutenhamon. Super program . Exim spisał się bardzo dobrze .Organizacyjnie bez zarzutu. Rejs to wspaniały sposób zwiedzenia Egiptu - najlepszy!
      Przejrzyj ofertę Eximu.Jeżeli mają jeszcze ten program to gorąco polecam.
    • Gość: zyk Re: Rejs po nilu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.10, 10:11
      Przecież jest zaledwie kilka biur które są organizatorami takich rejsów. Różnica jest w nazwie tej imprezy i cenie. Obojętnie z jakiego biura to zobaczysz te same zabytki i program będzie ten sam.
      • mamma-mia66 Re: Rejs po nilu 21.12.10, 16:16
        Czy to samo? Np nie wszędzie jest Kair. Jedne biura mają na statku all a inne 2 posiłki. Ale zgadzam się że ogólnie jest to samo.
        • Gość: zyk Re: Rejs po nilu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.10, 08:46
          > Np nie wszędzie jest Kair. Jedne biura mają na statku all a inne 2 posiłki

No i właśnie dlatego jest różnica w cenie.
          No tak, nie wszędzie jest Kair, ale pytanie jest o "rejs po Nilu", a do Kairu niestety nie ma jeszcze rejsów.
          • yrec61 Re: Rejs po nilu 22.12.10, 09:29
            do kairu rejsu nie ma, ale pociągiem z asuanu po zakończonym rejsie się tam dociera.
            to nasza relacja z rejsu:

kolumber.pl/g/27376-REJS%20ŻYCIODAJNĄ%20RZEKĄ
          • Gość: Jola Re: Rejs po nilu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.10, 11:56
            Zyk
            Dlaczego wypowiadasz sie na temat którego nie znasz. Na tym właśnie polega różnica w programach.Można zobaczyć więcej ale za wiekszą cenę lub tańszy program minimum.Np wspominiany przeze mnie Tutenhamon to poza standardem- 2 dni w Luksorze ,co pozwala na spokojniejsze i dokładniejsze zwiedzanie i 2 dni w Kairze / z Asuanu jedziesz nocnym pociągiem do Kairu/ i jeszcze kilka dni w Hurgadzie na odpoczynek nad morzem. Taki program ,naprawdę w bardzo przyzwoitym standarcie,pozwala zwiedzić i odpocząć. Nim sie odezwiesz to sprawdź.
            • Gość: zyk Re: Rejs po nilu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.10, 13:25
              Gość portalu: Jola napisał(a):

> Zyk
              > Dlaczego wypowiadasz sie na temat którego nie znasz.

O co Ci chodzi?? Temat znam, bo to już kila razy przerabiałam.

I radzę czytać ze zrozumieniem.
              • Gość: Kama Re: Rejs po nilu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.10, 11:04
                "Przecież jest zaledwie kilka biur które są organizatorami takich rejsów. Różnica jest w nazwie tej imprezy i cenie. Obojętnie z jakiego biura to zobaczysz te same zabytki i program będzie ten sam. - to twoja wypowiedź
                To raczej Ty pisz ze zrozumieniem :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka