Dodaj do ulubionych

kemer z itaką

13.05.11, 21:29
Kto do TTH Hydros Club Kemer 25 maja 2011 z Itaką ? Lecę pierwszy raz do Turcji, na co zwrócić uwagę. Lepiej dolary czy euro? Na jakie wycieczki się wybrać? Mam nadzieję, że będzie cała organizacja na 5 +.
Obserwuj wątek
    • Gość: gbur Re: kemer z itaką IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.11, 21:52
      na forum Turcja mało tego nawoływania ? list wylotowych ? wątków o dolarach i euro ?
      potrafisz korzystać z internetu, wyszukiwać informacje ?
    • wojtek33 Re: kemer z itaką 13.05.11, 21:56
      Jeśli na 2 tyg. przed wylotem jedyne co wiesz, to nazwa hotelu, to nie liczyłbym na 5+ a raczej oczekuję kolejnego wątku o tym, jakie to z itaki kiepskie biuro.
      • 22gwiazdeczka22 Re: kemer z itaką 14.05.11, 19:10
        Hotel wiem, że jest rewelacyjny. Ale prosiłam o praktyczne porady a nie o obrażanie mnie.
        • voyager747 Re: kemer z itaką 14.05.11, 20:20
          a umiesz korzystać z internetu, z wyszukiwarki ? potrafisz znaleźć forum: Turcja ? nie za bardzo chyba, pomogę Ci:
          forum.gazeta.pl/forum/f,660,Turcja.html
          tam, nie zakładaj nowego tematu, tylko szukaj, jest taka opcja, poradzisz sobie ? pewnie nie
          • voyager747 Re: kemer z itaką 14.05.11, 20:21
            Tam to wszystko było wałkowane setki razy. Jeśli hotel jest ok, to nie powinno być problemów.
            Pozostaje jeszcze lot, z Yes Airways są problemy jak na razie. Tureckie linie zwykle się nie spóźniają, latałem parę razy i było ok.
            • voyager747 Re: kemer z itaką 14.05.11, 20:27
              Aaa i nie dziw się ludziom, bo na każde takie pytanie trzeba odpowiadać po 100 razy. Dolary, euro to jest nieśmiertelny temat na forum Turcja, ciągle to samo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka