Dodaj do ulubionych

Kalabria - Porto Ada

IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.11, 19:06
Czy hotel Porto Ada w okolicach Tropei to hotel - widmo? Czy ktos tam był na wypoczynku? na żadnych polskich stronach nie ma informacji. Wybieram się tam z dzieciakami i chciałabym mieć pewnośc, że nie spędze tygodnia pod namiotem:)
pozdrawiam
O
Obserwuj wątek
    • Gość: OLQA Re: Kalabria - Porto Ada IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.11, 01:02
      ???
    • monika701 Re: Kalabria - Porto Ada 10.07.11, 21:52
      Witam, dzisiaj wrocilam z tego hotelu. Chetnie podziele sie opinia. Poza tym opinie mozna znalezc takze na holodaycheck.

• Gość: OLQA Re: Kalabria - Porto Ada IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.11, 23:51
        Hej:)
        napisz prosze, ze nie jest tak tragicznie:)))
        • monika701 Re: Kalabria - Porto Ada 11.07.11, 08:43
          Nie mozna powiedziec, ze bylo tragicznie ale 4 gwiazdki i AI w wersji tego hotelu sa w wersji minimum czyli jedzenie i sam hotel raczej w wersji funkcjoalnej niz eksluzywnej. Budynek glowny i lobby bardzo srednie ale pokoje czyste. Jednak najwiekszym problemem byli tzw. animacje, ktore polegaly na "tluczeniu" najtandetniejszej (hity z lat 80 i 90) muzyki od 9.30 do 2 nad ranem (z przerwami) wraz z narracja "wodzireja" a poniewaz hotel jest na stosunkowo malym terenie to w pokojach o 24 bylo tak glosno jak na parkiecie!!!!! A ja nie jestem wloszka z poludnia i mam dziecko i lubie miec wybor impreza czy spanie.... Chcialam stamtad wyjechac ale w koncu zmienili nam pokoj na w budynku glownym a to oznaczalo gorszy i mniejszy pokoj... Ma nagrania :))
          • Gość: ja Re: Kalabria - Porto Ada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.11, 12:14
            czy moge skontaktować się z Toba w jakis sposob na e-maila?
            pozdrawiam
            Gośka
            • monika701 Re: Kalabria - Porto Ada 13.07.11, 13:32
              oczywiscie monika701@gazeta.pl
          • gocha333only Re: Kalabria - Porto Ada 13.07.11, 12:23
            Czy z miejscowości gdzie znajduje się hotel mozna w jakis sposób dostać się do Tropei?
            pozdrowienia
            M
            • monika701 Re: Kalabria - Porto Ada 13.07.11, 13:11
              Hotel znajduje sie poza miejscowosciami ale mozna wypozyczyc samochod na miejscu i pojechac do Tropei. To niedaleko jakies 40 km. Poza tym kursuje bus do Pizzo.
              • gocha333only Re: Kalabria - Porto Ada 13.07.11, 13:37
                Dzięki, a możesz wysłac kilka fotek z hotelu i okolicy na @?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka