Gość: elina IP: *.play-internet.pl 17.03.12, 15:00 WITAM, czy ktoś z Państwa jedzie i będzie korzystał z wycieczki???Kiedy lecicie? Może będzie jakaś większa grupka NAS.... dziękuję za wszelkie sugestie i opinie.... WYMIENIAJMY SIĘ INFORMACJĄ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olek Re: groupon Meksyk....z Albatourem IP: *.89.115-178.dynamic.3bb.co.th 17.03.12, 17:53 myślisz, że wrzuciłeś ofertę na grupona i wielki byznesmen z ciebie ? :D buehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elina Re: groupon Meksyk....z Albatourem IP: *.play-internet.pl 17.03.12, 21:26 za bardzo nie rozumiem..... ale trudno... nie kazdy ma poziom inteligencji adekwatny do oczekiwanego( o tym się nie dyskutuje).... a tak na serio.... lecimy 29 pażdziernika.... duzo ofert było kupionych..... jezeli okaże się, że są osoby które lecą w tym samym czasie proszę o kontakt... razem będzie raźniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: groupon Meksyk....z Albatourem IP: *.183.209-228.dynamic.3bb.co.th 18.03.12, 04:50 no to zrozum. Wykazujesz wszystkie cechy początkującego przedsiębiorcy. Niestety twoja oferta na gruponie i ogłoszenia na forum gazeta.pl to już szczyt twoich możliwości. Nie chce cie martwić ale teraz już będzie tylko gorzej. ten cały albatour został zrealizowany przy współpracy z ze skly4fly - a ten serwis powstał całkiem niedawno z funduszy unijnych - www.sky4fly.net/priv/ czyli wygląda to tak: siedzi sobie świeżo upieczony absolwent za komputerem, myśli na co zdobyć fundusze z UE, wpada na pomysł sprzedaży biletów lotniczych i wycieczek :) moja rada: najpierw powinieneś buty czyścić prezesom największych polskich biur rada nr 2: nie udawaj kozaka w internecie bo i tak konkurencja cie zniszczy :) pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Spam czy jest na sali admin ? 18.03.12, 03:55 To wreszcie gdzie lecisz ...na Seszele czy do Meksyku :))))) zdecyduj może się najpierw co do kontynentu .... seszele groupon kto leci.....? Autor: Gość: goscnr1 IP: *.play-internet.pl 16.03.12, 12:49 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz seszele groupon.... czy ktoś jest, kto wykupił wycieczkę????Jezeli tak, to na kiedy??? dzielmy się informacją.... my 24 wrzesnia 2012 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elina Re: Spam czy jest na sali admin ? IP: *.play-internet.pl 18.03.12, 08:52 pierwsza decyzja owszem yła seszel... to fakt, ale niestety 24 wrzesnia nie mielismy z kim zostawić dwójki dzieciaków, dlatego od razu skorzystalismy z propozycj drugiej Meksyk.... Ludzie, czy was porabyało??? dlaczego Wy wszedzie doszukujecie sie dziury w całym??? Chamstwo z każdej ze stron.... czy tio zimowe przesilenie na was tak działa..... Razem jest raźniej.... czy tak ciężko do was dociera..... a Chamów prosze nie odpisywać na rozpoczęty mój wątek..... tu jest blog osoby, którą poznalismy na Dominikanie lecąc i własnie w taki sposób zorganizowała się grupa do wylotu... A konkurencja spadówa.....WAM DO POZIOMU ALBATOURU TO PEWNIE ZE 20 LAT BRAKUJE www.szczesliwy.pl/2011/10/30/dominikana-dzien-pierwszy-czyli-slodki-grzech-nicnierobienia-i-obzarstwa/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elina Re: Spam czy jest na sali admin ? IP: *.play-internet.pl 18.03.12, 08:54 A pAŃSTWU.... NIE ADMINA TYLKO PORZĄDNEGO PSYCHOLOGA TRZEBA.... neurolog chyba tez by sie przydał pozdrawiam słonecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fd Re: Spam czy jest na sali admin ? IP: *.net.stream.pl 19.03.12, 11:59 Chłop najpierw leci na Seszele a potem do Meksyku a potem to zależy czy mu posta z forum nie wywalą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jolabiedronka Re: groupon Meksyk....z Albatourem 27.03.12, 19:03 My lecimy w terminie 18-26 czerwiec:) Mamy w planach jeszcze kilka dni w Rzymie. Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas elina - jolabiedronka daj se siana 28.03.12, 18:59 jolabiedronka napisała: > My lecimy w terminie 18-26 czerwiec:) Mamy w planach jeszcze kilka dni w Rzymie > . że tez chciało ci się zakładać nicka dla takiej bzdury......:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elina Re: groupon Meksyk....z Albatourem IP: *.play-internet.pl 29.03.12, 10:14 witam ..... czyli będziecie przed nami- a robiliście rezerwację do Rzymu sami- czy korzystaliście z rezerwacji Biura? My jak lecieliśmy wczesniej z nimi- też 2 dni wcześniej byliśmy na miejscu- przy okazji coś tam na miejscu pozwiedzaliśmy...Na obecny lot sprawdzaliśmy bookowanie warszawa rzym- na ten okres, ale już cenowo tak średnio wygląda... na razie patrzyliśmy opcję warszawa rzym....LOTEM..... a Wy skąd dolatujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spam elina co za debil pisze sam ze sobą .... IP: *.zax.pl 29.03.12, 18:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elina Re: co za debil pisze sam ze sobą .... IP: *.play-internet.pl 30.03.12, 14:16 Szanowny Panie,-ni... forum jest po to- żeby dzielić się informacją, a nie siedząc i kryjąc się za monitorem, obrażać Mnie, bądź inne osoby na tym forum. jeżeli jeszcze raz Ktoś z "PSEUDO" zainteresowanych poruszonym przeze mnie tematem, obrazi w jakikolwiek sposób MOJĄ OSOBĘ- sprawa zostanie zgłoszona do prokuratury ze złożeniem prywatnego aktu oskarżenia w związku z popełnieniem przez autora przestępstwa zniesławienia, wytoczeniem powództwa w sądzie cywilnym o naruszenie dóbr osobistych. Art. 212 K.k. stanowi: „kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mająca osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku”. Radzę zastanowić się porządnie i popukać w czoło sprawdzając wnikliwie poziom wewnętrznej zawartości i w razie stwierdzenia ubytków odpowiednio je UZUPEŁNIĆ.... Państwa wypociny nie mają związku z tematem, a Tak jak widzicie- zawiązuje sie jakaś dyskusja na określony temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byku Re: co za debil pisze sam ze sobą .... IP: *.play-internet.pl 06.04.12, 07:43 NIESTRASZ NIESTRASZ BOSIE ZESRASZ hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
jolabiedronka Re: groupon Meksyk....z Albatourem 29.03.12, 20:56 Lecimy z Warszawy Alitalia z przesiadką w Mediolanie. Znalazłam lepszą cenę niż tanimi liniami. Myśleliśmy żeby samochodem...ale czasowo przy 4 osobach lepiej samolotem. Cenowo tez podobnie więc nie ma co lecimy. Szukam teraz hotelu w dobrej cenie niedaleko lotniska Fiumicino, żeby nie brać Rent-a-car...po Rzymie to będziemy poruszać się komunikacją miejską. Byliśmy dwa lata temu przejazdem na dwa dni...ale dwa dni to za mało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . elina -jolabiedronka daj se siana z tym spamem IP: *.zax.pl 30.03.12, 04:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elina Re: elina -jolabiedronka daj se siana z tym spam IP: *.play-internet.pl 30.03.12, 14:18 Szanowny Panie,-ni... forum jest po to- żeby dzielić się informacją, a nie siedząc i kryjąc się za monitorem, obrażać Mnie, bądź inne osoby na tym forum. jeżeli jeszcze raz Ktoś z "PSEUDO" zainteresowanych poruszonym przeze mnie tematem, obrazi w jakikolwiek sposób MOJĄ OSOBĘ- sprawa zostanie zgłoszona do prokuratury ze złożeniem prywatnego aktu oskarżenia w związku z popełnieniem przez autora przestępstwa zniesławienia, wytoczeniem powództwa w sądzie cywilnym o naruszenie dóbr osobistych. Art. 212 K.k. stanowi: „kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mająca osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku”. Radzę zastanowić się porządnie i popukać w czoło sprawdzając wnikliwie poziom wewnętrznej zawartości i w razie stwierdzenia ubytków odpowiednio je UZUPEŁNIĆ.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elina Re: groupon Meksyk....z Albatourem IP: *.play-internet.pl 30.03.12, 14:47 No własnie my też chcemy być ze 2 doby wcześńiej, żeby się nie stresować- wszak to loty czarterowe.... przy poprzednim wylocie też tydzień przed wylotem z mediolanu( wtedy początek imprezy był w mediolanie)- przesunęli nam o jeden dzień wylot, ale jak rozmawialiśmy z innymi poznanymi osobami- mieli tez przesunięcie MIEJSCA WYLOTU np z rzymu- na mediolan....(więc w waszym przypadku w sumie nawet fajnie- bo macie obstawiony i mediolan i rzym)...Lecicie z nimi pierwszy raz? Ale wam pozytywnie zazdoszczę.... też bym chciała już TAM BYĆ..... zapowiada się fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
jolabiedronka Re: groupon Meksyk....z Albatourem 30.03.12, 23:34 Tak...lecimy pierwszy raz:) Dlatego szukałam czegoś na forum...jako, że sprzedano dużo ofert to miałam nadzieję, że ktoś się pojawi:) Nasi znajomi kupili Seszele, my nie mogliśmy w maju a ten Meksyk niespodziewanie wyskoczył. My do tej pory to przez 12 lat wszystkie wyjazdy na własną rękę.. Pierwszy raz z biura polecieliśmy w styczniu tego roku na Fuertaventura z Itaką i powiem, że bardzo nam się spodobał wypad zorganizowany, bo nie trzeba się o nic martwić. A o Meksyku marzyłam od dawna. Loty sprawdzałam prawie wszystkie i jednak Alitalia dla nas czwórki( wylot 17 czerwca a przylot 28 czerwca) miała konkurencyjną cenę 1900 w obydwie strony za 4 os. Też się nie mogę doczekać:) Zbieram na razie wszystkie info i szlifuję hiszpański:) A swoją drogą to pierwszy raz jestem na forum i czemu to dla kogoś jest dziwne, że rozmawiamy o tym Meksyku???? Pozdrowienia serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elina Re: groupon Meksyk....z Albatourem IP: *.play-internet.pl 31.03.12, 12:40 Oj Biedronko....(uśmiech)...widzę,że mamy podobne "przeszłościowe" poglądy w kwestii organizowania wyjazdów... My też w sumie dotychczas " dalsze" wyprawy organizowaliśmy sami na własna rękę... dopiero po pojawieniu się maluchów"zaczęliśmy korzystać z pewnych dobrodziejstw organizacyjnych..." Mamy podział,że z dziećmi- wyjeżdżamy gdzieś bliżej-( chociaż starszy Azję zaliczył z nami)... gdzieś dalej- na razie sami wyjeżdżaliśmy.... My też pierwotnie -jak Twoi znajomi-kupiliśmy SESZELE,ale względy organizacyjne i termin wyjazdu- minimalnie nie podpasował,.... i tu nagle własnie ten Meksyk pojawił się.....też bardzo chciałam tam pojechać- od stycznia marudziłam,żeby tam się wybrać i tu nadarzyła się okazja.... Fajnie,że lecicie z kimś ze znajomych- jak się ma SUPER SKŁAD... to jeszcze dodatkowe "pozytywne wibracje".... Ja też skorzystam chyba z Twojej sugestii co do Aliitalii... faktycznie cenowo- w tej chwili prezentują się najlepiej... Jeżeli będziesz miała jakieś namiary na hotel/ bądż My coś znajdziemy- też się odezwę... My dostaliśy umowę już- ale jest do zmiany, zawiera błędy formalne, ale to i u nich normalne- system generuje automatycznie, a Wy juz coś macie podpisanego? Nie przejmuj się tymi głupkowatymi postami, na to jest wyjątkowo sprawdzona metoda- szczególnie jak się jeszcze z własnej kieszeni zapłaci minimum 10000zł za obrażanie na jakaś wskazaną fundację- uwierz mi, już nastepnym razem tego nie robi.... My akurat skorzystaliśmy jeszcze z wczesniejszej oferty Albatouru na Dominikanie- cenowo powalającą na kolana,żałuje że nie wykupiłam jeszcze wtedy Hondurasu- bo bym zwiedziła za dobre pieniądze jeszcze jeden cudowny zakątek... a to może następnym razem...; A macie Plany zwiedzania- czy bardziej nastawiacie się na pełny relaks ciała i umysłu w cieniu palm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-elina Re: groupon Meksyk....z Albatourem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.12, 17:09 dziecko drogie, ty nie występujesz na forum jako osoba o imieniu i nazwisku, tylko jako elina. Po drugie twoje wypoweidzi sa reklamowe, naganiasz klientow do groupona, a to jest sprzeczne z regulaminem forum. Po trzecie mamy wolnośc slowa A po czwarte czasy Stalina minęły Odpowiedz Link Zgłoś
jolabiedronka Re: groupon Meksyk....z Albatourem 01.04.12, 22:51 Elino szukam noclegu przez booking albo Hrs . Mam dwa hotele na oku blisko lotniska, ale jeszcze nie robiłam rezerwacji. Nasi znajomi od Seszeli lecą w maju zarezerwowali hotel Magnolia Residence dalej od lotniska ale im potrzebny był parking, do Rzymu jada samochodem, po powrocie jeszcze chcą zaliczyć Toskanię:) My lecimy tylko z dzieciakami ale nasze dzieciaki już duże Kaja 19 a Kacper 17 lat. Znajomi od Seszeli ostatnio podróżowali z nami, żal im tego Meksyku ale urlopy w tym roku nie wypaliły we wspólnym terminie. Dwa lata temu zaliczyliśmy z nimi Portugalię a w zeszłym roku Lazurowe...ale tez na własną rękę:) Mamy oczywiście zamiar pozwiedzać...wiem że 8 dni to zbyt mało czasu ale chociaż półwysep Jukatan. Poleżeć też nam się marzy:) W styczniu cały tydzień odpoczęliśmy na plaży (zamiast nart w tym roku) naładowaliśmy się pozytywnie do czerwca. Fajnie byłoby kogoś poznać kto z nami będzie leciał w tym terminie było 12 miejsc...czyli jeszcze 8 osób oprócz nas. My już podpisaliśmy umowę, tylko wersję elektroniczną. Czekam na list z papierową. Miałam trochę obawy przed rezerwacją ale koleżanka nastawiła mnie pozytywnie. Hotel fajny...patrzyłam na stronce to sam pobyt od naszej 4 kosztowałby w granicach 7,5 tys ale przelot na własną rękę byłby droższy niż cała impreza. A skład pewnie się dobierze:) Na Fuercie fajnie się zintegrowaliśmy na wycieczkach objazdowych....oj było wesoło....Swoją drogą to poznaliśmy wielu ciekawych ludzi, dla których podróże to właśnie pasja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elina Re: groupon Meksyk....z Albatourem IP: *.play-internet.pl 02.04.12, 11:22 hejka, ja upatrzyłam tez 2 hotele pierwszy to:Hotel Capannelle Via Siderno 37, Appio Latino, 00178 Rzym- standart fajny i cenowo też OK-, z tym ,że jest połozony od wschodniej częsci Rzymu- wiec trzeba pewnie liczyć dojazd do lotniska zajmie około godzinki,.... cena za 2 noclego około 120 Euro a drugi - wyjątkowo blisko lotniska fiumincino-Hotel Bellavista P.Le Magellano 16, 00122 Lido di Ostia- napisane nawet jest,że z lotniska i na lotnisko- maja nieodpłatny transfer... położony nad morzem.... i tez mam dylemat -który wybrać.... cena jest 155 euro 2 noclegi... Odpowiedz Link Zgłoś
jolabiedronka Re: groupon Meksyk....z Albatourem 05.04.12, 19:16 Hej:) Ten z darmowym transferem brzmi ciekawie:) Nam zależy na bliskości lotniska zwłaszcza ten pierwszy nocleg. Ale nie mogę się zdecydować. Z pewnością coś znajdziemy ale nie wiem czy już rezerwować czy jeszcze poczekać? Malutki hotelik La Villetta we Fiumicino 3 km od lotniska 498,50 ze śniadaniem od naszej czwórki. Jeśli dalej od lotniska to taksówka gdzieś z 50 Euro za transfer zależy na jakiego taksówkarza się trafi..no chyba że w ramach ograniczenia kosztów komunikacją publiczną też tak można. Nie mam teraz zbyt dużo czasu, żeby pobuszować w necie bo Święta a ja pracuję w handlu, dopiero w poniedziałek trochę luzu. Na pierwszy nocleg to może być nawet B&B bo przylatujemy wieczorem a rankiem już odlatujemy, więc do standardu to nie musi być nic wielkiego. Ten Bellavista w Lido di Ostia na naszą czwórkę w tym terminie 800 zł za noc to trochę dużo jak na parę godzin spania. Trochę mnie zmartwiła ta możliwość zmiany miejsca odlotu na Mediolan, ale z dwojga złego to i tak mamy przesiadkę w Milanie. Grunt to pozytywne myślenie. A Ty Elinko już zaplanowałaś jakieś lokalne atrakcje? Pewnie na miejscu mają jakieś propozycje. Pozdrawiam świątecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i debilna reklam IP: *.zax.pl 06.04.12, 05:13 tylko debil pisze sam ze sobą ......jolabiedronka przestań pisać bzdury ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elina Re: groupon Meksyk....z Albatourem IP: *.play-internet.pl 13.04.12, 13:20 Witam , witam POŚWIATECZNIE... No ja też w tej chwili przystopowałam z jakimikolwiek decyzjami rezerwacyjnno- poszukiwawczymi...Wam to czas cyka( ha ha) czerwiec lada moment..... ja w tej chwili inne rzeczy na głowie mam KOMUNIE SYNKA.... więc zachodu trochę jest.... a no i jakoś pracy przybyło... Co do atrakcji- to owszem, chcielibyśmy coś tam pozwiedzać-pewnie lokalnie wyszuka się... zważajac na "wasze pierwszeństwo pobytu" pewnie się skontaktuję z pytaniem po Waszym powrocie o "dobre rady i ogólne wrażenia"....... widzę,że nadal mamy MANIAKA... PRZEŚLADUJĄCEGO... HA HA... CHYBA NA GROUPONA NIE ZAŁAPAŁ SIĘ.... i strasznie mu/ jej ( okreśłam "bezpłciowo").... ta myśl doskwiera.... chyba na prawdę z tym ma problem...(lol- uśmiech)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-elina Re: groupon Meksyk....z Albatourem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.12, 17:11 Dlaczego na forum jest reklama ? ta powinna być w ogłoszeniach płatnych Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Czy Admin wreszcie zrobi porządek z tą reklamą ??? 01.04.12, 17:38 Ktoś pisze sam ze sobą Przecież to coś z daleka śmierdzi spamem i niczym więcej Odpowiedz Link Zgłoś
jolabiedronka Re: Czy Admin wreszcie zrobi porządek z tą reklam 01.04.12, 22:33 Ludzie czy Wy jacyś dziwni jesteście???? Jak reklama??? Jaki spam???? Impreza dawno sprzedana.... a czy to dziwne że ktoś szuka osób, które z Polski będą w niej uczestniczyć???? Wydaje mi się , że po to jest właśnie forum. Szukałam w googlach info i spotkałam temat założony przez elinę. Na forach setki wątków grup z innych biur wymieniają informację na temat imprez i nikt nikogo o spam nie oskarża. A nikt głupi nie jest, żeby pisać sam ze sobą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elina Re: Czy Admin wreszcie zrobi porządek z tą reklam IP: *.play-internet.pl 26.04.12, 11:12 Biedronko..., jak tam przygotowania.... cała w oparach??? macie już dokumenty może? Odpowiedz Link Zgłoś
jolabiedronka Re: Czy Admin wreszcie zrobi porządek z tą reklam 27.04.12, 21:08 Cześć Elino Jestem trochę zabiegana...ale to dobrze, bo czas szybko zleci do wyjazdu:) Nie, nie mamy jeszcze dokumentów, 21 maja dopłacamy resztę za wyjazd i dopiero przyślą dokumenty. Zarezerwowałam w końcu nocleg przed wylotem. Hotel blisko lotniska Euro House Inn Airport we Fiumicino. Bardzo dobra cena za naszą czwórkę 99 Euro:) Szukałam...szukałam...i nie mogłam się zdecydować. Rezerwację robiłam bezpośrednio na stronie hotelu. Teraz zostały jeszcze dwa noclegi po powrocie. Jeśli chodzi o zwiedzanie to radzą na miejscu się rozejrzeć, więc na razie nic nie planuję. Muszę kupić przewodnik po Jukatanie. Szkoda, że to tylko 8 dni, ale spędzimy je na pewno znakomicie. Dziś jedziemy na kilka dni nad nasze morze, więc zmykam się pakować. A Ty jak tam masz jakiś plan zwiedzania? Póki co miłego długiego week-endu, bo zapowiada się cieplutko. Jola Odpowiedz Link Zgłoś
jolabiedronka Re: Czy Admin wreszcie zrobi porządek z tą reklam 16.06.12, 22:24 Elino już jutro wyruszamy:) Było małe oczekiwanie w napięciu...dopiero wczoraj przesłali dokumenty podróży. Dzwoniłam kilka razy mówili żeby się nie martwić ale dokumenty miały być na 7 dni przed wylotem a tu dwa dni i nie ma. Nie mieli potwierdzonych czarterów. Dziś rano dopiero po rozmowie telefonicznej okazało się , że wysłali wczoraj tylko poczta na wp wrzuciła do spamu. Lecimy 12:50 do Rzymu, nocleg mamy blisko Fiumicino i nawet niezłe połączenie busem Cotral. Lot z Rzymu jest najpierw do Havany i tam przesiadka do Cancun. Nie wiem czy ktoś leci z nami w tym terminie? Nikt się nie odezwał. Odezwę się po powrocie:) Mam nadzieję, że to będą super wakacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elina Re: Czy Admin wreszcie zrobi porządek z tą reklam IP: *.play-internet.pl 21.06.12, 09:42 Biedronko.... juz pewnie leżysz pod palma albo zwiedzasz.....yhhhhm.... marzenie... trzymam kciuki za udany urlop i z niecierpliwoscią czekam na relacje..... macie pod nosem Tulum ...pewnie sobie skoczycie.... odezwij się po powrocie- moze bardziej- na maila prywatnego, bo idiotów nie brakuje.... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Czy Admin wreszcie zrobi porządek z tą reklam IP: *.play-internet.pl 21.06.12, 19:56 Rozumiem, że biedronka to kryptonim wróżki tudzież jasnowidza, i w ciągu sekundy zgaduje twój adres mailowy.... Można paść ze śmiechu, czytając te posty, ale w sumie, to chyba trzeba płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
jolabiedronka Re: Czy Admin wreszcie zrobi porządek z tą reklam 04.07.12, 18:17 Już po urlopie:)Wszystko się udało:) Bałam się trochę bo bardzo późno przyszły dokumenty podróży. W umowie było tydzień a przyszły dwa dni przed wyjazdem. Dzwoniłam kilka razy mówili, że czarter jeszcze nie potwierdzony przez Włochów. Wszystko było super zorganizowane. Po przylocie do Cancun czekał włoski rezydent. Hotel super:) Piękna plaża....jedzonko dla każdego....bardzo miła obsługa. Razem z nami była jeszcze jedna para Polaków też z Groupona. Trzymaliśmy się razem....to były super wakacje. Wykupiliśmy sobie dwie wycieczki: jedną na Cozumel... drugą Chichen Itza, Coba, cenoty ....a resztę na własną rękę. Do Tulum busikiem bardzo blisko 30 min jazdy i 35 pesos od osoby. Busiki jeździły bardzo często. Do Playa del Carmen też busikiem za 30 pesos od osoby. Siedem dni to za mało....Na pewno jeszcze tam wrócimy:) Elino jeśli chcesz więcej info to napisz mi maila a chętnie odpowiem. Zazdroszczę Ci że masz jeszcze wyjazd przed sobą..... Pozdrawiam bardzo serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do eliny Re: Czy Admin wreszcie zrobi porządek z tą reklam IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.07.12, 20:12 No jak tam, elino, cieszysz się na wyjazd? Polecam spakować więcej suchego prowiantu, z powodu zaistniałych okoliczności (marszałek województwa wielkopolskiego pomoże ci wrócić). Odpowiedz Link Zgłoś
marcindpl Re: Czy Admin wreszcie zrobi porządek z tą reklam 12.07.12, 22:12 przezabawny wątek... czego to ludzie nie wymyślą, żeby wcisnąć innym kit i nachapać się kasiory... Chociaż wydaje mi się, że jak ktoś ma odrobinę oleju w głowie, to z łatwością dostrzega, że niektóre posty na tym forum śmierdzą na kilometr... Odpowiedz Link Zgłoś
kiepa76 Re: Czy Admin wreszcie zrobi porządek z tą reklam 12.07.12, 22:18 No i się nachapali :(-szkoda tylko ludzi , no ale niska cena to nie wszystko............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sid1 Re: Czy Admin wreszcie zrobi porządek z tą reklam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.12, 22:22 To też wina administratorów tego forum, mnie np skasowano parę postów (w wątku o tym kto nie upadnie) o katolickim biurze organizującym pielgrzymki, które na pewno nie padnie, pewnie dla tego że niby to miała byc reklama, a tu proszę reklama jak nic i zero reakcji, ale skoro Grupon buli kasę za reklamę na stronach GW no to jak można skasować. Jak to mawiał klasyk: Polska to dziki kraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elina Re: Czy Admin wreszcie zrobi porządek z tą reklam IP: *.play-internet.pl 16.07.12, 12:35 Czesc... no to cieszę się,że coś wypaliło... bo raczej w naszym przypadku to nie wypali ...JUŻ.... szkoda.... strasznie żałuję... może coś jednak uda się zorganizować na własna rękę... jednak urlop był juz zaplanowany.... Odezwij się może na maila e_lady@buziaczek.pl.... to może jakieś szczegóły.... P.S. ludzie juz sami nie wiedza co mają pisać co do naszej dyskusji... zastanawiam się skąd w nich tyle takiej agresji, chamstwa.. złośliwości.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiot elina płaczę zrazem z tobą ...:)))))))))))))))))) IP: *.ip.netia.com.pl 21.07.12, 15:17 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: elina płaczę zrazem z tobą ...:)))))))))))))) 21.07.12, 15:27 całe forum płacze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiot Re: elina płaczę zrazem z tobą ...:)))))))))))))) IP: *.ip.netia.com.pl 22.07.12, 18:31 to fakt...:)) ale gdzie ta idiotka sie podziała .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otojestpytanie Re: Czy Admin wreszcie zrobi porządek z tą reklam IP: *.play-internet.pl 26.07.12, 21:21 Elino, czy zwrócili ci zaliczke? Wszyscy ruszyli do pozwów zbiorowych a ty nie? Coś takiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9 Re: Czy Admin wreszcie zrobi porządek z tą reklam IP: *.ip.netia.com.pl 01.08.12, 18:25 eLINO JAK TAM DOSZŁAŚ JUŻ DO SIEBIE :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś