Dodaj do ulubionych

Modlin - parking

09.08.12, 15:48
Czy ktoś leciał może z Modlina i mógłby posłużyć radą w kwestii parkingu? Chciałabym zostawić samochód na 2 noce w okolicach lotniska i nie zapłacić za to więcej niż za bilet na samolot ;). Czy w okolicach stacji PKP Modlin jest jakiś rozsądny parking?
Obserwuj wątek
    • gerv.azy Re: Modlin - parking 09.08.12, 22:30
      Nie wiem za ile lecisz, ale jeśli za więcej niż 50 zł (przykro mi, że nie nie trafił Ci się tańszy bilet) to powinno Ci się udać zabookować miejsce za tę właśnie kwotę na głównym parkingu przy lotnisku w Modlinie z transferem pod wejście. Wygodna i bezpieczna sprawa.
      • Gość: Booking_expert Re: Modlin - parking IP: *.181.167.127.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.12.12, 10:01
        Zabookować miejsce za tę właśnie kwotę na głównym parkingu?

Masz na myśli rezerwację na parkingu ... ???
        • alicja021 Re: Modlin - parking 08.10.16, 18:49
          Ja zdecydowanie polecam rezerwować przez www.parklot.pl wtedy jest dużo taniej ;)
          • alicja021 Re: Modlin - parking 08.10.16, 18:50
            parklot.pl
      • zestiaa Re: Modlin - parking 16.11.18, 08:09
        Ja mogę polecić parking Bastion, korzystałem z tego parkingu i nie mam żadnych zastrzeżeń co do jakości świadczonych usług. Wszystko przebiegło bez zarzutu httрs://skypark24.pl
    • Gość: AIR-PARK . PL Re: Modlin - parking IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.08.12, 11:22
      45 zł z transferem na lotnisko i z lotniska na parking.
      Zamknięty, strzezony, monitorowany. I wystawiamy faktury.
      tel. 503 042 041 lub office@air-park.pl
      • Gość: Transfer_expert Re: Modlin - parking IP: *.181.167.127.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.12.12, 10:03
        Transfer na lotnisko? Masz na myśli dowóz - ludzie, wyluzjcie, bo się tych bzdetów nie da czytać!
    • Gość: europark Re: Modlin - parking IP: *.centertel.pl 26.08.12, 07:32
      Zapraszam Państwa na parking przy lotnisku modlin. U nas państwo zostawią na czas wycieczki swój samochód. Największy Parking w regionie. Najtaniej

Do Państwa dyspozycji oferujemy:
      - 1200 miejsc parkingowych (oświetlonych nocą)
      - Bezpłatny transfer na i z lotniska (2 min)
      - całodobową ochronę
      - monitoring
      - ubezpieczenie OC parkingu
      - nowe, komfortowe i klimatyzowane busy
      - możliwość rezerwacji online lub telefonicznie
      - profesjonalną obsługę i pomoc

tel: 500 813 900
      www.euro-park.eu
      • jakanu Re: Modlin - parking 29.08.12, 09:18
        Ceny nawet dość interesujące
    • Gość: kolo Re: Modlin - parking IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.12, 18:59
      parking w modlinie to masakra czekałem 30 minut na opłacenia bilety . w tym czasie opłata zmienił się z 6 pln na 10pln . masakra !!!!!!
    • Gość: mechan Re: Modlin - parking IP: *.subscribers.sferia.net 14.09.12, 09:58
      Na początku sierpnia zostawiałem samochód koło lotniska w Modlinie na 10 dni, zapłaciłem 75 zł, w cenie miałem oczywiście transport na lotnisko i odbiór po przylocie. Niestety nie pamiętam nazwy, ani adresu strony, został mi tylko nr telefonu, który mam wpisany w komórce: 604 494 604.
    • Gość: OL-PARK Re: Modlin - parking IP: *.cdma.centertel.pl 19.11.12, 22:35
      Zapraszam do skorzystania z parking OL-PARK
      Specjalizujemy się w obsłudze Klientów portu lotniczego Modlin. Znajdujemy się w bezpośrednim sąsiedztwie lotniska.
      Zapewniamy bardzo dobrze zlokalizowane miejsca na ogrodzonym, oświetlonym i ubezpieczonym parkingu.
      Poza parkingiem dysponujemy również kompleksowym zapleczem technicznym (mechanika pojazdowa) oraz całodobową pomocą drogową.

Oferujemy szybki (ok. 2 minut) i darmowy transfer parking - lotnisko oraz lotnisko - parking.
      Parking otwarty jest 24 godziny na dobę przez 365 dni w roku.
      Serdecznie zapraszamy.
      www.parkowanieilatanie.pl
    • Gość: Monika Re: Modlin - parking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.12, 04:23
      Chciałam polecić bardzo porządny parking modlin. Wyjątkowo miła obsługa, darmowy transport na lotnisko i z powrotem.
      Solid Parking
      Lecieliśmy do Rzymu. Wracając trafiliśmy na mgły i przekierowali nas do Warszawy, ale panowie z parkingu byli zorientowali i piersi do nas zadzwonili. Po powrocie od razu czekali pod terminalem Modlin i zawieźli nas na parking. Mają poczekalnie (kawa, herbata) oraz toaletę. Spokojne zaparzyłam dzieciom herbatę gdy były zmarznięte po podróży. Super parking dla rodzin z dziećmi.
      • Gość: zsa Re: Modlin - parking IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.13, 02:09
        szkoda że jeszcze dzieci nie przewineli a ciebie nie "rozgrzali".
        • frequentflyer Re: Modlin - parking 07.01.13, 02:26
          trudno powiedzieć, o piersiach wspomniała ale kontekst dziwny - panowie piersi? WTF?
      • Gość: bolka Re: Modlin - parking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.13, 22:37
        a to niezwykle interesujące...jak wyscie sie spotkali.?...panowie na modlinskim lotnisku czekali a wy przeciez na Okeciu, sorry szopinie wyladowali...
        no chyba, ze przekierowanie było na Modlin - to w koncu tez Warszawa tyle, ze w Nowym Dworze - ale w czym w takim razie zorientoawli sie panowie?...
        • more.ketchup Zadziwiajaca historia 16.02.13, 08:45

Czytam niesamowita historie o uprzejmych panach z kawa i herbata na parkingu
          i jezeli kiedys Modlin otworza tez sobie raz zaparkuje. No, moze dwa...
          Modlim sie.
    • Gość: Bartosz Re: Modlin - parking IP: *.hapay.pl 13.05.13, 16:16
      Polecamy www.parkujilec.pl
      • Gość: pasazer57 Re: Modlin - parking IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.13, 20:14
        po ponownym otwarciu lotniska w modlinie panowie będą witali pasażerów chlebem i solą .
    • maggy_wnd Re: Modlin - parking 06.10.13, 14:33
      www.parkinghotelmodlin.pl
      Parking Hotel Modlin - parking przy lotnisku Warszawa Modlin

Restauracja Borodino i Hotel Modlin Conference & Spa
      ul. Generała Wiktora Thommee 10
      05-102 Nowy Dwór Mazowiecki
      telefon informacyjny: +48 500 74 04 04

dokładna lokalizacja GPS: N 52° 26' 46" E 20° 41' 32"
      odległość parkingu od lotniska: 2,5 km - transfer 5-10 min
      prosty cennik: 10 zł za każdą rozpoczętą dobę.

Na miejscu restauracja czynna od 11 do 22.
      www.restauracjaborodino.pl
      • maggy_wnd Re: Modlin - parking 04.11.13, 11:02
        AKTUALIZACJA!
        Parking Hotel Modlin - parking przy lotnisku Modlin.
        Nasza strona internetowa: Parking Lotnisko Modlin
        Telefon kontaktowy: 500 74 04 04

NOWY CENNIK:
        10 zł doba (cena brutto z VAT)
        6-7 dni = 50 zł , 14-15 dni = 90 zł

Sprawdź nas. Zapraszamy.
    • Gość: sds Re: Modlin - parking IP: *.dynamic.chello.pl 07.10.13, 22:13
      na samym lotnisku jest długoterminowy parking i tani . odradzam ORANGE tuż przed lotniskiem drogo i arogancko
      • tyna1981 Re: Modlin - parking 03.07.15, 20:12
        30 czerwca odbierałam samochód z Orange Parking. Tragedia. Kiedy zostawiałam tam samochód, wręczono mi wizytówkę i powiedziano, że mam zadzwonić po powrocie, a natychmiast wyślą po mnie busa. Niby miałam wizytówkę, ale nikt nie odbierał wskazanego na niej tel. Po którejś próbie zobaczyłam, że bus Orange zabiera ludzi z nieoznakowanego niby-przystanku (nie wiem, czy to stała praktyka, czy wcześniej udało się komuś jednak dodzwonić i umówić). Kierowca dzieciom z grupy, która już siedziała w busie kazał usiąść na czas podróży na parking rodzicom na kolanach (!) i w taki sposób zorganizował dla nas dwa miejsca. Niestety, byłam jeszcze z dwiema osobami (w tym jedno dziecko) - było więc dla nas oczywiste, że nie zostawimy jednej osoby na lotnisku. Po 15 min bus wrócił (gdzie te dwie min?), kierowca wysiadł, uchylił nam drzwi i wsiadł z powrotem. Do głowy mu nie przyszło, żeby pomóc nam załadować bagaże. Jakby tego było mało, odkąd pojawił się po nas na lotnisku do wjazdu na parking przez cały czas rozmawiał przez telefon. Od momentu kiedy pierwszy raz zadzwoniłam, do dojazdu na parking minęło 40 minut, które spędziłam w większości oganiając się z Modlinie od komarów!
        Podsumowując:
        1. Nie odbieranie tel.
        2. Łamanie zasad bezpieczeństwa.
        3. Dłuuugo to trwało.
        4. Cena (parking jest sporo droższy od tych położonych o dwa kilometry dalej).

Chyba jedyną zaletą jest fakt, że nie musiałam wcześniej rezerwować miejsca, teraz już wiem, dlaczego zawsze są jakieś wolne.
        • jot.be Re: Modlin - parking 06.07.15, 11:41
          Orange należy omijać SZEROKIM łukiem - o 3-4 minuty jazdy jest lotniskowy PA7 , sporo tańszy i żadnych problemów z transferem. Tydzień kosztuje 50 pln.
    • Gość: B-O-K-a Parking IP: *.hapay.pl 20.10.13, 12:11
      Parkuj i Leć.pl - Parking Lotnisko Modlin

Parkuj i Leć to parking skierowany głownie dla pasażerów Mazowieckiego Portu Lotniczego Warszawa-MODLIN. Nasz parking to przede wszystkim bezpieczeństwo, które zapewnia współpraca z profesjonalną firmą ochroniarską Solid, całodobowy monitoring parkingu oraz ubezpieczenie pozostawionego samochodu. To również gwarancja darmowego bezpośredniego transferu na lotnisko w jedyne 3 minuty.

Adres strony www: www.parkujilec.pl

Infolinia: 881 66 77 88

05-102 Nowy Dwór Mazowiecki ul. Forteczna 25 (wjazd od ul. Chłodnia)

dokładna lokalizacja GPS:
      N 52.442304, E 20.695075

Transfer parking <-> lotnisko -(od 3 do 5 minut)

najtańszy parking w Modlinie -
      miła i profesjonala obsługa
      klimatyzowana poczekalnia
      klimatyzowane busy
      rabaty dla stałych klientów
      darmowy internet Wi-Fi (z możliwością odprawy on-line)
      bezpieczna podróż dla najmłodszych (foteliki)
    • Gość: Marica Re: Modlin - parking IP: *.play-internet.pl 26.03.14, 06:14
      W Warszawie jest bardzo fajny parking www.parking-lotnisko.pl/ Mają świetną obsługę i moim zdaniem jest bardzo bezpiecznie - zdarzało mi się zostawiać samochód na tydzień i kosztowało mnie to ok 90zł. Może i są tańsze ale nie wiem czy w tym przypadku warto przesadnie oszczędzać.
    • frequentflyer Re: Modlin - parking 26.10.15, 00:27
      to jest spam, ordynarny, bezwstydny spam. moderatorze, zrób coś
    • waleria72 Re: Modlin - parking 04.11.15, 11:11
      Najtańszy parking w Modlinie PARKOWANIE GRATIS
      serwer1570572.home.pl/parking/
      GREEN PARKING MODLIN
      • frequentflyer Re: Modlin - parking 04.11.15, 14:56
        spadaj z tym spamem i swoim dennym parkingiem
    • frequentflyer Re: Modlin - parking 17.11.15, 14:22
      parking dno - nie polecam - prowadzi go spamer
    • regelka89 Re: Modlin - parking 19.06.16, 19:57
      A na dłuższy okres co wybrać? Lecę do rodzinki, na 22 dni, z Modlina właśnie i nie wiem gdzie zostawić autko... Oczywiście, zależy mi na tym, żeby parking był jak najbliżej lotniska, w jak najniższej cenie i dobrze byłoby, gdyby można było skorzystać z dowozu na terminal...
      Fly4free podpowiada mi takie najlepsze oferty-
      Pa1 - 22 doby = 440zł!
      Pa7 - 22 doby = 170 zł
      Orange Parking ? 22 doby = 150 zł.
      Ten ostatni parking jest ciekawy i ma przyzwoite ceny nawet na krótkie parkowanie - modlinparking.pl/cennik/...

Jakie macie opinie o tych parkingach?
      Decydować się na ten ostatni czy szukać dalej?

• anuusia_80 Re: Modlin - parking 20.06.16, 16:26
        korzystałam z jakiejś porównywarki i płaciłam naprawdę tanio 11 dni 40 zł ;), nie będę pisać który parking konkretnie wpisz w Google ;) i znajdziesz dużo taniej niż to co podpowiada Fly4free
      • a-drian78 Re: Modlin - parking 11.07.16, 18:50
        Sprawdź ten ranking parkingów.
        www.przechowaj.pl/pomoc/porady/55/Lotnisko-Modlin-ranking-parkingow.html
      • a-drian78 Re: Modlin - parking 11.07.16, 18:54
        Sprawdź ten ranking
        www.przechowaj.pl/pomoc/porady/55/Lotnisko-Modlin-ranking-parkingow.html
    • mariusz01110 Re: Modlin - parking 10.09.16, 14:48
      Polecam www.parklot.pl/ bo można zarezerwować pewny parking przy modlinie w 30 sekund i nie ma problemów ;) Bilet dostaje w SMS
    • chemingway Re: Modlin - parking 14.09.16, 13:18
      Najlepszy parking w okolicach lotniska w Modlinie to Orange Parking. Wiem, bo wiele razy zostawiałem tam samochód. Opłaca się zarówno na 2-3 dni, jak i na dłuższy - za 14 dni zapłacisz 110 złotych. W cenie masz transport pod same drzwi terminala. Możesz zarezerwować sobie miejsce poprzez formularz na stronie internetowej modlinparking.pl/
      To duże ułatwienie, bo skraca czas samego szukania miejsca i załatwiania formalności.
      • woash Re: Modlin - parking 22.12.16, 15:09
        Korzystałem 2 razy z Orange parking bezproblemowo. Może nie jest najtańszy, ale jest najbliżej lotniska więc dla mnie co sporadycznie potrzebuje na 1-2 dni tam wynająć miejsce to nie jest drogo. Dobrze zorganizowany, nie ma tłoku wszystko wygodnie i bezpiecznie.
    • w.bednarczyk Re: Modlin - parking 16.02.18, 05:49
      Z czystym sumieniem mogę polecić parking King Blue Modlin www.parklot.pl/pl/parking-lotnisko/modlin/ niedaleko lotniska , rozsądna cena , bezpłatny transfer, pomocna i miła obsługa. Zaparkujesz tam taniej niż 50 zł za dwa dni. Polecam
    • weronika.adamek Re: Modlin - parking 16.02.18, 12:11
      W Modlinie jest dobry Parking często z niego korzystamy ceny są atrakcyjne jest dobrze monitorowany strzeżony. Jest to parking. VIP Parking Modlin www.parklot.pl/pl/parking-lotnisko/modlin/ Serdecznie polecam
    • 0pzakrzewski Re: Modlin - parking 06.03.18, 08:57
      Polecam parking Modlin P1 najniższa cena i bardzo wysoka jakość usług. Parking jest tylko 7 min drogi od lotniska w Modlinie. Dodatkowo posiadają kilka fajnych usług dodatkowych które można domówić do postoju na parkingi.
      Są czynni całą dobę można do nich dzwonić +48 533 204 540 lub pisać na maila BIURO@PARKINGP1.PL. Mają też formularz rezerwacji miejsca parkingowego na stronie parkingp1.pl/ .
    • debowaklepka Re: Modlin - parking 16.03.18, 14:18
      Widziałem w TV i czytałem artykuł, że za jednorazowy wjazd na lotnisko w Modlinie trzeba zapłacić 25zł ekstra.
    • anneroth Re: Modlin - parking 22.03.18, 11:51
      Słyszałam że powstał nowy fajny parking www.parking-modlin62.pl tylko ok 5 min drogi od lotniska.
    • anneroth Re: Modlin - parking 22.03.18, 11:52
      Słyszałam że powstał nowy fajny parking www.parking-modlin62.pl tylko ok 5 min drogi od lotniska. Ktoś korzystał już może z tego parkingu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka