Gość: antek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 19:21 no i sie doczekalismy ogłosili upadłosc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deoand Re: i TRIADA upadła w piz...u 16.04.12, 19:59 No i z czego się głupku cieszysz - niedługo upadna inne biura i będziesz sobie mógł pojechac w kibitce na Sybir . Przyjemnej podróży . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: io Re: i TRIADA upadła w piz...u IP: *.zax.pl 16.04.12, 20:21 Głupka to poszukaj sobie w rodzinie .... wreszcie upadła ta padaczka zwana Triadą , i bardzo dobrze ...szkoda tylko że tak późno.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: i TRIADA upadła w piz...u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 20:30 panie donand czy ja ci tam nie obrazaj ludzi bo ja tylko napisalem co słyszałem w radiu a pan od razu od głupków mnie wyzywasz wódki razwm nie pilismy ze jestesmy na ty takze troszke wiecej szacunku sie nalezy Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: i TRIADA upadła w piz...u 16.04.12, 20:52 Pisanie słowa w piz....u nie świadczy o dobrych manierach ani nie budzi szacunku do osoby , ktora je wypowiada a w tym wypadku pisze niezależnie od meritum sprawy !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z innej beczki Re: i TRIADA upadła w piz...u IP: *.wroclaw.vectranet.pl 16.04.12, 21:42 Swoją drogą to mnie się wydawało, że touroperator na którego tak narzekano i miał tyle wpadek - podobno w konia robił to turystów, to hotelarzy, własnie dobrze będzie prządł. No bo co - od turysty wział za hotel 4 i pół gwiazdki, dał 3-gwiazdkowy, zapłacił 60 % hotelarzowi. To sie wydawalo ze bedzie sie dobrze trzymał. Nie jak porządny Orbis co tanio sprzedawał w Traveltime i zawsze na koryzsc klienta wszystko przeliczał. To takie moje osobiste odczucie. Moze Triada tez była jednak w porzo, ale za tanio sprzedawała i za mało dochodowe to było, a te narzekania na forum to w 70 % konkurencja wqrzona za ceny dumpingowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: i TRIADA upadła w piz...u IP: *.zax.pl 16.04.12, 22:01 upadła i już a ty dziadu ...znaczy deoand w ramach niezależnych od meritum spadaj z tym płacze niem na wszystkich forach z tym b/p dla biednych .... Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: i TRIADA upadła w piz...u 01.05.12, 14:09 kontakt24.tvn.pl/temat,zabraklo-paliwa-katowice-zamiast-teneryfy,43395.html?categoryId=2 Tak się cieszyliście ty i antek -polcmajster z upadku Triady to terza siedźcie za duzo wieksze pieniądze na lotnisku i czekajcie czy polecicie i to z NECKERMANEM !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: i TRIADA upadła w piz...u IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.12, 14:30 deoand pozostanie ci rt na które ciagle plujesz gdzie i jak sie da !! Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: i TRIADA upadła w piz...u 01.05.12, 14:43 Jeszcze Itaka nie padła choć kto wie z na Lanzarotte spisała się bardzo dobrze ? W kazdym razie z zadnym biurem nie siedziałem jak głupi na lotnisku chwaląc go w niebogłosy !! Odpowiedz Link Zgłoś
warmianka35 Re: i TRIADA upadła w piz...u 01.05.12, 18:05 A ja się wcale nie cieszę, że upadła. Ceny do przyjęcia, program objazdówek nie najgorszy, hotele na tego typu wyjazdach też nie najgorsze ( jak na objazdy oczywiście), rezydenci i piloci też bez większych zastrzeżeń. A trochę świata zwiedziłam z różnymi biurami więc mam porównanie. Piszę oczywiście o swoich doświadczeniach. Ktoś, kto miał jakieś "przygody" z Triadą może być jak najbardziej innego zdania. Ja w każdym razie ostatni objazd po Izraelu, Jordanii i pobyt w Egipcie wspominam bardzo dobrze. Myślę, że moi współtowarzysze również, bo nie słyszałam, aby ktoś się skarżył. W tym czasie jak ja zwiedzałam wymienione kraje, moi znajomi z Triadą zwiedzali południe Egiptu i też wrócili zadowoleni. Poza tym na "mojej" wycieczce było małżeństwo, które przyznało, że z Triadą podróżują od lat ze względu na dobrych przewodników. Dlatego wydaje mi się, że to nie do końca takie złe biuro było. Pozostaje tylko nadzieja, że Sky Club jakoś poradzi sobie z organizacją wycieczek, które proponowała Triada, bo jak i to biuro zniknie, to pozostanie tylko kilka w miarę tanich biur, które specjalizują się w objazdach. A pamiętajmy, że im mniejsza konkurencja, tym ceny wyższe. Na temat pobytów z Triadą i innymi biurami nie wypowiadam się, bo w biernym wypoczynku raczej nie gustuję, więc nie mam za wiele ani złych ani dobrych doświadczeń. O ubiegłorocznym pobycie w Egipcie mogę powiedzieć tylko tyle, że zapłaciłam za pięć gwiazdek i dostałam pięć gwiazdek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: i TRIADA upadła w piz...u IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.12, 19:10 Wbrew obiegowej opinii pobyt nie musi równać się bierny wypoczynek.:) Też żałuję, że biuro upadło. Wprawdzie wyjechałam z nimi tylko raz, ale miło wspominam, no i zawsze to będzie bardziej ograniczony wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: i TRIADA upadła w piz...u IP: *.net155.okay.pl 01.05.12, 20:46 Ja wbrew opinii wielu forumowiczów bedę jednak żałowała że Triada znika z rynku. Korzystałam z usług tego biura 7 razy i zawsze byłam zadowolona. Cena była adekwatna do usług jakie były świadczone - nie narzekałam nigdy na rezydentów ani pilotów. Spotkałam sie z pełną kompetencją - otrzymałam wszystko to czego oczekiwałam. Byłam 2 razy w Egipcie, 2 razy w Grecji i aż 3 razy w Bułgarii na "biernym wypoczynku" - wszystkie wyjazdy samolotem .Gwiazdki były takie jakie miały być, opieka taka jakiej należy sie spodziewać po rezydentach , pilotach / wiele osób -"turystów" nie za bardzo wie jakie ma kompetencje pilot a jakie rezydent i potem skargi i żale !!/. Nie miałam problemu z czarterem - samoloty przyzwoite, bez żadnych "kombinacji" . Szkoda że tak to się potoczyło - to biuro było dla mnie jednym z bardziej wiarygodnych na naszym rynku.....a wiem co piszę bo korzystałam również z ofert innych biur....może tańszych ale podnoszących andrenalinę w niektórych sytuacjach..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bujek Re: i TRIADA upadła w piz...u IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.12, 20:36 Ja również żałuję TRIADY - jeździlem z nimi przez kilka lat na "objazdówki" i nigdy nie żałowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do deo Re: i TRIADA upadła w piz...u IP: *.zax.pl 01.05.12, 20:33 nie tylko z Neckermanna z tego co piszą były różne b/p w ty, samolocie i to nie była wina jakiegoś b/p ..... a co to ma wspólnego z upadkiem tragedii...znaczy triady ?????? ps. Deo już przestałeś szlochać po dziadowskim b/p :)) Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: i TRIADA upadła w piz...u 01.05.12, 22:36 Jak widac z poprzednich wypowiedzi Triada nie była zła i niezaleznie od twojej zapiekłej nienawisci do tego byłego juz biura - ja większosc swoich 7 +7 odbtłem z nimi ku obopólnemu zadowoleniu ... a co ty tam podkrzykujesz to mało wazne . Natomiast zawsze bede zasmucony gdy w ramach planowego wyniszczania wszystkiego co polskie pada kolejny polski podmiot gospodarczy ku uciesze paru skorumpowanych urzędników wyższego szczebla , którzy do tego doprowadzaja za przysłowwiowe 30 srebrników i gawiedzi takiej jak ty ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: i TRIADA upadła w piz...u IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.05.12, 09:19 Właśnie.Upadaja polskie linie i polskie biura a niektorzy sie ciesza,. Co najmniej dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
aqua_frigida do poczytania.... 02.05.12, 21:20 www.rp.pl/artykul/705167,858828-Promocja-Sky-Clubu-w--Rzeczpospolitej-.html www.rp.pl/artykul/705167,861382-Krajobraz-po-Triadzie.html www.rp.pl/artykul/705167,861187-Klienci-Triady-nie-narzekaja.html A tak nawiasem, byłam z nimi, teraz w kwietniu na imprezie : rejs po Nilu. Impreza udana, nie ma się do czego przyczepić. pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua_frigida Re: jeszcze jeden artykuł 02.05.12, 21:40 dla zainteresowanych forum.gazeta.pl/forum/s,19,135149074.html?t=1&a=135563387&rep=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mak Re: i TRIADA upadła w piz...u IP: *.pzu.pl 04.05.12, 12:29 Dla mnie również wycieczki z Triadą to najlepsze wyjazdy i przede wszystkim najmniej problematyczne. Zawsze wszystko na czas. I bardzo żałuję że już się nie zdarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Czy Sky Club będzie godny zaufania.... IP: *.net155.okay.pl 04.05.12, 13:44 Zastanawiam się czy Sky Club który "połknął" Triadę będzie biurem godnym zaufania... Może ktoś już korzystał z ich ofert i się wypowie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Czy Sky Club będzie godny zaufania.... IP: *.play-internet.pl 04.05.12, 19:48 ta upadłość to tylko zmiana formalna nazwy firmy. Stara firma nie dawała sobie rady z długami to założono spółkę córkę i marka Triada została. Czy firma będzie godna zaufania??? Jako że jest to spółka córka to tak naprawdę nadal są to ci sami ludzie tylko pod innym szyldem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sid1 Re: Czy Sky Club będzie godny zaufania.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 21:49 www.rp.pl/artykul/705167,871449-Syndyk-w-Triadzie-jak-detektyw.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Czy Sky Club będzie godny zaufania.... IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.12, 13:26 Właśnie wróciłam z Teneryfy ze Sky. Wszystko bylo w porzadku- zgodnie z informacja w katalogu. I Enteir nie miał opóznienia-to oczywiscie nie zalezy od biura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kp Re: i TRIADA upadła w piz...u IP: *.elartnet.pl 23.05.12, 16:10 nie upadła jezuuu jacy ludzie są .... tylko została przejęta ja 3 dni temu wróciłam z wyjazdu i wszytsko było ok Odpowiedz Link Zgłoś
je-ff Re: i TRIADA upadła w piz...u 23.05.12, 20:59 Witam. Piszę od razu po wycieczce. O całej tej aferze dowiedziałam się dopiero w samolocie (taki ze mnie ogarnięty człowiek ;p) i muszę powiedzieć że miałam stresora... Ale poprostu teraz jestem zaczarowana...Urlop się udał - Hiszpania prezentuje się cudnie. A biuro podróży dołożyło wszelkich starań żeby zadbać o klienta. No oczywiści3e, że na miejscu zdarzały się jakieś wpadki, ale bardziej z winy tamtejszych pracowników hotelowych. Tak więc obawy zostawiłam na miejscu . Sprawy biznesowe co do Triady czy Sky - Club niech się toczą - oby na korzyść klientów :) Odpowiedz Link Zgłoś
majeczkaz100 Re: i TRIADA upadła w piz...u 23.05.12, 22:55 media zazwyczaj wszystko wyolbrzymiają... Planuje jechac w podroz z tym biurem podrozy, jeszcze co prawda nie wybralam oferty, bo waham sie nad Tunezja a Turcja. Oczywiscie bedziemy chcieli oferte last minute (z moim narzeczonym). Moze akurat trafi nam sie tanio All Inclusive. Odpowiedz Link Zgłoś