Dodaj do ulubionych

sposób na nudę

24.08.13, 13:45
Znalazłam się w takim momencie życia, że nie bardzo wiem co ze sobą robić. Pracuję zawodowo, dzieci niestety już odchowane i są chwile, że czuję się trochę sama... Jeśli masz pomysł jak temu zaradzić napisz. Mój adres elka-xl @ tlen.pl (skasuj spacjewink
Obserwuj wątek
    • angela35 Re: sposób na nudę 27.08.13, 08:35
      Jest tyle ciekawych rzeczy do zrobienia, tyle miejsc do zobaczenia... Mi nie brakuje pomysłów, czasami tylko towarzystwa. A skąd jesteś?
      • elka-xl Re: sposób na nudę 27.08.13, 09:40
        Witaj Angela smile tak szczerze mówiąc mam ten sam problem. Znam wiele "wypełniaczy" na nudę, ale teraz wiem, że główny problem to brak towarzystwa. Od prawie trzech lat jestem wdową. Wszyscy mówią, że radzę sobie świetnie, ale ja wiem swoje. Jestem z Podhala, a Ty?
        • angela35 Re: sposób na nudę 27.08.13, 11:27
          To trochę daleko... Ja jestem z Warszawy, ale bywam na południu Polski, bo tam są góry i wiele ciekawych miejsc. A Ty lubisz chodzić po górach, spędzać czas aktywnie i zwiedzać różne miejsca?
          • elka-xl Re: sposób na nudę 27.08.13, 14:14
            Warszawa... to daleko, chciałabym nawiązać kontakt z kimś mieszkającym bliżej. Łatwiej będzie się spotkać i coś razem zorganizować. Jeśli jednak masz ochotę popisać pisz na priva. Lubię aktywnie spędzać czas chętnie też wyjeżdżam smile
            • angela35 Re: sposób na nudę 29.08.13, 13:57
              No tak, bez spotkania się to trochę trudno sad Jak będę się wybierać na południe Polski, to się odezwę... można by wtedy zorganizować jakieś spotkanie czy wycieczkę.
              • elka-xl Re: sposób na nudę 29.08.13, 20:41
                Oczywiście smile Dziękuję za kontakt i pozdrawiam. Czekam na maile od innych osób mających ochotę na korespondencję lub (jeśli mieszkają na Południu) na spotkanie.
                • kuso50 Re: sposób na nudę 24.10.13, 11:25
                  Witaj pochodzę z południa polski niedaleko Katowi. Czy nadal jesteś zainteresowana wyjazdami typu aktywnego daj znać K50.
                  • wyprawy200 Re: sposób na nudę 06.02.14, 07:35
                    Witam. Może w góry ,np Szczawnica? K50+
                    • angela35 Re: sposób na nudę 07.02.14, 07:53
                      W góry zawsze chętnie smile A skąd jesteś?
                      • wyprawy200 Re: sposób na nudę 07.02.14, 09:40
                        ...już się cieszę.Chciałabym się wybrać po 15 lutego.Mieszkam w lubuskiem,wiem,daleko ale myślę że to nie problem dojechać z różnych stron. Może odezwij się na pocztę gazetową.
                        • angela35 Re: sposób na nudę 07.02.14, 12:24
                          No ale teraz mam już załatwiony wyjazd na narty od 14 lutego... Ale jestem otwarta na propozycje w innych terminach (wiosna, lato) smile
                          Jeśli interesują Cię wyjazdy w ogóle, a nie jednorazowo akurat teraz, odezwij się na maila gazetowego.
                          • wyprawy200 Re: sposób na nudę 07.02.14, 15:38
                            Często podróżuję.Bądźmy więc w kontakcie.
                            Tymczasem przyjemnego szusowania!smile
                          • mszaj1 Re: sposób na nudę 12.07.14, 21:03
                            Witaj,jestem z W-wy,57lat,szukam osób aktywnych na wyjazdy bliskie i dalekie,jak i na spacery,rower,kino,teatr.Mam czas od środy po południu do niedzieli w każdym tygodniu.Chciałabym zwiedzić Pragę,Barcelonę.Może byśmy się spotkały?Pozdrawiam.Małgosia.
                            • wyprawy200 Re: sposób na nudę 12.07.14, 23:26
                              Napisałam na pocztę gazetową.Pozdr.
                            • angela35 Re: sposób na nudę 14.07.14, 08:16
                              Witaj, chętnie się spotkam. Interesują mnie różne wyjazdy i inna aktywność. Napiszę na maila. A.
                        • halszka554 Re: sposób na nudę 13.02.14, 19:11
                          Ja mieszkam w okolicy Rawicza. Planuję w najbliższym czasie wyjazd tygodniowy ,tam gdzie ciepło (Egipt, Maroko) i gdzie są wyloty z Wrocławia lub Poznania. Mam 55 lat. Mój adres mail annazak654@gmail.com Pozdrawiam Halszka
                          • rosa54 Re: sposób na nudę 21.02.14, 16:07
                            Do Halszki. Czy interesuje Cię objazd po Maroku? jeśli tak to jestem chętna.
                    • rebeka57 Re: sposób na nudę 08.02.14, 15:15
                      napisalam do ciebie--ale nie mam odpowiedzi-pozdro
                  • nius222 Re: sposób na nudę 07.02.14, 13:45
                    Sposób na nudę !!!!
                    zapraszam na nasz facebook!!!!
                    Miłośnicy Dalmacji !!!!
                    nie ważne ile masz lat , jeśli serce bije jak dzwon !!!!!
                    to znaczy , że żyjesz !!!!
                    każda chwila jest cenna , ....
                    Zapraszamy Wszystkich , łysych , i z długimi włosami !!!!
                    chudych i grubych !!! nie mamy ograniczeń wiekowych !!!
                    jeśli masz 90+ a chcesz jeszcze zaszaleć !!! my Ci w tym pomożemy !!!
                    u nas relaks !!! przez cały rok !!!
                    apartamentychorwacja@interia.pl

Miłośnicy Dalmacji !!!
                    Pozytywnie Zakręceni Ludzie !!!
    • kasiamichalik Re: sposób na nudę 26.03.14, 12:14
      W kwietniu rusza projeket Go! zmień Swoje Życie. W planie zajęć m.in zajęcia z jogi, fitnessu, samoobrony smile
      www.gosilver.org.pl/go-zmien-swoje-zycie-projekt-spoleczny/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka