Dodaj do ulubionych

LEMUR TRAVEL

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.12, 16:11
Zapraszamy do nowo otwartego biura podróży LEMUR TRAVEL, które mieści się na ul.Puławskiej 118 w Warszawie. W naszej ofercie mamy wyjazdy do Bułgarii (Słoneczny Brzeg, Złote Piaski), Hiszpanii (Costa Brava, Majorka), Grecji, Turcji oraz Chorwacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: colin Re: LEMUR TRAVEL IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.12, 16:13
      A padnie w sierpniu czy we wrześniu ?
      • Gość: Lemurek Re: LEMUR TRAVEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.12, 16:26
        Nie. Już ponad dwa lata umacniamy swoją pozycję na rynku i ciągle się rozwijamy zyskując zainteresowanie klientów :-)
        Zapraszam do zapoznania się z naszą stroną lemurtravel.pl/ :-)
        • matanzas kosz /spam 16.08.12, 16:42
          To może zdało by się zapłacić za reklamę a nie spamować po forum ...
          • Gość: edo Re: kosz /spam IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.12, 18:39
            Wydaje mi się, że lepsze jest takie otwarte reklamowanie się na forum, niż udawanie, że jest się klientem i pisanie zachwytów na temat jakiegoś biura. Bywam na tym forum i często robi mi się słabo, gdy czytam te posty o wspaniałym biurze X lub Y. Przecież widać jak często to piszą pracownicy biur.
            Firmy Lemur nie znam, ale spodobała mi się ta otwartość i poczytam sobie trochę o tym biurze. Kto wie, może nawet coś znajdę :)
            • Gość: Lemurek Re: kosz /spam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.12, 15:28
              Dziękujemy za miłe słowa. W razie pytań odnośnie naszej oferty zapraszamy do kontaktu ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka