moniampk.eu 05.09.12, 14:28 wróciłam z objadu "Egipt, Jordania - dwa oblicza bliskiego wschodu" z RT - opdowiam na pytania :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: s Re: Egipt+ Jordania - RT IP: 109.110.199.* 13.09.12, 23:12 Sam chcialbym sie tam wybrac, ale przy obecnym 'statusie' biur podrozy w Polsce wole zasiegnac jezyka przed wykupieniem wycieczki :-) Jak wrazenia po tej wycieczce (organizacja, itp.)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MareK Re: Egipt+ Jordania - RT IP: *.bemowo.waw.pl 14.09.12, 14:04 piszemy "obiad" a nie "objad" ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Egipt+ Jordania - RT IP: *.play-internet.pl 17.12.12, 20:22 Cześć :-) Mam kilka pytań : 1/ gdzie jest pierwszy nocleg w Sharmie czy w Tabie ? No i ten ostatni :-) 2/ czy pierwszy wypadł Ci objazd , czy wypoczynek ( o ile z niego korzystałaś )? 3/ gdzie nocowaliście po przekroczeniu granicy z Jordanią i przed powrotem do Sharmu ? Z góry dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Egipt+ Jordania - RT IP: *.ists.pl 30.12.12, 14:48 Byłam z Alfa Star, wycieczka super polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Egipt+ Jordania - RT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 15:44 interesuje mnie wszystko byłam na objezdzie egipt,izrael 5 lat temu,mysle,że dużo sie nie zmieniło.Ciekawi mnie 1 dzien po przylocie,podróż 2 dnia ,przejscie graniczne,czy tak koszmarne jak w izraelu ( 6 godz) .Ile czasu w petrze ,czy goraco my lecimy 19 sierpnia .Jakie posiłki,czy uważac na żoładek .Na co uważac ,jaki przewodnik,hotele i jak wrażenia.Pa ,bede wdzieczna za każda rade,dzieki Odpowiedz Link Zgłoś