Dodaj do ulubionych

Nirvana - Nevermind

13.11.09, 21:18
co sądzicie o tej płycie???

według mnie jest zarąbista i przesłuchałam jej kilkanascie razy i jeszcze mi się nie znudziła
więc polecm, ale czekam na wasze recenzje
Obserwuj wątek
    • little Re: Nirvana - Nevermind 13.11.09, 23:30
      U mnie to taka jakby klasyka, podstawa.
      Zajebista jak reszta płyt Nirvany.
      • kararock Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 10:44
        zgadzam się z Tobąsmilesmilesmile
    • boska_ola Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 12:58
      kupiłam ją dosyć dawno.
      dopiero rok temu zaczęłam słuchać
      uwielbiam ją.
    • mike_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 13:26
      bez wątpienia jest to najlepsza płyta nirvany. dobra na każdy czas i na każdy nastrój wink
      szkoda że nirvana już nie istnieje crying
      • kararock Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 13:29
        nom szkodasadcryingsad
        • mike_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 13:39
          kararock napisał(a):

> nom szkodasadcryingsad

ale przynajmniej zostawili nam swoją cudowną muzykę. wiesz tak szczerze to nirvana
          ciągle żyje... bo przecież jest tylu ich fanów i nirvana żyje własnie w nich wink i to jest piękne
          <3
          • kararock Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 15:35
            prawda

Nirvana 4ever!!!!
    • tokio_hotel_483 Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 13:31
      Nie lubie ich;D
      • mike_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 13:41
        taa bo lepiej słuchać tokio szmat xd <żaaal>
        • silly_girl Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 13:42
          jednym słowem : extra
          • jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 15:51
            pomimo tego, że nie za bardzo ich lubię, nie można odmówić nevermind tego, że jest dobrym albumem.

i śmieszy mnie taka sytuacja. wiecie że dave grohl z foo fighters był tam perkusistą? nie? pewnie nie, albo nie wiecie, że ma foo fighters. a tyle sukcesów odnieśli. nirvana strasznie oślepia.

i chciałam jeszcze przyczepić się do jednej rzeczy - mike, chyba nie wiesz, co to jest electro. odnośnie Twego profilu.
            • mike_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 19:45
              jane_ napisał(a):

> pomimo tego, że nie za bardzo ich lubię, nie można odmówić nevermind tego, że j
              > est dobrym albumem.
              >
              > i śmieszy mnie taka sytuacja. wiecie że dave grohl z foo fighters był tam perku
              > sistą? nie? pewnie nie, albo nie wiecie, że ma foo fighters. a tyle sukcesów od
              > nieśli. nirvana strasznie oślepia.
              >
              > i chciałam jeszcze przyczepić się do jednej rzeczy - mike, chyba nie wiesz, co
              > to jest electro. odnośnie Twego profilu.

uwież że wiem. u mnie w szkole dużo osób słucha tego gówna xd <hahaha> a Ty co?
              amatorka elektro że tak bronisz??
              • jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 19:59
                jeżeli u Ciebie w szkole słuchają dużo electro, to to nie jest electro, to jest jakaś masakra, pseudo techno lol, nie-inteligentny-dance, muzyka-z-ramówki-vivy, i tu się zgodzę, że to masakra, ale nie myl pojęć, electro, to prawdziwe electro, to zupełnie inna bajka.

nie, ja po prostu dbam o jakiś porządek w tych chorych etykietkach muzycznych.
                • mike_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 20:10
                  jane_ napisał(a):

> jeżeli u Ciebie w szkole słuchają dużo electro, to to nie jest electro, to jest
                  > jakaś masakra, pseudo techno lol, nie-inteligentny-dance, muzyka-z-ramówki-viv
                  > y, i tu się zgodzę, że to masakra, ale nie myl pojęć, electro, to prawdziwe ele
                  > ctro, to zupełnie inna bajka.
                  >
                  > nie, ja po prostu dbam o jakiś porządek w tych chorych etykietkach muzycznych.

ojej, nie obużaj się tak bo złość piękności szkodzi <haha> jeśli nie wiesz czego u mnie
                  słuchaja to się lepiej zamknij co? nie wiesz że ze starszymi się nie dyskutuje?? jak cię
                  rodzice wychowali?!
                  • jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 20:17
                    ja przynajmniej wiem, jak piszę się 'oburzaj'.
                    nic nie wiem, muszę się zamknąć, bo szesnastolentnie chłopaczysko mi dojebało! bo nie mam rodziców i wychowałam się w buszu, a jego zdanie jest niepodważalne i tylko on ma rację. nie panosz się tak. uważaj.
                    • mike_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 20:20
                      żal mi cię xdd
                      • jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 20:25
                        nie jest Ci mnie żal, tylko brak Ci argumentów. c:
                        • mike_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 20:29
                          jane_ napisał(a):

> nie jest Ci mnie żal, tylko brak Ci argumentów. c:

nie, po prostu z upośledzonymi dziećmi się nie będę zadawał. poza tym jesteś strasznie
                          zarozumiała i arogancka. nie wiem czy masz chłopka ale nie chciałbym być na jego
                          miejscu xd
                          • lubiekotki Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 20:45
                            a ty mike_ masz jakieś daleko rozwinięte kompleksy, że wypowiadasz się na forum
                            dla nastolatek przedział 10-15 lat i uważasz się za najmądrzejszego eva? koledzy
                            cię biją? żadna dziewczyna cię nie chce? współczuję.

w takiego to tylko linkami do cioci wikipedii i tych innych trzeba rzucić, a i
                            tak ci powie, że electro to świnstwo (btw. szkoda, że mylisz electro i techno
                            ale jakoś chyba nikomu nie chce się ciebie uswiadamiać) a mike shinoda tworzy
                            cudowną, ambitną muzykę, w dodatku taaaaką rockową. sooo giveeeee me reeeaaaaason :x
                          • jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 20:46
                            uwierz, nie jestem upośledzona. c:
                            owszem, jestem, jak sytuacja tego wymaga. co miałam Ci odpowiedzieć na Twoją wypowiedź po moim łagodnym rozpoczęciu dyskusji? myślałam, że będzie można z Tobą porozmawiać, ale chyba się przeliczyłam, bo dawno na mnie ktoś tak nie naskoczył.
                            każdy z moich chłopców uważał, że jestem świetna.
                            • jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 20:48
                              ALICJA!!!!11
                              ale techno to wciąż nie to, co proponuje viva. ;c

ja się już nie kłóce, nie mam siły, jest sobota wieczór, idę po herbatę, włączam electro zespół nazwą air i się czilałtuje. ;d
                              • lubiekotki Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 20:50
                                NATALKA!!!!!!!!11 <333
                                ja wiem, wiem, wiem, na vivie leci masakra, i ja wiem, że to nie jest techno,
                                techniawka bardziej, ale nie mieszajmy już w główce.

air <333 knify nadal męcze, mam talent ssie.

• jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 20:54
                                  <3333333333333.
                                  no taka bardzo pseudopseudo techniawka. ;c

uciekam z domu na air, knify nie na dzisiaj, knify fajne w lato, dzisiejszy mam talent ssie totalnie, czekam na tego blondynka od francji i gagi, i ma śpiewać placebo, bo ja tak chce. ;c
                              • mike_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 20:54
                                jane_ napisał(a):

> ALICJA!!!!11
                                > ale techno to wciąż nie to, co proponuje viva. ;c
                                >
                                > ja się już nie kłóce, nie mam siły, jest sobota wieczór, idę po herbatę, włącza
                                > m electro zespół nazwą air i się czilałtuje. ;d

nie potrafisz sobie poradzić z 'szersnastoletnim chłopaczynom który ci dojebał' i nasyłasz
                                mnie mnie swoje 'koleżanki'? oj, biedna szkoda mi cie wiesz? jesteś taka bezbronna i
                                delikatna że ch... cię nie tknie naprawdę xd i jakoś długo myślałaś jak mi odpisać...
                                • jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 20:58
                                  nie nasyłam na Ciebie moich koleżanek, tylko się im skarże, co się tutaj dzieje, bo wiesz, my mamy takie forum, na którym obgadujemy wszystkich z góry na dół, a potem się mścimy, żeby być takie elo fajne na kotku. więc wiesz. moge jeszcze ponasyłac tu tych chłopaków, tyle chyba są dla mnie w stanie zrobić, ale nie chcę, żeby ktoś z mojej winy ucierpiał. chociażby psychicznie.
                                  oh, nie jestem delikatna. i nie myślałam długo, tylko ja mam realne ZYCIE, i jeszcze jeden wątek, w którym odpowiadam na zarzuty. plus wspomniane wcześniej forum. wybacz. ;3
                                • lubiekotki Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 21:00
                                  za to ty myślales chyba ciut za krótko.

i sama sobie tu przyszłam, nikt nie musiał mnie nasyłać

_
                                  jezu, super by było jakby plackow zaśpiewał, niech weźmie oryginalnego perkacza
                                  i przebierze się za molko <333 świetny jest, hihi

taaa, pseudo techniawa i w środku la roux, calvin i dedmau5 <33

• jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 21:04

niech się nie przebiera za molko, on już przebił molka. ;d
                                    on powinien wygrać.

i kto to jest ta lityl buts?
                                    ciekawe, za ile czasu przez to duplo zaczną puszczać mgmciaków. ;/
                                    • lubiekotki Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 21:09
                                      i tak wole molka. to mój buk <33 ale ten chlopiec jest naprawde fajny, chociaż
                                      przypomina luntka :d

o lityl też, ale powiedzmy, że ona tam bardziej pasuje :d wlasnie, ale lykke też
                                      leciala w reklamie czegoś, serkow, klaxonsy u garniera, i jakoś przezylyśmy

[a shinoda pewnie myśli, jakby tu jeszcze dowalić hihihi]
                                      • jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 21:12
                                        dziś w trójce chyba metz? nie wiem czy metz, ja ich nie rozróżniam, ale była gadanina o płacebo, i brian mówił 'myśliwiecka frifajfseven', aaaaaaaaa. <3.
                                        luntka? nie wydaje mi sie. ;3

ta, jeszcze w jakimś dziwnym remiksie. O.O
                                        o lykke nie wiedziałam. klaxonsy u garniera, ale tam dziwnie to wyszło, a chemical brothers też leca w takiej megastylkowej relamie, nie wiem co to jest, armani?

[czekamy z niecierpliwością. <3]
                                        • lubiekotki Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 21:17
                                          ja też ich nie odróżniam, ale metza akurat tak <3 redaktor metz <3
                                          mi przypomina, tzn. ja rozumiem że luntek to luntek i żenua sama w sobie, ale
                                          mają podobne włosy etc :d

remiksy są fajne <3
                                          dance dance dance bodaj leciało, albo a'm good i'm gone, teraz mają jakąs inną
                                          piosenke w reklamie, ale lykke długo była.
                                          reklamy armaniego nie widziałam.

[no ba]
                                          • jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 21:24
                                            metzmetz, mój przyszły szef. <3.
                                            lol, to Ty się ciesz, że nie znasz damcio frogów, chrisa, bolki itp itp. scared

remixy sa fajne jak je robi jakiś dobry człowiek a nie little boots - remedy (remix), no litości.
                                            aha.
                                            właśnie nie wiem, czy to armaniego, ale taka czarno biała i leciała wczoraj w pierwszej-drugiej przerwie domino day. ;d
                                            • lubiekotki Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 21:29
                                              yeah <3
                                              albo ty jego :d

aaa no nie znam, faktycznie
                                              eeej, ale on nie dzisiaj. zaczęlas o tym mowić i myślalam że zaraz będzie śpiewał :<

little robi remixy? xd haha, pewnie na tym swoim dziwnym urządzeniu jakby
                                              japońskim albo na swoim syntezatorze, ktory przekształca jej glos <33

nie oglądalam reklam, lecialam pisać na forum i zfajczonych ludziach ;dddd, hihihi
                                              • jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 21:39
                                                ta ciekawe. ;dd

no to się ciesz [2]
                                                nie dzisiaj, i to własnie niefajnie. ;c

nie wiem czy robi remixy, ale wiesz co, mój kolega pokazywał mi kiedyś takie coś, że były takie guziczki i pokrętło i taki ekranik po którym się palcem jeździło i to grało, i to chyba było na 'k' i nie wiem jak to się nazywa. ;c
                                                www.youtube.com/watch?v=NAAPXleIQMk&feature=channel ;//

no to niefajnie, bo ja chce tą reklamę. ;c
                                                • lubiekotki Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 21:45
                                                  hahah suspicious

aaaa, a ja myślalam, że dzisiaj :<

wiem, wlasnie o ta zabawkę boots mi chodziło.
                                                  www.youtube.com/watch?v=-CWBgm_-Ggs wtedy jeszcze naturalna była ;|
                                                  www.youtube.com/watch?v=ePFyuWVEe8s&feature=channel to tez jest dobre,
                                                  jak zapisuje sobie probke glosu na syntezatorze, tez tak chce!!!

jeszcze będzie lecieć ;**
                                                  • jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 21:48
                                                    jezu jaki ona ma cienki głosik, jakby mi dali takie zabawki to też byłabym lityl buts.
                                                  • lubiekotki Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 21:55
                                                    wyjęłaś mi to z ust natalio ;|
    • lady_em Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 15:51
      jest boska, świetna, genialna, jedyna w swoim rodzaju <3 Ta płyta po prostu powala.
    • shock Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 16:06
      Nevermind - mieszanka rocka i grunge. Lubię.
      Album zawiera o wiele bardziej interesujące utwory, niż promujący go, słynny Smells Like
      Teen Spirit.

I chwała im za to.
      • ewka15 Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 16:17
        Lubię, nawet bardzo. Według mnie najlepsza płytka Nirvany. Ale jeśli chodzi o grunge to
        jednak bardziej wolę Alice in Chains (polecam ''Facelift'' i ''Dirt'') tongue_out
    • apokalipsa_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 20:19
      Nirvana jest wiecznie żywa. ; >
      I nic tego nie zmieni...
      Oo.
      • blueye Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 21:48
        no tak, ciekawe. tyle tutaj fanow nirvany, więśżóśc zapewne twierdzi, że Kurt popełnił
        samobójstwo.
        • apokalipsa_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 21:52
          Nie mów za 'wszystkich'.
        • jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 21:55
          to oficjalna wersja, nie widzę powodu, żeby obciążać kortni.
    • kitty xD 14.11.09, 22:15
      Ja uwielbiam Nirvanę.
      Moje u;ubione to Smells Like Teen Spirit, Lithium, Come as you are, Lounge Act
      ... wszystkie są świerne.
      Moje życie bez muzyki nie miało by sensu, a muzyka bez Nirvany, nie byłaby tym
      samym.
      Ale ich inne krążki też są niezłebig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka