kararock 13.11.09, 21:18 co sądzicie o tej płycie??? według mnie jest zarąbista i przesłuchałam jej kilkanascie razy i jeszcze mi się nie znudziła więc polecm, ale czekam na wasze recenzje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
little Re: Nirvana - Nevermind 13.11.09, 23:30 U mnie to taka jakby klasyka, podstawa. Zajebista jak reszta płyt Nirvany. Odpowiedz Link Zgłoś
boska_ola Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 12:58 kupiłam ją dosyć dawno. dopiero rok temu zaczęłam słuchać uwielbiam ją. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 13:26 bez wątpienia jest to najlepsza płyta nirvany. dobra na każdy czas i na każdy nastrój szkoda że nirvana już nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 13:39 kararock napisał(a): > nom szkoda ale przynajmniej zostawili nam swoją cudowną muzykę. wiesz tak szczerze to nirvana ciągle żyje... bo przecież jest tylu ich fanów i nirvana żyje własnie w nich i to jest piękne <3 Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 13:41 taa bo lepiej słuchać tokio szmat xd <żaaal> Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 15:51 pomimo tego, że nie za bardzo ich lubię, nie można odmówić nevermind tego, że jest dobrym albumem. i śmieszy mnie taka sytuacja. wiecie że dave grohl z foo fighters był tam perkusistą? nie? pewnie nie, albo nie wiecie, że ma foo fighters. a tyle sukcesów odnieśli. nirvana strasznie oślepia. i chciałam jeszcze przyczepić się do jednej rzeczy - mike, chyba nie wiesz, co to jest electro. odnośnie Twego profilu. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 19:45 jane_ napisał(a): > pomimo tego, że nie za bardzo ich lubię, nie można odmówić nevermind tego, że j > est dobrym albumem. > > i śmieszy mnie taka sytuacja. wiecie że dave grohl z foo fighters był tam perku > sistą? nie? pewnie nie, albo nie wiecie, że ma foo fighters. a tyle sukcesów od > nieśli. nirvana strasznie oślepia. > > i chciałam jeszcze przyczepić się do jednej rzeczy - mike, chyba nie wiesz, co > to jest electro. odnośnie Twego profilu. uwież że wiem. u mnie w szkole dużo osób słucha tego gówna xd <hahaha> a Ty co? amatorka elektro że tak bronisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 19:59 jeżeli u Ciebie w szkole słuchają dużo electro, to to nie jest electro, to jest jakaś masakra, pseudo techno lol, nie-inteligentny-dance, muzyka-z-ramówki-vivy, i tu się zgodzę, że to masakra, ale nie myl pojęć, electro, to prawdziwe electro, to zupełnie inna bajka. nie, ja po prostu dbam o jakiś porządek w tych chorych etykietkach muzycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 20:10 jane_ napisał(a): > jeżeli u Ciebie w szkole słuchają dużo electro, to to nie jest electro, to jest > jakaś masakra, pseudo techno lol, nie-inteligentny-dance, muzyka-z-ramówki-viv > y, i tu się zgodzę, że to masakra, ale nie myl pojęć, electro, to prawdziwe ele > ctro, to zupełnie inna bajka. > > nie, ja po prostu dbam o jakiś porządek w tych chorych etykietkach muzycznych. ojej, nie obużaj się tak bo złość piękności szkodzi <haha> jeśli nie wiesz czego u mnie słuchaja to się lepiej zamknij co? nie wiesz że ze starszymi się nie dyskutuje?? jak cię rodzice wychowali?! Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 20:17 ja przynajmniej wiem, jak piszę się 'oburzaj'. nic nie wiem, muszę się zamknąć, bo szesnastolentnie chłopaczysko mi dojebało! bo nie mam rodziców i wychowałam się w buszu, a jego zdanie jest niepodważalne i tylko on ma rację. nie panosz się tak. uważaj. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 20:25 nie jest Ci mnie żal, tylko brak Ci argumentów. c: Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 20:29 jane_ napisał(a): > nie jest Ci mnie żal, tylko brak Ci argumentów. c: nie, po prostu z upośledzonymi dziećmi się nie będę zadawał. poza tym jesteś strasznie zarozumiała i arogancka. nie wiem czy masz chłopka ale nie chciałbym być na jego miejscu xd Odpowiedz Link Zgłoś
lubiekotki Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 20:45 a ty mike_ masz jakieś daleko rozwinięte kompleksy, że wypowiadasz się na forum dla nastolatek przedział 10-15 lat i uważasz się za najmądrzejszego eva? koledzy cię biją? żadna dziewczyna cię nie chce? współczuję. w takiego to tylko linkami do cioci wikipedii i tych innych trzeba rzucić, a i tak ci powie, że electro to świnstwo (btw. szkoda, że mylisz electro i techno ale jakoś chyba nikomu nie chce się ciebie uswiadamiać) a mike shinoda tworzy cudowną, ambitną muzykę, w dodatku taaaaką rockową. sooo giveeeee me reeeaaaaason :x Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 20:46 uwierz, nie jestem upośledzona. c: owszem, jestem, jak sytuacja tego wymaga. co miałam Ci odpowiedzieć na Twoją wypowiedź po moim łagodnym rozpoczęciu dyskusji? myślałam, że będzie można z Tobą porozmawiać, ale chyba się przeliczyłam, bo dawno na mnie ktoś tak nie naskoczył. każdy z moich chłopców uważał, że jestem świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 20:48 ALICJA!!!!11 ale techno to wciąż nie to, co proponuje viva. ;c ja się już nie kłóce, nie mam siły, jest sobota wieczór, idę po herbatę, włączam electro zespół nazwą air i się czilałtuje. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
lubiekotki Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 20:50 NATALKA!!!!!!!!11 <333 ja wiem, wiem, wiem, na vivie leci masakra, i ja wiem, że to nie jest techno, techniawka bardziej, ale nie mieszajmy już w główce. air <333 knify nadal męcze, mam talent ssie. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 20:54 <3333333333333. no taka bardzo pseudopseudo techniawka. ;c uciekam z domu na air, knify nie na dzisiaj, knify fajne w lato, dzisiejszy mam talent ssie totalnie, czekam na tego blondynka od francji i gagi, i ma śpiewać placebo, bo ja tak chce. ;c Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 20:54 jane_ napisał(a): > ALICJA!!!!11 > ale techno to wciąż nie to, co proponuje viva. ;c > > ja się już nie kłóce, nie mam siły, jest sobota wieczór, idę po herbatę, włącza > m electro zespół nazwą air i się czilałtuje. ;d nie potrafisz sobie poradzić z 'szersnastoletnim chłopaczynom który ci dojebał' i nasyłasz mnie mnie swoje 'koleżanki'? oj, biedna szkoda mi cie wiesz? jesteś taka bezbronna i delikatna że ch... cię nie tknie naprawdę xd i jakoś długo myślałaś jak mi odpisać... Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 20:58 nie nasyłam na Ciebie moich koleżanek, tylko się im skarże, co się tutaj dzieje, bo wiesz, my mamy takie forum, na którym obgadujemy wszystkich z góry na dół, a potem się mścimy, żeby być takie elo fajne na kotku. więc wiesz. moge jeszcze ponasyłac tu tych chłopaków, tyle chyba są dla mnie w stanie zrobić, ale nie chcę, żeby ktoś z mojej winy ucierpiał. chociażby psychicznie. oh, nie jestem delikatna. i nie myślałam długo, tylko ja mam realne ZYCIE, i jeszcze jeden wątek, w którym odpowiadam na zarzuty. plus wspomniane wcześniej forum. wybacz. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
lubiekotki Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 21:00 za to ty myślales chyba ciut za krótko. i sama sobie tu przyszłam, nikt nie musiał mnie nasyłać _ jezu, super by było jakby plackow zaśpiewał, niech weźmie oryginalnego perkacza i przebierze się za molko <333 świetny jest, hihi taaa, pseudo techniawa i w środku la roux, calvin i dedmau5 <33 Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 21:04 niech się nie przebiera za molko, on już przebił molka. ;d on powinien wygrać. i kto to jest ta lityl buts? ciekawe, za ile czasu przez to duplo zaczną puszczać mgmciaków. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lubiekotki Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 21:09 i tak wole molka. to mój buk <33 ale ten chlopiec jest naprawde fajny, chociaż przypomina luntka :d o lityl też, ale powiedzmy, że ona tam bardziej pasuje :d wlasnie, ale lykke też leciala w reklamie czegoś, serkow, klaxonsy u garniera, i jakoś przezylyśmy [a shinoda pewnie myśli, jakby tu jeszcze dowalić hihihi] Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 21:12 dziś w trójce chyba metz? nie wiem czy metz, ja ich nie rozróżniam, ale była gadanina o płacebo, i brian mówił 'myśliwiecka frifajfseven', aaaaaaaaa. <3. luntka? nie wydaje mi sie. ;3 ta, jeszcze w jakimś dziwnym remiksie. O.O o lykke nie wiedziałam. klaxonsy u garniera, ale tam dziwnie to wyszło, a chemical brothers też leca w takiej megastylkowej relamie, nie wiem co to jest, armani? [czekamy z niecierpliwością. <3] Odpowiedz Link Zgłoś
lubiekotki Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 21:17 ja też ich nie odróżniam, ale metza akurat tak <3 redaktor metz <3 mi przypomina, tzn. ja rozumiem że luntek to luntek i żenua sama w sobie, ale mają podobne włosy etc :d remiksy są fajne <3 dance dance dance bodaj leciało, albo a'm good i'm gone, teraz mają jakąs inną piosenke w reklamie, ale lykke długo była. reklamy armaniego nie widziałam. [no ba] Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 21:24 metzmetz, mój przyszły szef. <3. lol, to Ty się ciesz, że nie znasz damcio frogów, chrisa, bolki itp itp. remixy sa fajne jak je robi jakiś dobry człowiek a nie little boots - remedy (remix), no litości. aha. właśnie nie wiem, czy to armaniego, ale taka czarno biała i leciała wczoraj w pierwszej-drugiej przerwie domino day. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
lubiekotki Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 21:29 yeah <3 albo ty jego :d aaa no nie znam, faktycznie eeej, ale on nie dzisiaj. zaczęlas o tym mowić i myślalam że zaraz będzie śpiewał :< little robi remixy? xd haha, pewnie na tym swoim dziwnym urządzeniu jakby japońskim albo na swoim syntezatorze, ktory przekształca jej glos <33 nie oglądalam reklam, lecialam pisać na forum i zfajczonych ludziach ;dddd, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 21:39 ta ciekawe. ;dd no to się ciesz [2] nie dzisiaj, i to własnie niefajnie. ;c nie wiem czy robi remixy, ale wiesz co, mój kolega pokazywał mi kiedyś takie coś, że były takie guziczki i pokrętło i taki ekranik po którym się palcem jeździło i to grało, i to chyba było na 'k' i nie wiem jak to się nazywa. ;c www.youtube.com/watch?v=NAAPXleIQMk&feature=channel ;// no to niefajnie, bo ja chce tą reklamę. ;c Odpowiedz Link Zgłoś
lubiekotki Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 21:45 hahah aaaa, a ja myślalam, że dzisiaj :< wiem, wlasnie o ta zabawkę boots mi chodziło. www.youtube.com/watch?v=-CWBgm_-Ggs wtedy jeszcze naturalna była ;| www.youtube.com/watch?v=ePFyuWVEe8s&feature=channel to tez jest dobre, jak zapisuje sobie probke glosu na syntezatorze, tez tak chce!!! jeszcze będzie lecieć ;** Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 21:48 jezu jaki ona ma cienki głosik, jakby mi dali takie zabawki to też byłabym lityl buts. Odpowiedz Link Zgłoś
lubiekotki Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 21:55 wyjęłaś mi to z ust natalio ;| Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 15:51 jest boska, świetna, genialna, jedyna w swoim rodzaju <3 Ta płyta po prostu powala. Odpowiedz Link Zgłoś
shock Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 16:06 Nevermind - mieszanka rocka i grunge. Lubię. Album zawiera o wiele bardziej interesujące utwory, niż promujący go, słynny Smells Like Teen Spirit. I chwała im za to. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 16:17 Lubię, nawet bardzo. Według mnie najlepsza płytka Nirvany. Ale jeśli chodzi o grunge to jednak bardziej wolę Alice in Chains (polecam ''Facelift'' i ''Dirt'') Odpowiedz Link Zgłoś
apokalipsa_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 20:19 Nirvana jest wiecznie żywa. ; > I nic tego nie zmieni... Oo. Odpowiedz Link Zgłoś
blueye Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 21:48 no tak, ciekawe. tyle tutaj fanow nirvany, więśżóśc zapewne twierdzi, że Kurt popełnił samobójstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Nirvana - Nevermind 14.11.09, 21:55 to oficjalna wersja, nie widzę powodu, żeby obciążać kortni. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty xD 14.11.09, 22:15 Ja uwielbiam Nirvanę. Moje u;ubione to Smells Like Teen Spirit, Lithium, Come as you are, Lounge Act ... wszystkie są świerne. Moje życie bez muzyki nie miało by sensu, a muzyka bez Nirvany, nie byłaby tym samym. Ale ich inne krążki też są niezłe Odpowiedz Link Zgłoś