Dodaj do ulubionych

Snow Show opinie

IP: 95.141.28.* 27.11.12, 12:46
Witam,
W tegorocznym sezonie chciałabym wybrać się do Francji do miejscowości Risoul za pośrednictwem biura warszawskiego Snow-Show (360 stopni). W związku z tym chciałabym się Was spytać czy ktoś z Was uczestniczył w wyjazdach organizowanych przez nich? Czy moglibyście coś poradzić w temacie? Czy warto z nimi jechać?
Będę wdzięczna za opinie pozytywne jak i negatywne.
pozdr
Karola
Obserwuj wątek
    • Gość: Rolfik Re: Snow Show opinie IP: 78.9.7.* 27.11.12, 16:03
      Nie znam biura, ale najwłaściwszym rozwiązaniem będzie sprawdzenie czy posiadają oni biuro stacjonarne oraz akceptacje marszałka województwa. To są podstawowe dane, które powinny zostać udostępniane na życzenie klienta.
    • ewelcia01 byłam 28.11.12, 13:04
      W zeszłym sezonie miałam okazję uczestniczyć w wyjeździe organizowanym do 3 dolin we Francji. Zrobiłam dokładny wywiad na temat biura czy warto z nimi jechać czy nie. Podsumowując organizator spisał się ze swoich obowiązków tj. transport, zakwaterowanie faktycznie jak na www, ski pass. Istnieją od kilku lat, także mają doświadczenie w organizacji wyjazdów. Myślę, że nie masz się czego obawiać, cały wyjazd przebiegł ok, bez jakiś wpadek. Wydaje mi się, że najlepszym rozwiązaniem będzie jak porozmawiasz z niezależnymi osobami z ich facebooka

• Gość: Karola Re: byłam IP: 95.141.28.* 29.11.12, 12:59
        Mam jeszcze pytania czysto techniczne dotyczące wyjazdu.
        Nie jeżdżę profesjonalnie na desce, chciałabym się przyuczyć. Czy te kursy szkoleniowe są płatne, jakiej jakości? Czy to nie jest typowa masówka? Jak ma się cena do jakości?
    • ewelcia01 Re: Snow Show opinie 30.11.12, 11:19
      Możliwe, że jest to masówka (to chyba dobrze świadczy, że ludzie jeżdżą z nimi), w każdym razie nie odebrałam tego w taki sposób. Organizator dobrze zorganizował wyjazd. Zapewnił nocleg, atrakcje, transport. Nie było problemów z zakwaterowaniem oraz technicznymi sprawami.
      Co do nauki jazdy to nie mam pojęcia, nie uczestniczyłam, ale podczas wyjazdu jechał z nami wojtek pająk i szkolił chętnych.
      Jeśli chodzi o cenę to powinnaś znaleźć coś taniej, ale fajerwerków się nie spodziewaj. Tutaj myślę, że jest to dobrze wyważone.
    • Gość: Karola Re: Snow Show opinie IP: 67.221.255.* 03.12.12, 12:26
      Dzięki za Wasze opinie, okazały się pomocne,
      udało się popisać z paroma osobami na temat ss,
      podobno organizator jest dobrze wykonuje swoje obowiązki,

po powrocie dam dalsze info,
      jeśli kogoś zainteresuje jak się potoczył wyjazd to dam informację zwrotną
      • Gość: adam Re: Snow Show opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.12, 11:23
        Karola, kiedy jedziesz? ja zastanawiam sie ... Risoul 09-17 lutego . Jezeli Twój wyjazd jest wczesniej to prosze daj znac, generalnie byłem zdecydowany dopóki nie przeczytałem kilku negatywnych opinii...
        • Gość: Karola Re: Snow Show opinie IP: 78.10.81.* 10.01.13, 14:12
          hej adam,
          byłam 6 grudnia na wyjeździe z nimi do Risoul i moje wrażenie są pozytywne. Jak widzisz nie mieliśmy dużo czasu na podjęcie decyzji, też się trochę obawiałam o wyjazd czy wszystko wyjdzie ok, ale było całkiem spoko. Jedynie do czego mogłabym się przyczepić to nie zawsze "startowaliśmy" na czas. Wyjazd generalnie dobrze zorganizowany. Ze strony technicznej teczki organizacyjne, mapy, piloci. Znajomy nawet uległ lekkiemu wypadkowi, nie było problemu z opieką medyczną i z odszkodowanie. Największy plus jednak jest związany z ludźmi i ich nastawieniem, na stoku pozytywna atmosfera, każdy przyjaźnie nastawiony. Jeśli masz jakieś pytania to wal. Jestem świeżo po wyjeździe więc mogę udzielić jakiegoś info.
          BTW
          Chętnie bym pojechała, ale dopiero w następnym roku
    • Gość: Kasia Re: Snow Show opinie IP: *.147.100.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.03.23, 16:47
      Nie polecam a wręcz ostrzegam przed ta pseud firma. Warunki są tragiczne, pokoje zniszczone, brudne i zaniedbane. Pracownicy chodzą przemęczeni i zgorzkniali. Pracują po 16-18 godzin więc nie ma co się dziwić ich postawie. Nie wypłacają im wynagrodzenia co dodatkowo obniża morale. Ich oferta przyjaznej atmosfery to jedno wielkie kłamstwo ot "chłyt" marketingowy. Reklamowana w ofercie Kolacja francuska jest kolejną pomyłka. Zostaliśmy ściśnięci w koncie sali i pozwolono nam korzystać z bufetu dopiero gdy lokalni Francuzi się na jedzą. Podsumowując - TRZYMAJCIE SIE Z DALEKO OD SNOWSHOW JEZELI MACIE ODROBINĘ SZACUNKU DLA SIEBIE !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka