Dodaj do ulubionych

TUI program lojalnościowy

28.02.13, 23:47
Czy ktoś wie kiedy pojawi się nowy program lojalnościowy TUI? (Klub w podróży) Chyba coś z tym programem ściemniają.
Obserwuj wątek
    • piela12 Re: TUI program lojalnościowy 01.03.13, 11:30
      Program już jest: myTUI, trzeba się zalogować i zarejestrować od nowa. Ja z tego tytułu skorzystałam rezerwując w tym roku bezpłatnie miejsca w samolocie (byłam stałym klientem Klubu w Podróży). Podobno ma sie też pojawić zakładka "benefity", ale kiedy?
      • Gość: kasia Re: TUI program lojalnościowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.13, 13:26
        Ale gdzie się można zarejestrować? Bo po zalogowaniu do myTui nic takiego nie mam :-(.
        • piela12 Re: TUI program lojalnościowy 01.03.13, 13:54
          Może źle się wyraziłam, chodziło mi o zalogowanie. Zaraz w styczniu była informacja o możliwości bezpłatnej rezerwacji miejsc w samolocie dla stałych klientów i w tym celu trzeba było się skontaktować z biurem, w którym wykupiło się wycieczkę - tak tez zrobiłam, wszystko się zgadzało. Wtedy poinformowano mnie, że prace myTUI nadal trwają i że będzie zakładka benefity
          • Gość: gosc Re: TUI program lojalnościowy IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.13, 17:50
            'program lojalnościowy' - no buhahahahahha !!!!
            • Gość: bemarjo Re: TUI program lojalnościowy IP: *.cable.net-inotel.pl 01.03.13, 18:08
              My TUI to nie jest program lojalnościowy. Taki miał ruszyć do końca lutego, ale Prezes Andryszak woli cykać agentów,niż zająć się programem, który dla niego będzie tylko kosztem.Pozdrawiam
              • Gość: Kryni Re: TUI program lojalnościowy IP: *.himax.com.pl 02.03.13, 08:48
                TUI już raz wyrolowało swoich klientów kasując znienacka poprzedni program Klub w Podróży. W związku z tym jest niewiarygodne.
                • Gość: bemarjo Re: TUI program lojalnościowy IP: *.cable.net-inotel.pl 02.03.13, 14:57
                  Wiadomo,że im później ruszy, tym mniejszy koszt dla TUI. Prezes umie liczyć i obiecywać. Na facebooku już chyba z 3 razy przesuwali termin uruchomienia tego programu.
                  • juju.1 Re: TUI program lojalnościowy 05.03.13, 09:36
                    Jestem stałym klientem TUI, ale to biuro chyba bardziej nastawiło się na pozyskiwanie nowych. Nie nagradzają wcale tych wiernych. Ceny first takie same jak obecnie. W ciągu 4 m-cy niewielkie wahania. W przyszłym roku zastanowię się czy nadal będę wierny. Jaki mam z tego zysk, że tak wcześnie daję im zaliczkę?
                    • Gość: Wika Re: TUI program lojalnościowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.13, 11:03
                      Ja też od lat jeżdżę z TUI i widzę to trochę inaczej, zarezerwowałam upatrzony hotel już pod koniec listopada, pod koniec grudnia nie było w nim dostępnych pokoi rodzinnych na lipiec, więc już z tego powodu mam zysk,że jadę tam gdzie chcę w terminie który mi pasuje, a nie tam gdzie zostaną wolne miejsca. I właśnie głównie po to żeby mieć spokój i pewność wpłacam zaliczkę wcześniej, poza tym z moich obserwacji wynika, że te hotele które brałam pod uwagę są teraz w dużo wyższej cenie niż w listopadzie czy grudniu (mam rezerwację na lipiec i weekend majowy, Teneryfa i Turcja).
                      Jeżeli chodzi o program lojalnościowy to faktycznie na razie była tylko możliwość bezpłatnej rezerwacji miejsc w samolotach Enter Air, a cały program się opóźnia (podobno z powodu jakichś trudności informatycznych), ale ma działać przed rozpoczęciem wyjazdów w sezonie letnim, przynajmniej takie informacje otrzymałam w biurze TUI.
    • faraonka76 Re: TUI program lojalnościowy 05.03.13, 13:09
      Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jak to jest z tą darmową rezerwacją miejsc w samolocie? W biurze podróży poinformowano mnie, że owszem będzie można rezerwować ,ale w momencie gdy program lojalnościowy ruszy. teraz takiej możliwości nie ma. Dziś czytam forum i dowiaduje się że paru osobom zarezerwowano już miejsca w ramach promocji. to można rezerwować czy nie? Jak to jest?
      • piela12 Re: TUI program lojalnościowy 05.03.13, 13:28
        Zaraz na początku stycznia w biurze dokonałam darmowej rezerwacji miejsc w samolocie lini Enter Air i dostałam nowe Potwierdzenie podróży z numarami zarezerwowanych siedzeń.
    • Gość: Ala Re: TUI program lojalnościowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.13, 11:42
      Dostałam takiego e-maila z TUI

" Szanowni Państwo,
      Miło nam poinformować, że jutro o godz. 13:00 wystartuje nowa odsłona programu lojalnościowego dla Klientów TUI Poland.
      Nowy program lojalnościowy będzie stanowił część Strefy Obsługi Klienta myTUI.
      W naszej nowej odsłonie zaproponowaliśmy uczestnikom programu usługi, które cieszą się wśród naszych Klientów największym zainteresowaniem.
      Zapraszamy do skorzystania z jednego z oferowanych bonusów:

zniżka w wysokości 30% na ubezpieczenie optymalne lub optymalne z rozszerzeniem o choroby przewlekłe
      voucher na catering o wartości 30 zł do wykorzystania na wybranych rejsach linii Enter Air
      voucher na wycieczkę fakultatywną w jednej z wybranych destynacji, którego wartość to 25 Euro.
      Przysługujący bonus jest uzależniony od ilości odbytych wyjazdów z TUI.
      Program w sezonie Lato 2013 jest skierowany wyłącznie do osób, które w latach ubiegłych były członkami Klubu w Podróży. Aby skorzystać z powyższych bonusów należy założyć rezerwację do końca czerwca 2013 roku.

Zasady realizacji zostały opisane w regulaminie, który znajdą Państwo w zakładce Bonusy w strefie Klienta myTUI.
      • Gość: 007 Re: TUI program lojalnościowy IP: *.xdsl.centertel.pl 20.03.13, 22:48
        Jestem wstrząśnięty i zmieszany hojnością i wielkością bonusów ! Tak bardzo że natychmiast przestanę być lojalny wobec TUI
        • rafu75 Re: TUI program lojalnościowy 21.03.13, 08:42
          Bardzo podobne "bonusy" były też w Klubie w Podróży. Mnie nic takiego nie interesuje, chciałbym być bez takiego programu traktowany jak lojalny klient. Byłem już z TUI kilka razy (zawsze wszystko było jak w ofercie bez wpadek) ale w tym roku trafiłem na ten sam hotel w TUI i Rainbow z tym, że w RT o kilkasetzłotych taniej (Zakhyntos - ten sam termin, te same warunki, taki sam standard pokoju). Zwróciłem się do TUI o jakis rabat (ze względu na lojalność) aby zbliżyli się ceną do RT ale niestety mnie olali. Dlatego w tym roku polecimy pierwszy raz z innym biurem a zaoszczędzone przeznaczymy na zwiedzanie wyspy. Także TUI ma w poważaniu lojalnych. Pozdrawiam
          • Gość: Misia Re: TUI program lojalnościowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.13, 08:53
            A ja miałam podobną sytuację (ten sam hotel w Neckermanie nieco tańszy, bo akurat mieli na niego jakąś promocję) i mnie kierowniczka w biurze TUI zrobiła rabat o 300 zł na rezerwacji (wyjeżdżam z TUI od lat i zawsze rezerwuję w tym samym biurze), tylko żebym u nich zrobiła rezerwację.
            • Gość: Mruk Re: TUI program lojalnościowy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.03.13, 10:54
              Mnie z kolei w biurze TUI poinformowano, że dawanie jakiegokolwiek upustu czy rabatu (a płaciłem ok. 20 tys.) jest nielegalne i nie akceptowane przez firmę (!). Jeśli firma nie będzie naprawdę dbać o swoich dobrych klientów to daleko nie zajedzie....
              • Gość: Misia Re: TUI program lojalnościowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.13, 11:42
                Ja dostałam taki rabat i mnie kierowniczka powiedziała, że takie uprawnienia mają tylko kierownicy właśnie w stosunku do długoletnich klientów, zwykły pracownik nie może nic takiego zrobić, ja w każdym razie zapłaciłam taniej, ale może od tego roku coś się zmieniło.
                • skaza10 Re: TUI program lojalnościowy 28.03.13, 13:44
                  :-( stali klienci TUI :-(
                  - bonusy które "łaskawie" przydzielają w ramach myTUI - np. bon na wycieczkę fakultatywną - w poprzednich latach wynosił 40EUR - teraz 25EUR,
                  bonus przysługuje dla jednej osoby która była zarejestr.wcześniej w programie "klub w podróży" i bez względu czy masz teraz rezerwację 1 czy też "n" - 2-3-8-10 rezerwacji ...to bonus jest tylko jeden na rok!!!! własnie się o tym przekonałem - miałam jedną rez. na który wybrałam bon a teraz dołożyłam jeszcze 2 nowe rez. i co i ... wielkie G. :-(
                • Gość: radek Re: TUI program lojalnościowy IP: *.183.179.10.dsl.dynamic.t-mobile.pl 03.06.13, 23:04
                  Mam nadzieję że na forum
                  wchodzą mądrzy z TUI - więc mam pytanie?

dlaczego nie szanujecie stałych klientów?
                  Byłem z TUI 7 razy z rodziną, Więcej nigdy nie skorzystam
                  stać mnie na to aby ktoś kto robi ze mnie IDIOTĘ dostał po kieszeni.
                  JEST Dużo biur którym zależy na kliencie.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Gonia Re: TUI program lojalnościowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.13, 07:37
                    Zrozumiałam, że chcesz zrezygnować z TUI z powodu słabego programu lojalnościowego??? Dla mnie najważniejsza jest oferta biura podróży, a nie program lojalnościowy, nawet nie wiem czy jest on w jakichś innych biurach, a jeżeli jest to na czym polega. Ja z TUI wyjeżdżam od lat i też jestem rozczarowana ich programem lojalnościowym, bo jest gorszy niż poprzedni Klub w Podróży (podobno w nowym sezonie ma znowu być zmieniony), ale w tym roku także jadę z TUI na wakacje, bo mają bardzo dobre hotele w konkurencyjnych cenach (porównywałam oferty kilku biur m.in. Itaki i Neckermanna), poza tym dotychczas nigdy się nie zawiodłam na nich.
                    Nie bardzo wiem w jaki sposób program lojalnościowy uderza Cię po kieszeni? Chyba za to nie płacisz?
                    Poza tym masz chyba jakieś kompleksy jeżeli czujesz się idiotą w powodu programu lojalnościowego biura podróży, ale mam nadzieję, że znajdziesz biuro z takim programem, które Cię zadowoli (nawet jeżeli nie będziesz jego stałym klientem).
    • Gość: Asia Re: TUI program lojalnościowy IP: 193.164.157.* 04.06.13, 14:30
      Też korzystamy z TUI od wielu lat. W przyszłym tygodniu tez lecimy z nimi na wczasy. Owszem- przywileje w ubiegłym roku były lepsze i jak się klienta przyzwyczai to potem zmiana na minus może wywołać zniesmaczenie. Dla mnie jednak ważna jest oferta, cena itp. Szukając wakacji wybieram najtańszą ofertę na danej destynacji i do tej pory tylko 2 razy byłam z innym BP (ten sam hotel był tańszy).
      Też bym chciała aby nade mną skakano, dawano mi pełno gratisów i najlepiej kłaniano się z tytułu stałego Klienta.... ale brak tego nie wpływa na jakość wypoczynku - bynajmniej dla mnie.
      W tym roku mam voucher... TUI w podziękowaniu samo z siebie przesłało mi gratisy...
      Jak dla mnie biuro dba o Klienta....
      Radzę trochę wyluzować - czy naprawdę niezbędne jest drugie etui na dokumenty itp.
    • janekf0 Re: TUI program lojalnościowy 22.05.14, 23:43
      UWAGA!!!
      TUI ODWOŁUJE WAKACJE NA 3 TYGODNIE PRZED WYJAZDEM, CHCESZ MIEĆ SPI…LONY URLOP WYBIERZ TUI

UWAGA!!!
      TUI ODWOŁUJE WAKACJE NA 3 TYGODNIE PRZED WYJAZDEM, CHCESZ MIEĆ SPI…LONY URLOP WYBIERZ TUI

UWAGA!!!

UWAGA!!!
      • voyager747 Re: TUI program lojalnościowy 22.05.14, 23:57
        ostatnio kupowałem lasta na 5 dni przed wyjazdem i nie odwołali
        • Gość: smorek Re: TUI program lojalnościowy IP: *.devs.futuro.pl 23.05.14, 15:22
          sukces Bracie, zapłać im za to podwójnie
          • voyager747 Re: TUI program lojalnościowy 23.05.14, 16:46
            właśnie zapłaciłem dwa razy mniej
            • Gość: smorek Re: TUI program lojalnościowy IP: *.devs.futuro.pl 23.05.14, 16:53
              no super tylko co mnie to obchodzi ? mój wyjazd odwołali i jestem w dupie bez względu na to ile Ty zapłaciłeś
              • voyager747 Re: TUI program lojalnościowy 23.05.14, 16:54
                a co mnie obchodzi twój ? moje były udane
                • Gość: smorek Re: TUI program lojalnościowy IP: *.devs.futuro.pl 23.05.14, 16:58
                  Kolego coś się tak zaangażował?Szef kazał?
                  • voyager747 Re: TUI program lojalnościowy 23.05.14, 17:04
                    gościu wpisałeś się 100 razy w każdym wątku i o zaangażowaniu coś piszesz ?
                    • Gość: smorek Re: TUI program lojalnościowy IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.14, 20:33
                      Kolego, widzę że masz za dużo czasu, więc propozycja nie do odrzucenia: pójdź się wypałuj, co?
                      • voyager747 Re: TUI program lojalnościowy 23.05.14, 20:37
                        cmoknij mnie w doopę
                        • Gość: smorek Re: TUI program lojalnościowy IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.14, 20:49
                          to może się spotkamy i porozmawiamy?
                          • voyager747 Re: TUI program lojalnościowy 23.05.14, 21:12
                            przykro mi, nie jestem psychiatrą, nie potrafię ci pomóc, ale poszukaj specjalisty jest ich sporo
                            • Gość: smoro [...] IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.14, 09:40
                              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                            • Gość: smorek Re: TUI program lojalnościowy IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.14, 15:50
                              no tak... ciocie są odważne tylko w domu w kapciach przed swoim ekranem, bądź tak gdzie jesteś i niczego nie zmieniaj, ważne żeby słabe geny nie mieszały się z mocnymi
      • Gość: Miśka Re: TUI program lojalnościowy IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.14, 16:39
        Odbiło ci ??? Na wszystkich forach są te twoje idiotyczne wpisy, może przydałaby się leżanka u psychoterapeuty żebyś odreagował?

Jak ci nie pasuje TUI to przecież są inne biura (tylko nie wiem czy akurat lepsze, do wszystkich są zastrzeżenia). Ja osobiście byłam z nimi kilka razy i wszystko było bez zarzutu, w tym roku też z nimi lecę do Turcji.
        • Gość: smorek Re: TUI program lojalnościowy IP: *.devs.futuro.pl 23.05.14, 16:42
          Koleżanko nie denerwuj się, sprzedaż spadła ? :)
          • Gość: Miśka Re: TUI program lojalnościowy IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.14, 17:19
            Na dodatek reagujesz jak pies Pawłowa
            • Gość: smorek Re: TUI program lojalnościowy IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.14, 20:31
              coś jeszcze masz do napisania ciekawego czy już zamykasz biuro?
    • Gość: Namet Re: TUI program lojalnościowy IP: *.wum.edu.pl 18.07.14, 15:43
      nie tylko nie polecam programów lojalnościowych TUI, ale i samego TUI.
      Jeśli chcecie być potraktowani jak bydło prosze jeżdzić, jeśli chcecie kultury podróży, dobrej obsługi, uprzejmości , kompetencji, osobistego podejścia do klienta polecam wybrać inne bira. To jest swietne biuro jak nic sie nie dzieje i wszystko idzie jak z płatka. Spróbujcie pojechac i mieć jakikolwiek problem.... masakra
      • Gość: Ania Re: TUI program lojalnościowy IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.14, 17:05
        Właśnie wróciłam kilka dni temu z wyjazdu z TUI i było super, bardzo dobra organizacja, rewelacyjny hotel i miła rezydentka. Byłam z nimi pierwszy raz i z pewnością jeszcze skorzystam z ich oferty, nie wiem jaki miałaś z nimi problem, ale ja z innymi biurami musiałam się użerać (Itaka, Alfa Star), natomiast z TUI miałam wspaniały urlop i zero problemów.
        Sądzę, że po prostu każde biuro ma jakieś wpadki, niestety.
        • Gość: smorek Re: TUI program lojalnościowy IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.14, 22:25
          ze..rała się bida i płacze...
          Tui Hui
        • Gość: smorek Re: TUI program lojalnościowy IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.14, 22:27
          Koleżanka Ania kontroluje całą sieć, zarówno "w" jak i "poza" godzinami pracy biura :)
          szykuje się rep miesiąca :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka