juju.1 28.02.13, 23:47 Czy ktoś wie kiedy pojawi się nowy program lojalnościowy TUI? (Klub w podróży) Chyba coś z tym programem ściemniają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piela12 Re: TUI program lojalnościowy 01.03.13, 11:30 Program już jest: myTUI, trzeba się zalogować i zarejestrować od nowa. Ja z tego tytułu skorzystałam rezerwując w tym roku bezpłatnie miejsca w samolocie (byłam stałym klientem Klubu w Podróży). Podobno ma sie też pojawić zakładka "benefity", ale kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: TUI program lojalnościowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.13, 13:26 Ale gdzie się można zarejestrować? Bo po zalogowaniu do myTui nic takiego nie mam :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
piela12 Re: TUI program lojalnościowy 01.03.13, 13:54 Może źle się wyraziłam, chodziło mi o zalogowanie. Zaraz w styczniu była informacja o możliwości bezpłatnej rezerwacji miejsc w samolocie dla stałych klientów i w tym celu trzeba było się skontaktować z biurem, w którym wykupiło się wycieczkę - tak tez zrobiłam, wszystko się zgadzało. Wtedy poinformowano mnie, że prace myTUI nadal trwają i że będzie zakładka benefity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: TUI program lojalnościowy IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.13, 17:50 'program lojalnościowy' - no buhahahahahha !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bemarjo Re: TUI program lojalnościowy IP: *.cable.net-inotel.pl 01.03.13, 18:08 My TUI to nie jest program lojalnościowy. Taki miał ruszyć do końca lutego, ale Prezes Andryszak woli cykać agentów,niż zająć się programem, który dla niego będzie tylko kosztem.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryni Re: TUI program lojalnościowy IP: *.himax.com.pl 02.03.13, 08:48 TUI już raz wyrolowało swoich klientów kasując znienacka poprzedni program Klub w Podróży. W związku z tym jest niewiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bemarjo Re: TUI program lojalnościowy IP: *.cable.net-inotel.pl 02.03.13, 14:57 Wiadomo,że im później ruszy, tym mniejszy koszt dla TUI. Prezes umie liczyć i obiecywać. Na facebooku już chyba z 3 razy przesuwali termin uruchomienia tego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
juju.1 Re: TUI program lojalnościowy 05.03.13, 09:36 Jestem stałym klientem TUI, ale to biuro chyba bardziej nastawiło się na pozyskiwanie nowych. Nie nagradzają wcale tych wiernych. Ceny first takie same jak obecnie. W ciągu 4 m-cy niewielkie wahania. W przyszłym roku zastanowię się czy nadal będę wierny. Jaki mam z tego zysk, że tak wcześnie daję im zaliczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wika Re: TUI program lojalnościowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.13, 11:03 Ja też od lat jeżdżę z TUI i widzę to trochę inaczej, zarezerwowałam upatrzony hotel już pod koniec listopada, pod koniec grudnia nie było w nim dostępnych pokoi rodzinnych na lipiec, więc już z tego powodu mam zysk,że jadę tam gdzie chcę w terminie który mi pasuje, a nie tam gdzie zostaną wolne miejsca. I właśnie głównie po to żeby mieć spokój i pewność wpłacam zaliczkę wcześniej, poza tym z moich obserwacji wynika, że te hotele które brałam pod uwagę są teraz w dużo wyższej cenie niż w listopadzie czy grudniu (mam rezerwację na lipiec i weekend majowy, Teneryfa i Turcja). Jeżeli chodzi o program lojalnościowy to faktycznie na razie była tylko możliwość bezpłatnej rezerwacji miejsc w samolotach Enter Air, a cały program się opóźnia (podobno z powodu jakichś trudności informatycznych), ale ma działać przed rozpoczęciem wyjazdów w sezonie letnim, przynajmniej takie informacje otrzymałam w biurze TUI. Odpowiedz Link Zgłoś
faraonka76 Re: TUI program lojalnościowy 05.03.13, 13:09 Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jak to jest z tą darmową rezerwacją miejsc w samolocie? W biurze podróży poinformowano mnie, że owszem będzie można rezerwować ,ale w momencie gdy program lojalnościowy ruszy. teraz takiej możliwości nie ma. Dziś czytam forum i dowiaduje się że paru osobom zarezerwowano już miejsca w ramach promocji. to można rezerwować czy nie? Jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
piela12 Re: TUI program lojalnościowy 05.03.13, 13:28 Zaraz na początku stycznia w biurze dokonałam darmowej rezerwacji miejsc w samolocie lini Enter Air i dostałam nowe Potwierdzenie podróży z numarami zarezerwowanych siedzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: TUI program lojalnościowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.13, 11:42 Dostałam takiego e-maila z TUI " Szanowni Państwo, Miło nam poinformować, że jutro o godz. 13:00 wystartuje nowa odsłona programu lojalnościowego dla Klientów TUI Poland. Nowy program lojalnościowy będzie stanowił część Strefy Obsługi Klienta myTUI. W naszej nowej odsłonie zaproponowaliśmy uczestnikom programu usługi, które cieszą się wśród naszych Klientów największym zainteresowaniem. Zapraszamy do skorzystania z jednego z oferowanych bonusów: zniżka w wysokości 30% na ubezpieczenie optymalne lub optymalne z rozszerzeniem o choroby przewlekłe voucher na catering o wartości 30 zł do wykorzystania na wybranych rejsach linii Enter Air voucher na wycieczkę fakultatywną w jednej z wybranych destynacji, którego wartość to 25 Euro. Przysługujący bonus jest uzależniony od ilości odbytych wyjazdów z TUI. Program w sezonie Lato 2013 jest skierowany wyłącznie do osób, które w latach ubiegłych były członkami Klubu w Podróży. Aby skorzystać z powyższych bonusów należy założyć rezerwację do końca czerwca 2013 roku. Zasady realizacji zostały opisane w regulaminie, który znajdą Państwo w zakładce Bonusy w strefie Klienta myTUI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: TUI program lojalnościowy IP: *.xdsl.centertel.pl 20.03.13, 22:48 Jestem wstrząśnięty i zmieszany hojnością i wielkością bonusów ! Tak bardzo że natychmiast przestanę być lojalny wobec TUI Odpowiedz Link Zgłoś
rafu75 Re: TUI program lojalnościowy 21.03.13, 08:42 Bardzo podobne "bonusy" były też w Klubie w Podróży. Mnie nic takiego nie interesuje, chciałbym być bez takiego programu traktowany jak lojalny klient. Byłem już z TUI kilka razy (zawsze wszystko było jak w ofercie bez wpadek) ale w tym roku trafiłem na ten sam hotel w TUI i Rainbow z tym, że w RT o kilkasetzłotych taniej (Zakhyntos - ten sam termin, te same warunki, taki sam standard pokoju). Zwróciłem się do TUI o jakis rabat (ze względu na lojalność) aby zbliżyli się ceną do RT ale niestety mnie olali. Dlatego w tym roku polecimy pierwszy raz z innym biurem a zaoszczędzone przeznaczymy na zwiedzanie wyspy. Także TUI ma w poważaniu lojalnych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: TUI program lojalnościowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.13, 08:53 A ja miałam podobną sytuację (ten sam hotel w Neckermanie nieco tańszy, bo akurat mieli na niego jakąś promocję) i mnie kierowniczka w biurze TUI zrobiła rabat o 300 zł na rezerwacji (wyjeżdżam z TUI od lat i zawsze rezerwuję w tym samym biurze), tylko żebym u nich zrobiła rezerwację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mruk Re: TUI program lojalnościowy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.03.13, 10:54 Mnie z kolei w biurze TUI poinformowano, że dawanie jakiegokolwiek upustu czy rabatu (a płaciłem ok. 20 tys.) jest nielegalne i nie akceptowane przez firmę (!). Jeśli firma nie będzie naprawdę dbać o swoich dobrych klientów to daleko nie zajedzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: TUI program lojalnościowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.13, 11:42 Ja dostałam taki rabat i mnie kierowniczka powiedziała, że takie uprawnienia mają tylko kierownicy właśnie w stosunku do długoletnich klientów, zwykły pracownik nie może nic takiego zrobić, ja w każdym razie zapłaciłam taniej, ale może od tego roku coś się zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
skaza10 Re: TUI program lojalnościowy 28.03.13, 13:44 :-( stali klienci TUI :-( - bonusy które "łaskawie" przydzielają w ramach myTUI - np. bon na wycieczkę fakultatywną - w poprzednich latach wynosił 40EUR - teraz 25EUR, bonus przysługuje dla jednej osoby która była zarejestr.wcześniej w programie "klub w podróży" i bez względu czy masz teraz rezerwację 1 czy też "n" - 2-3-8-10 rezerwacji ...to bonus jest tylko jeden na rok!!!! własnie się o tym przekonałem - miałam jedną rez. na który wybrałam bon a teraz dołożyłam jeszcze 2 nowe rez. i co i ... wielkie G. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: TUI program lojalnościowy IP: *.183.179.10.dsl.dynamic.t-mobile.pl 03.06.13, 23:04 Mam nadzieję że na forum wchodzą mądrzy z TUI - więc mam pytanie? dlaczego nie szanujecie stałych klientów? Byłem z TUI 7 razy z rodziną, Więcej nigdy nie skorzystam stać mnie na to aby ktoś kto robi ze mnie IDIOTĘ dostał po kieszeni. JEST Dużo biur którym zależy na kliencie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia Re: TUI program lojalnościowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.13, 07:37 Zrozumiałam, że chcesz zrezygnować z TUI z powodu słabego programu lojalnościowego??? Dla mnie najważniejsza jest oferta biura podróży, a nie program lojalnościowy, nawet nie wiem czy jest on w jakichś innych biurach, a jeżeli jest to na czym polega. Ja z TUI wyjeżdżam od lat i też jestem rozczarowana ich programem lojalnościowym, bo jest gorszy niż poprzedni Klub w Podróży (podobno w nowym sezonie ma znowu być zmieniony), ale w tym roku także jadę z TUI na wakacje, bo mają bardzo dobre hotele w konkurencyjnych cenach (porównywałam oferty kilku biur m.in. Itaki i Neckermanna), poza tym dotychczas nigdy się nie zawiodłam na nich. Nie bardzo wiem w jaki sposób program lojalnościowy uderza Cię po kieszeni? Chyba za to nie płacisz? Poza tym masz chyba jakieś kompleksy jeżeli czujesz się idiotą w powodu programu lojalnościowego biura podróży, ale mam nadzieję, że znajdziesz biuro z takim programem, które Cię zadowoli (nawet jeżeli nie będziesz jego stałym klientem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: TUI program lojalnościowy IP: 193.164.157.* 04.06.13, 14:30 Też korzystamy z TUI od wielu lat. W przyszłym tygodniu tez lecimy z nimi na wczasy. Owszem- przywileje w ubiegłym roku były lepsze i jak się klienta przyzwyczai to potem zmiana na minus może wywołać zniesmaczenie. Dla mnie jednak ważna jest oferta, cena itp. Szukając wakacji wybieram najtańszą ofertę na danej destynacji i do tej pory tylko 2 razy byłam z innym BP (ten sam hotel był tańszy). Też bym chciała aby nade mną skakano, dawano mi pełno gratisów i najlepiej kłaniano się z tytułu stałego Klienta.... ale brak tego nie wpływa na jakość wypoczynku - bynajmniej dla mnie. W tym roku mam voucher... TUI w podziękowaniu samo z siebie przesłało mi gratisy... Jak dla mnie biuro dba o Klienta.... Radzę trochę wyluzować - czy naprawdę niezbędne jest drugie etui na dokumenty itp. Odpowiedz Link Zgłoś
janekf0 Re: TUI program lojalnościowy 22.05.14, 23:43 UWAGA!!! TUI ODWOŁUJE WAKACJE NA 3 TYGODNIE PRZED WYJAZDEM, CHCESZ MIEĆ SPI…LONY URLOP WYBIERZ TUI UWAGA!!! TUI ODWOŁUJE WAKACJE NA 3 TYGODNIE PRZED WYJAZDEM, CHCESZ MIEĆ SPI…LONY URLOP WYBIERZ TUI UWAGA!!! TUI ODWOŁUJE WAKACJE NA 3 TYGODNIE PRZED WYJAZDEM, CHCESZ MIEĆ SPI…LONY URLOP WYBIERZ TUI UWAGA!!! TUI ODWOŁUJE WAKACJE NA 3 TYGODNIE PRZED WYJAZDEM, CHCESZ MIEĆ SPI…LONY URLOP WYBIERZ TUI Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: TUI program lojalnościowy 22.05.14, 23:57 ostatnio kupowałem lasta na 5 dni przed wyjazdem i nie odwołali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smorek Re: TUI program lojalnościowy IP: *.devs.futuro.pl 23.05.14, 15:22 sukces Bracie, zapłać im za to podwójnie Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: TUI program lojalnościowy 23.05.14, 16:46 właśnie zapłaciłem dwa razy mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smorek Re: TUI program lojalnościowy IP: *.devs.futuro.pl 23.05.14, 16:53 no super tylko co mnie to obchodzi ? mój wyjazd odwołali i jestem w dupie bez względu na to ile Ty zapłaciłeś Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: TUI program lojalnościowy 23.05.14, 16:54 a co mnie obchodzi twój ? moje były udane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smorek Re: TUI program lojalnościowy IP: *.devs.futuro.pl 23.05.14, 16:58 Kolego coś się tak zaangażował?Szef kazał? Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: TUI program lojalnościowy 23.05.14, 17:04 gościu wpisałeś się 100 razy w każdym wątku i o zaangażowaniu coś piszesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smorek Re: TUI program lojalnościowy IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.14, 20:33 Kolego, widzę że masz za dużo czasu, więc propozycja nie do odrzucenia: pójdź się wypałuj, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smorek Re: TUI program lojalnościowy IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.14, 20:49 to może się spotkamy i porozmawiamy? Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: TUI program lojalnościowy 23.05.14, 21:12 przykro mi, nie jestem psychiatrą, nie potrafię ci pomóc, ale poszukaj specjalisty jest ich sporo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoro [...] IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.14, 09:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smorek Re: TUI program lojalnościowy IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.14, 15:50 no tak... ciocie są odważne tylko w domu w kapciach przed swoim ekranem, bądź tak gdzie jesteś i niczego nie zmieniaj, ważne żeby słabe geny nie mieszały się z mocnymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: TUI program lojalnościowy IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.14, 16:39 Odbiło ci ??? Na wszystkich forach są te twoje idiotyczne wpisy, może przydałaby się leżanka u psychoterapeuty żebyś odreagował? Jak ci nie pasuje TUI to przecież są inne biura (tylko nie wiem czy akurat lepsze, do wszystkich są zastrzeżenia). Ja osobiście byłam z nimi kilka razy i wszystko było bez zarzutu, w tym roku też z nimi lecę do Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smorek Re: TUI program lojalnościowy IP: *.devs.futuro.pl 23.05.14, 16:42 Koleżanko nie denerwuj się, sprzedaż spadła ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: TUI program lojalnościowy IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.14, 17:19 Na dodatek reagujesz jak pies Pawłowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smorek Re: TUI program lojalnościowy IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.14, 20:31 coś jeszcze masz do napisania ciekawego czy już zamykasz biuro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Namet Re: TUI program lojalnościowy IP: *.wum.edu.pl 18.07.14, 15:43 nie tylko nie polecam programów lojalnościowych TUI, ale i samego TUI. Jeśli chcecie być potraktowani jak bydło prosze jeżdzić, jeśli chcecie kultury podróży, dobrej obsługi, uprzejmości , kompetencji, osobistego podejścia do klienta polecam wybrać inne bira. To jest swietne biuro jak nic sie nie dzieje i wszystko idzie jak z płatka. Spróbujcie pojechac i mieć jakikolwiek problem.... masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: TUI program lojalnościowy IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.14, 17:05 Właśnie wróciłam kilka dni temu z wyjazdu z TUI i było super, bardzo dobra organizacja, rewelacyjny hotel i miła rezydentka. Byłam z nimi pierwszy raz i z pewnością jeszcze skorzystam z ich oferty, nie wiem jaki miałaś z nimi problem, ale ja z innymi biurami musiałam się użerać (Itaka, Alfa Star), natomiast z TUI miałam wspaniały urlop i zero problemów. Sądzę, że po prostu każde biuro ma jakieś wpadki, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smorek Re: TUI program lojalnościowy IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.14, 22:25 ze..rała się bida i płacze... Tui Hui Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smorek Re: TUI program lojalnościowy IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.14, 22:27 Koleżanka Ania kontroluje całą sieć, zarówno "w" jak i "poza" godzinami pracy biura :) szykuje się rep miesiąca :) Odpowiedz Link Zgłoś