Gość: asiami IP: *.platige.com / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 15:37 GANDALF Travel kto zna to biuro??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znam Re: GANDALF Travel IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 23.08.04, 20:43 oszuści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: GANDALF Travel IP: *.platige.com / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 09:51 no ja to oszusci , i tyle, napisz cos czlowieku weiecej jesli wiesz cos wiecej, a nie tylko "oszusci",bardzo jestem ciekawa, jak cie oszukali. Odpowiedz Link Zgłoś
serumem29 Gandalf travel 05.08.16, 08:47 Nie polecam!!! Nie polecam opcji żadnej z tym biurem, byliśmy pod koniec lipca 2016, opcja wypoczynek i zwiedzanie, okropne pokoje, słaba organizacja, na dodatek całą podróż do Makarskiej imprezowali studenci ze student travel , niestety musieliśmy jechać z nimi w jednym autobusie, zapchali kibel, smród na cały autobus, pokoje w pensjonatach 3-gwiazdkowych wyglądają jak kwatery pracownicze, brud, smród, pleść na ścianach. Oni tłumaczą się tym że to jest taki standard wszędzie. Poważnie??? Byliśmy w 3 gwiazdkowym pensjonacie w Makarskiej, jest tam całkiem inaczej i dużo lepiej. Proszę nie mylić pojęcia!!! Pierwszy i ostatni raz z tym biurem!!! P.S. gorące pozdrowienia dla Pana Michała, który niby to jest rezydentem, bravo , tak trzymać, koleguje się z właścicielem gandalfa, i ma krótko mówiąc wszystko w nosie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
654321-aga Re: Gandalf travel 07.09.16, 14:28 Byliśmy ze znajomymi sierpien 2016. Pani Sylwia .....!!! spóźniająca się na wszystkie wycieczki, opieprz dla kierowców, że wpuszczają wcześniej pasażerów do autokaru (turyści powinni stać cierpliwie na słońcu i na nią czekać) wyjazd np o 8:30 pani ta zjawia się ostatnia bo o 8:30. Ja już z tym biurem nigdy więcej. Organizacja szkoda słów. Wykwaterowanie rano przed godziną 9:00 wyjazd 19:00. Żadnego napoju, dodatkowego posiłku w zamian za tak długie oczekiwanie, WC samemu organizować inaczej oczekiwanie 12 godzin na autokar bez jakiejkolwiek pomocy rezydentów. Odpowiedz Link Zgłoś