Dodaj do ulubionych

GANDALF Travel

IP: *.platige.com / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 15:37
GANDALF Travel kto zna to biuro???
Obserwuj wątek
    • Gość: znam Re: GANDALF Travel IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 23.08.04, 20:43
      oszuści.
      • Gość: aaa Re: GANDALF Travel IP: *.platige.com / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 09:51
        no ja to oszusci , i tyle, napisz cos czlowieku weiecej jesli wiesz cos wiecej,
        a nie tylko "oszusci",bardzo jestem ciekawa, jak cie oszukali.
    • serumem29 Gandalf travel 05.08.16, 08:47
      Nie polecam!!!
      Nie polecam opcji żadnej z tym biurem, byliśmy pod koniec lipca 2016, opcja wypoczynek i zwiedzanie, okropne pokoje, słaba organizacja, na dodatek całą podróż do Makarskiej imprezowali studenci ze student travel , niestety musieliśmy jechać z nimi w jednym autobusie, zapchali kibel, smród na cały autobus, pokoje w pensjonatach 3-gwiazdkowych wyglądają jak kwatery pracownicze, brud, smród, pleść na ścianach. Oni tłumaczą się tym że to jest taki standard wszędzie. Poważnie???
      Byliśmy w 3 gwiazdkowym pensjonacie w Makarskiej, jest tam całkiem inaczej i dużo lepiej. Proszę nie mylić pojęcia!!!
      Pierwszy i ostatni raz z tym biurem!!!
      P.S. gorące pozdrowienia dla Pana Michała, który niby to jest rezydentem, bravo , tak trzymać, koleguje się z właścicielem gandalfa, i ma krótko mówiąc wszystko w nosie!!!
      • 654321-aga Re: Gandalf travel 07.09.16, 14:28
        Byliśmy ze znajomymi sierpien 2016. Pani Sylwia .....!!! spóźniająca się na wszystkie wycieczki, opieprz dla kierowców, że wpuszczają wcześniej pasażerów do autokaru (turyści powinni stać cierpliwie na słońcu i na nią czekać) wyjazd np o 8:30 pani ta zjawia się ostatnia bo o 8:30. Ja już z tym biurem nigdy więcej. Organizacja szkoda słów. Wykwaterowanie rano przed godziną 9:00 wyjazd 19:00. Żadnego napoju, dodatkowego posiłku w zamian za tak długie oczekiwanie, WC samemu organizować inaczej oczekiwanie 12 godzin na autokar bez jakiejkolwiek pomocy rezydentów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka