Dodaj do ulubionych

nocleg w LONDYNIE noc NA HEATHROW

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 00:38
POMOZCIE!! poszukuje taniego noclegu w Londynie...najlepiej blisko lotniska
Heathrow...albo rady..moze ktos czekal w nocy na samolot na tymze lotnisku i
czul sie bezpiecznie?? W ogole czy jest ono "przyjazne"?? dzieki!
Obserwuj wątek
    • Gość: norge Re: nocleg w LONDYNIE noc NA HEATHROW IP: *.kub.nl 20.06.02, 01:27
      Sprawdz strone:
      www.sleepinginairports.net/

bardzo interesujace i zabawne relacje amatorow bezplatnych noclegow na lotniskach
      calego swiata. :)

pozdr.
    • Gość: acton Re: nocleg w LONDYNIE noc NA HEATHROW IP: *.jedwab.net.pl 20.06.02, 09:29
      Gość portalu: kasia napisał(a):

> POMOZCIE!! poszukuje taniego noclegu w Londynie...najlepiej blisko lotniska
      > Heathrow...albo rady..moze ktos czekal w nocy na samolot na tymze lotnisku i
      > czul sie bezpiecznie?? W ogole czy jest ono "przyjazne"?? dzieki!

Zabawne:))) Z tego co widziałem na Heathrow sporo ludzi kima na walizkach i nic
      się nie dzieje. England do pewnego stopnia jest krajem BigBrothera. Wszędzie
      kamery policyjne, a przede wszystkim w tego typu miejscach. Co do hotelików to
      się mogę tylko domyślać, że są dosyć drogie. Może za 30Ł coś się znajdzie? Ja bym
      nie miał oporów kimania na lotnisku.

• Gość: malina Re: nocleg w LONDYNIE noc NA HEATHROW IP: *.tishmanspeyer.pl 20.06.02, 09:57
      nic się nie bój,
      bardzo przyjazne lotnisko, czysto, bezpiecznie.
      myslę, ze spokojnie możesz przenocować na plastikowych krzesełkach między,
      którymi nie ma oparć i swobodnie mozna się wyłożyć.
      ja sobie pospalam 2 godzinki wprawdzie w dzień, ale pora dnia nie robi większej
      różnicy.
    • gregjpl Re: nocleg w LONDYNIE noc NA HEATHROW 20.06.02, 20:24
      Blisko lotniska najtanszy jest chyba Ibis. Ostatnio kiedy tam byłem - 36 GBP za
      noc ze sniadaniem.
      Dojazd 3 GBP busem Hoppa.
      W UK hotele są strasznie drogie.
      Na lotnisku można przenocować bez strachu, tylko niewygodnie :-(

pozdr,
      G.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka