Gość: JOANNA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 16:49 KTO ZE MNA POJEDZIE NA WAKACJE?MAM 34 LATA,MIESZKAM W WARSZAWIE TAK JAKOS WYSZŁO,ZE JESTEM SAMA... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: KTO ZE MNĄ POJEDZIE.... IP: 217.153.15.* 12.07.02, 09:26 hej tak sie jakos sklada ze tez jestem sama;-) i miewam problem ze znalezieniem kogos na wakacje. ale w tym roku moge ci zaproponowac wyjazd do turcji w pierwszej polowie wrzesnia. na razie jada dwie osoby, czyli ja z kolega. mamy po 30 lat i tez jestesmy z wawki. jesli chcesz pisz na priva : aga_monika@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomokn Re: KTO ZE MNĄ POJEDZIE.... IP: *.waw-mec.dialup.ids.pl 12.07.02, 09:57 Cześć! Tomek z Warszawy - po 30-tce! W jakim terminie wybierasz się na urlop, jaki kierunek wybrałaś? Co lubisz robić na wakacjach, jak spędzać: aktywnie czy statycznie (np. cały czas na basenie)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomokn Re: KTO ZE MNĄ POJEDZIE.... IP: *.waw-mec.dialup.ids.pl 12.07.02, 09:58 Cześć! Tomek z Warszawy - po 30-tce! W jakim terminie wybierasz się na urlop, jaki kierunek wybrałaś? Co lubisz robić na wakacjach, jak spędzać: aktywnie czy statycznie (np. cały czas na basenie)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomokn Re: KTO ZE MNĄ POJEDZIE.... IP: *.waw-mec.dialup.ids.pl 12.07.02, 09:58 Cześć! Tomek z Warszawy - po 30-tce! W jakim terminie wybierasz się na urlop, jaki kierunek wybrałaś? Co lubisz robić na wakacjach, jak spędzać: aktywnie czy statycznie (np. cały czas na basenie)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomokn Re: KTO ZE MNĄ POJEDZIE.... IP: *.waw-mec.dialup.ids.pl 12.07.02, 09:59 Cześć! Tomek z Warszawy - po 30-tce! W jakim terminie wybierasz się na urlop, jaki kierunek wybrałaś? Co lubisz robić na wakacjach, jak spędzać: aktywnie czy statycznie (np. cały czas na basenie)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOANNA Re: KTO ZE MNĄ POJEDZIE.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 12:06 DZIEKUJE SERDECZNIE ADZE,ALE MIESZKAŁAM W TURCJI 2 LATA,WIĘC NIE JEST TO JUZ DLA MNIE KRAJ ATRAKCYJNY (WAKACYJNIE) A JAK LUBIĘ SPĘDZAC CZAS I WAKACJE?LENIWIE,BASEN,PLAZE ZADNE TAK WSPINACZKI,SPORTY EKSTREMALNE-MOZE WYNAJĄC AUTO I POJEZDZIC PO OKOLICY PODAJĘ MAIL LULKA10@POCZTA.ONET.PL Odpowiedz Link Zgłoś