Gość: nata IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 12:29 Czy zna ktos ten hotel, chce tam spędzić wakacje, ale chciałabym poznać zdanie innych którzy może już tam byli...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: Holet Alhambra - Santa Susana - Hiszpania IP: 157.25.69.* 30.07.01, 08:42 Byłam w tym hotelu w zeszłym roku z B.P. Triada. Jest w porządku. jeżeli chcesz się dowiedzieć o jakieś szczegóły, pytaj - chętnie odpowiem. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: Holet Alhambra - Santa Susana - Hiszpania IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 12:37 Dziekuję za odpowiedź. Jadę z synem 5-letnim na wczasy a nie znam wogóle Hiszpanii. czy w hotelu jest czysto? jakie jest jedzenie, co najczęsciej podają? jaka jest obsługa, czy daleko do plazy? Napisz proszę o swoich wrażeniach będę bardzo wdzięczna. Nata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Holet Alhambra - Santa Susana - Hiszpania IP: 157.25.69.* 30.07.01, 13:37 Sama miejscowość nie jest może bardzo tętniąca życiem, ale mi to nie przeszkadzało, a Ty przecież jedziesz z dzieckiem. Hotel oddziela od plaży promenada nadmorska i tory kolejowe. Aby dojść do plaży trzeba dojść do przejścia podziemnego - niedaleko. Pociągu u nas w pokoju nie było słychać - nie wiem z jakiego biura jedziesz (od tego zależy w której części hotelu mieszkasz). Hotel jest średnio czysty, a urządzenia, pościel i ręczniki dość wysłużone. Obsługa jest troszkę beztroska. Przy sprzątaniu - bez pardonu wchodzą do pokoju tzn. pukają, ale w tym samym momencie już otwierają drzwi. Jedzenie serwują bardzo smaczne i bardzo różnorodne. Od hiszpańskich specjalności przez dużą ilość dań włoskich do tradycyjnej kuchni europejskiej. O ile samym hotelem nie byłam zachwycona to jedzenie było naprawdę smaczne. Nie wiem, czy wybierasz się na jakieś wycieczki fakultatywne? Ja gorąco polecam Barcelonę, Port Aventura i dla dziecka Marineland. Jeżeli chcesz możesz wysyłać pytania na mój email: marta.skwarek@antalis.pl Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Holet Alhambra - Santa Susana - Hiszpania IP: 157.25.69.* 30.07.01, 13:38 Sama miejscowość nie jest może bardzo tętniąca życiem, ale mi to nie przeszkadzało, a Ty przecież jedziesz z dzieckiem. Hotel oddziela od plaży promenada nadmorska i tory kolejowe. Aby dojść do plaży trzeba dojść do przejścia podziemnego - niedaleko. Pociągu u nas w pokoju nie było słychać - nie wiem z jakiego biura jedziesz (od tego zależy w której części hotelu mieszkasz). Hotel jest średnio czysty, a urządzenia, pościel i ręczniki dość wysłużone. Obsługa jest troszkę beztroska. Przy sprzątaniu - bez pardonu wchodzą do pokoju tzn. pukają, ale w tym samym momencie już otwierają drzwi. Jedzenie serwują bardzo smaczne i bardzo różnorodne. Od hiszpańskich specjalności przez dużą ilość dań włoskich do tradycyjnej kuchni europejskiej. O ile samym hotelem nie byłam zachwycona to jedzenie było naprawdę smaczne. Nie wiem, czy wybierasz się na jakieś wycieczki fakultatywne? Ja gorąco polecam Barcelonę, Port Aventura i dla dziecka Marineland. Jeżeli chcesz możesz wysyłać pytania na mój email: marta.skwarek@antalis.pl Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś