Dodaj do ulubionych

TAJLANDIA - INFORMACJE!!!!

IP: *.spray.net.pl 10.09.05, 22:15
Jadę do Tajlandii na wypoczynek czy ktoś może doradzić miejscowość w której
można się zatrzymać, dobry hotel, sprawdzone biuro podróży i ewntualnie
jakieś atrakcje na miejscu?! Z góry za wszystkie info dziękuję!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: info Re: TAJLANDIA - INFORMACJE!!!! IP: *.atman.pl / *.atman.pl 11.09.05, 23:27
      Cześć, wszystko zależy od tego, ile kasy chcesz na to przeznaczyć. Nie polecam
      Patai i okolic (najtańsze miejsce)ale syfne tzn brudne plaże. Droższe i
      ładniejsze miejsca, to wyspa Samui, Phuket, i wiele wiele innych, leżących na
      południe od Bangkoku, jednak to wymaga dodatkowego przelotu. Osobiście byłem w
      Hua Hin nad Zatoką Syjamską. Było tanio i dobrze. Mogę też polecić kilka
      hoteli, jednak muszę znać kwotę jaką chcesz przeznaczyć na urlop. Pozdrawiam
      • Gość: sil Re: TAJLANDIA - INFORMACJE!!!! IP: *.spray.net.pl 11.09.05, 23:39
        Chciałambym przeznaczyć na tą podróż ok. 6.500 zł. Myślałam aby zatrzymać się
        na Samui ale inne ciekawe miejscowości też wchodzą w grę. Będę wdzieczna za
        rady w jakich hotelach warto się zatrzymać!
        • Gość: info Re: TAJLANDIA - INFORMACJE!!!! IP: *.atman.pl / *.atman.pl 12.09.05, 10:37
          Witaj, 6,5 tyś to wystarczająca kwota żeby wypocząć na Samui czy też Phuket.
          Moja propozycja jest taka: 2 lub 3 dni pobyt w Bangkoku (polecam niedrogi 4*
          hotel Royal Benja, póżniej przejazd pociągiem (I klasa) na południe, przeprawa
          promowa na Samui (wersja tańsza a przejazd pociągiem też jest atrakcją)lub
          przelot samolotem. Gdybyś jednak zdecydowała się wypoczywać w Cha Am lub w Hua
          Hin to jadąc z Bangkoku proponuję targ rzeczny i most na rzece Kwai. Możesz
          zrobić sobie 1 nocleg w hotelu na tratwach, bez elektryczności, z dala od
          cywilizacji, suuuper sprawa. Jeżeli masz dużo czasu i lubisz zwiedzać to
          proponuję również Tajlandię północną. Przepraszam, narazie muszę skończyć ale
          później przekażę Ci namiary na dobre hotele.
          Pozdr.

• Gość: sil Re: TAJLANDIA - INFORMACJE!!!! IP: *.spray.net.pl 12.09.05, 13:20
            Dzięki za dotychczasowe informacje, wszystkie biorę pod uwagę i czekam na
            więcej. Pozdrawiam
          • buschi Re: TAJLANDIA - INFORMACJE!!!! 21.09.05, 13:55
            byłam w tym hotelu na tratwach - naprawde super sprawa!
    • Gość: Tomek Re: TAJLANDIA - INFORMACJE!!!! IP: *.deltanettravel.com / 62.38.217.* 21.09.05, 13:59
      Czesc zajrzyj na strone www.emanja.com lub napisz do mnie wwysle ci pakiety
      wycieczkowe z obsluga w jezyku polskim. Doradze jak ulozyc program.
      tomasz007@go2.pl. W tym roku bede wystawial sie na trgach w Poznaniu, mam
      bardzo dobre ceny i znam Tajlandie.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka