adamm24 29.09.05, 19:35 to nie sa prawdziwe Chiny Wyborczo przeciez masz swietnych fto dziennikazy ,kiepski poziom jak z wycieczki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cresto Re: Chiny w czerni i bieli IP: *.plus.com 29.09.05, 20:00 Te zdjecia to kompletny dol...ja rozumiem,ze ktos jedzie na egzotyczna wycieczke i bierze ze soba aparat...no ale zeby to publikowac..?! Troche samokrytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: Chiny w czerni i bieli 30.09.05, 20:14 Nie wiem czego sie czepiasz. Zdjecia sa bardzo ciekawe i dobre techniczne. To ze ci sie nie podobaja nie oznacza (na szczescie), ze sa zle... nl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek75 Re: Chiny w czerni i bieli IP: *.4web.pl 29.09.05, 21:21 Te zdjęcia są nie tylko nudne, ale przede wszystkim są źle wykonane technicznie. Możliwe też, że mam brudny monitor. :-)). Tak, czy inaczej - żenada, mógłbym podesłać kilka swoich, śmiało mogą konkurować. I jeszcze jedno: skąd to fascynacja żebrakami i biedą? Kompleksy czy snobizm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosto z Chin Re: Chiny w czerni i bieli IP: 220.248.220.* 30.09.05, 01:33 coz, z mojej perspektywy (Nanchang, Jiangxi province) TAKIE wlasnie SA CHiny. Zdjecia w czerni i bieli swietnie oddaja ten pelen kontrastow swiat. Gdzie posilek w McDonaldzie kosztuje tyle ile wyzywienie 4 osobowej rodziny przez tydzien. Gdzie ludzie wciaz mieszkaja w domach (?!) bez szyb w oknach i bez drzwi, a tuz obok powstaja lsciace centra sprzedazy luxusu z zegarkami roleksa wartymi roczna pensje dobrze zarabiajacego nauczyciela. to nie Chiny jake widzi przecietny autokarowo-samolotowy turysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: Chiny w czerni i bieli IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.09.05, 11:22 nic dziwnego. gw konsekwentnie idzie droga "totalna krytyka i pogarda dla chin" Odpowiedz Link Zgłoś
chinachick Re: Chiny w czerni i bieli 30.09.05, 12:11 Wyborczo ,jesli chcesz naprawde pokazac Chiny ,bez starania sie byc za wszelka cene oryginalna ale i subiektywna ,zapraszam ,mieszkam od 4 lat ,kocham ten kraj ,objechalam Chiny prawie wzdluz i wszerz i mieszkam z Chinczykiem .Wydaje mi sie ze znam troszke ten kraj a to co zobaczylam bylo tylko "wizja "dziennikarza. Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: Chiny w czerni i bieli 30.09.05, 20:18 Jasne, ze wizja. Reportaz, relacja jest z natury subiektywna forma. Ty kochasz, OK. Ale zaakceptuj ze nie wszyscy musza byc rownie zakochani. Mnie np. Chiny - jako destynacja turystyczna sie nie podoba. Interesujacy kraj, bez watpienia, ale bardzo "unfriendly". Ale to tez moja czysto subiektywna ocena. I rozumiem, za wielu osobom bardzo sie on podoba. nl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franeczek Re: Chiny w czerni i bieli IP: *.stacje.agora.pl 30.09.05, 12:34 Nie wiem dlaczego forumowicze uwazaja, ze z tych zdjec wynika jakas nienawisc, czy niechec do Panstwa Srodka jako autor tych zdjec zapewniam, ze rowniez jestem pod niebywalym wrazeniem Chin, moze nie kocham tego kraju (poniewaz kocham Mongolie), ale chce do niego co roku wracac ponizej linki do jeszcze dwoch galerii, ktore moze przekonaja Was, ze te zdjecia nie mialy na celu pokazania Chin z tylko zlej strony - zreszta czy zdjecie zadowolonych trzech panow, czy zdjecie silujacych sie na reke, tak bardzo Was zniechecaja? serwisy.gazeta.pl/turystyka/5,63285,2602051.html serwisy.gazeta.pl/turystyka/5,63285,2567464.html ponadto zapraszam na strone www.trekearth.com/critiques.php?filter=fiedziu&type=received tam te zdjecia sa w troche lepszej jakosci - jest tez ich wiecej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś