Gość: Nes IP: *.bphpbk.pl 06.11.02, 10:15 Czy ktos moze pomoc mi znalezc hotel w Moskwie - przyzwoity - ponizej 100$ za noc???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maddala Re: MOSKWA - hotel IP: *.bphpbk.pl 06.11.02, 13:27 jedź lepiej ze mną na 2 tyg. do Eiptu, gdzie będziesz się po zimnicy tułała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maddala Re: MOSKWA - hotel IP: *.bphpbk.pl 06.11.02, 13:29 jedź lepiej ze mną na 2 tyg. do Eiptu, gdzie będziesz się po zimnicy tułała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nes Re: MOSKWA - hotel IP: *.bphpbk.pl 06.11.02, 13:50 dupki jedne nawet nikt nie zna hotelu za taka kase - a jak tam pojedziemy co??? ja mam 7 dni :-O Odpowiedz Link Zgłoś
cracovian Re: MOSKWA - hotel 06.11.02, 16:47 no bo same dupki do Moskwy jezdza to i nie wiedza... Odpowiedz Link Zgłoś
acton Re: MOSKWA - hotel 06.11.02, 19:53 cracovian napisał: > no bo same dupki do Moskwy jezdza to i nie wiedza... Sam dupek jesteś. Warto Moskwę zobaczyć i ja ją zamierzam zobaczyć również. Rozumiem, że "niedupki" wolą Hiszpanię, Włochy itp. Do Moskwy (+ Kijów) chcę zwiedzić w Sylwestra. Budżet minimalny, noclegi u babuszek z dworca po 3$/os. Przetestowałem takie coś na Krymie i się bardzo dobrze sprawdza. Z relacji znajomych w Moskwie też to banalna sprawa. Jak chcecie dofinansować biedną Rosję, to proszę bardzo. Hotel za 100$ znajdziesz bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
trinity7 Re: MOSKWA - hotel 07.11.02, 11:02 i tu jest problem - hotele raczej nie schodza ponizej 100. jak znalezc kwatere? tak jak w polsce? Ja tez tam chce pojechac/ acton napisał: > cracovian napisał: > > > no bo same dupki do Moskwy jezdza to i nie wiedza... > > Sam dupek jesteś. Warto Moskwę zobaczyć i ja ją zamierzam zobaczyć również. > Rozumiem, że "niedupki" wolą Hiszpanię, Włochy itp. Do Moskwy (+ Kijów) chcę > zwiedzić w Sylwestra. Budżet minimalny, noclegi u babuszek z dworca po 3$/os. > Przetestowałem takie coś na Krymie i się bardzo dobrze sprawdza. Z relacji > znajomych w Moskwie też to banalna sprawa. Jak chcecie dofinansować biedną > Rosję, to proszę bardzo. Hotel za 100$ znajdziesz bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja.Sz. Re: MOSKWA - hotel IP: *.pkp.com.pl / 10.9.16.* 07.11.02, 13:56 Gość portalu: Nes napisał(a): > Czy ktos moze pomoc mi znalezc hotel w Moskwie - przyzwoity - ponizej 100$ za > noc???? Tez sie wybieram do Moskwy, ale raczej na wiosne (chyba w marcu pojade - licze, zu mi sie uda "przykomarowac" reszte urlopu). Z tanim hotelem w samej Moskwie moze nie byc latwo. Ja zamierzam pojechac do Wlodzimierza i stamtad jezdzic do Moskwy. Ale mysle, ze w Moskwie tez mozna znalezc cosw po przyzwoitej cenie wlasnie u 'babuszek na vokzale', o ktorych ktos juz w tym watku pisal. Mam namiary na 2 pensjonaty w Moskwie. Noclegi w pokojach piecioosobowych kosztuja 15 dolarow. W tym roku bylem 2 tyg. na Krymie - wynajelismy mieszkanie w Jalcie po 8 USD/za dobe. Be trudu Znalazloby sie i cos tanszego, np. pokoj w jakims domku / mieszkaniu. pzdr i milego pobytu в Москве ! No i mozesz jeszcze poszperac w internecie - proponuje www.yandex.ru Ja.Sz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja.Sz. Re: MOSKWA - hotel IP: *.pkp.com.pl / 10.9.16.* 07.11.02, 14:11 Gość portalu: Nes napisał(a): > Czy ktos moze pomoc mi znalezc hotel w Moskwie - przyzwoity - ponizej 100$ za > noc???? Tani hotel w samej Moskwie moze nie byc latwo znalezc. Ja sie tam wybieram na wiosne (pewnie w marcu pojade, jesli uda mi sie przytrzymac tak dlugo reszte urlopu). Pojade do Wlodzimierza nad Klazma i stamtad bede jezdzil na wycieczki do Moskwy. Troche czasu zajma przejazdy, ale na pewno wyjdzie taniej. Niedawno znajomy Anglik wrocil z Moskwy i byl przerazony tamtejszymi cenami... Co do noclegow w Moskwie to mam namiary na 2 pensjonaty - noc w pokoju 5- osobowym kosztuje 15 dolarow. W przewodniku Pascala o Moskwie (ok. 35 zl) znajdziesz ich numery telefonow. Jest tez sporo hoteli, ale ceny raczej "strasznowate". Przynajmniej dla mnie. Mysle, ze mozna tez jechac "w ciemno" (przeciez tak jest ciekawiej), tzn. po prostu na miejscu na dworcu poszukac babuszek (pewnie same cie znajda, a wlasciwie otocza jak tylko spytasz o noclegi. Wystarczy po prostu wysiadac z bagazem z pociagu i juz cie znajda. Gdy w Jalcie zadalem jednej pytanie to otoczylo nas ze 30 osob, wszyscy sie przekrzykiwali oferujac mieszkania. Mozesz tez poszukac na www.yandex.ru Ja.Sz. PS. Poznaj dupka nie po tym, GDZIE jezdzi, ale JAK jezdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moby Re: MOSKWA - hotel IP: *.makolab.pl 10.11.02, 14:27 Najlepiej skontaktuj sie z biurem Intouristu. Przedstawia ci cala oferte hoteli w Moskwie (i bylym ZSRR). Bylem w Moskwie dwa miesiace temu. Spalem w hotelu Rossija, mialem pokoj z widokiem na Kreml. Zaplacilem cos ok 70 dol. za pokoj 2-osobowy. Polecam, naprawde warto (szczegolnie, ze mieszkasz 5 min od Placu Czerwonego). moby mobypol@netscape.net Odpowiedz Link Zgłoś
trinity7 Re: MOSKWA - hotel 10.11.02, 22:24 co bylo wliczone w cene? Gość portalu: moby napisał(a): > Najlepiej skontaktuj sie z biurem Intouristu. Przedstawia ci cala oferte hoteli > > w Moskwie (i bylym ZSRR). > > Bylem w Moskwie dwa miesiace temu. Spalem w hotelu Rossija, mialem pokoj z > widokiem na Kreml. Zaplacilem cos ok 70 dol. za pokoj 2-osobowy. Polecam, > naprawde warto (szczegolnie, ze mieszkasz 5 min od Placu Czerwonego). > > moby > mobypol@netscape.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert Re: MOSKWA - hotel IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 14.11.02, 15:31 zobacz www.intourist.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moby Re: MOSKWA - hotel IP: *.bellinda.pl 21.11.02, 11:24 W cene wliczony byl wlasciwie tylko nocleg. Zrezygnowalem ze sniadan - wokol mnostwo knajpek. Pokoj bez widoku na Kreml moze byc nawet tanszy. Pzdr. moby Odpowiedz Link Zgłoś