Dodaj do ulubionych

rejs jachtem po Mazurach

19.04.06, 14:00
szukam taniej oferty dla 2-ch osób na 1 tydzień (żółtodzioby) - może cos
znacie, możecie polecić? może być połączone ze szkoleniem na patent żeglarski
lub sternika
Obserwuj wątek
    • Gość: kizia mizia Re: rejs jachtem po Mazurach IP: 80.53.87.* 05.09.13, 23:28
      Wysłałam mojego podlotka ( 16 lat) z grupą kolegów - pełna obaw o bezpieczeństwo , wystraszona nadmierna wolnością i smakowaniem przez młodych ludzi Życia przed duże Ż .
      A słyszałam sporo o obozach żeglarskich .

Rok szkolny się zaczął i po spotkaniu na wspólnej wywiadówce z innymi rodzicami stwierdziliśmy wspólnie że wszystkie nasze pociechy wróciły bardzo zadowolone, i co najważniejsze przyzwyczaili się do porządków panujących w Szekli na jachcie ( przynajmniej na razie ) co jest rzeczą niepojętą mój syn zaczął po sobie odnosić naczynia do zlewu i zaproponował nawet zrobienie nam "kapitańskiej jajecznicy " - trochę przypalił i zapomniał posolić , ale liczy się fakt.

Chłopcy jeżdżą co roku na różne obozy i wracają z różnymi nowymi umiejętnościami , opowiadają co się działo , jakie panowały zwyczaje i atmosfera .
      To co usłyszeliśmy od naszego syna bardzo nam rodzicom odpowiadało.

W pełni się potwierdziły informacje przekazane nam w biurze przed zakupem obozu - o wysokiej kulturze kadry, porządnym jedzeniu , oraz przyjaznej atmosferze panującej na obozie.

Jeśli za rok nadal będą pałać taka chęcią do żeglarstwa jak teraz to chłopcy znowu pojada z szeklą na rejs żeglarski - tym razem zakończony patentem żeglarskim.

Polecam wszystkich rodzicom - naprawdę profesjonalna szkoła żeglarska i organizator wypoczynku dla dzieci i młodzieży .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka