Dodaj do ulubionych

Triada 7+7 GRECJA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 07:41
Chciałabym wykupic teraz wycieczke na sierpień z Triady 7+7 ale zupełnie nie
wiem który wybrac hotel, mam do wyboru: Aegan, Poseidon View, Theoxenia,
Argo, Possidi Paradise czy Europa. Jak ktos bym w którym z tych hoteli to
prosze o pomoc w wyborze hotelu i będę wdzięczna za cenne informacje.Mój nr
GG 8755577
Obserwuj wątek
    • Gość: klient Re: Triada 7+7 GRECJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:22
      Nie ryzykuj z triadą. Idż do jakiegoś uczciwego biura. Triada Cię oszuka !!!
      Poczytaj forum.
      • Gość: anemos Re: Triada 7+7 GRECJA IP: 193.138.110.* 20.06.06, 12:08
        Kupiłam Triadę, po głębszym zastanowieniu wybraliśmy Hotel Aegan - myślę że
        będzie ok.
        • Gość: Judyta Re: Triada 7+7 GRECJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 12:13
          Ja jade z triadą 3lipca na wycieczke 7+7 i wybrałam hotel argo gdyz duzo osob
          go chwaliło...Mam nadzieję ze bedzie to dobry wybur. A kiedy chcesz jechać
          dokładnie?
          • Gość: klient Re: Triada 7+7 GRECJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 13:16
            Wybór pisze się przez "Ó".
            Jak macie jechać z triadą - to lepiej zostańcie w domu. Triada to oszuści !!!
            • Gość: jurek Re: Triada 7+7 GRECJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 17:24
              Głupoty gadasz,zalezy gdzie jedziecie. Ja byłem 4 razy z triada i było ok.
              A na drobne niedociągnięcia nie należy zwracać uwagi, bo jeśli wystapiły to były
              niegroźne
              • Gość: Ariuc Re: Triada 7+7 GRECJA IP: *.lanet.net.pl 01.07.06, 19:04
                Tydzien temu wrocilismy z wycieczki na Halkidiki z Triada. Wylot byl z Katowic
                19.06 o godz. 9.50 i juz byla pierwsza wpadka Triady ! Dopiero Po przejsciu
                odprawy paszportowej skad nie było sposobu juz się cofnac dowiedzielismy się ze
                samolot do Salonik jest opozniony. Spędziliśmy ponad 4 godziny na krzeselkach w
                oczekiwaniu na przylot samolotu ktory jak nam pozniej mówiono był opooniony z
                powodu poznego przylotu z poprzedniejszego rejsu ! Na szczescie to tylko a dla
                nas aż 2 godziny bo to automatycznie skracało to nasz urlop !!! Grupa ktora
                wylatywała tydzień temu czekala na samolot 7 godzin !!!!!!! Na takim lotnisku
                jak Katowice to naprawde koszmar !!!! Szkoda ze Pani z Triady nie powiadomila
                nas o tym przed odprawa bo można było się cofnac !!! Z Salonik do naszej
                miejscowości Possidi jest około 110 km a jechaliśmy ponad 3 godziny bo
                odwozilismy innych klientow do ich hoteli uwaga autokarem bez Klimy, gdzie
                temperatura na dworze przekraczała 35 w cieniu ! To było straszne, okropne i
                nie wiem jak mam to nazwać jeszcze !!! Czulismy się jakbyśmy byli w saunie !!!
                W ofercie TRIADY wybrałem hotel Mount ATHOS 3 gwiazdkowy bezposrednio przy
                plazy dwa baseny oraz wykupiłem obiadokolacje w formie bufetu ale TRIDA tydzien
                przed wylotem poinformowała nas ze w tym sezonie ten hotel nie zostanie otwarty
                i probowała nam wcisnac hotel ktory był oddalony od plazy o 250 m i byl bez
                klimatyzacji oraz obiadokolacje były serwowane przez kelnerow ale po moim
                niezadowoleniu zmieniła nam ponoc na lepszy hotel 4 gwiazdkowy Possidi
                Paradise. Po przyjezdzie na miejsce był najgorszy dla nas szok bo jak przystalo
                na hotel 4 gwiazdkowy powinien miec basen a tu wielkie rozczarowanie bo basen
                to brodzik dla małych dzieci bo starszym juz było wody po pas i niewygodnie
                było im się kapac a co mowic dorosłe osoby. Gdy zapytałem Rezydentkę TRIADY
                gdzie jest basen powiedziała że ten brodzik to basen a innego nie wybuduje !!!
                Hotel mial byc połozony przy plazy a jedynie promenada miala go dzielić od
                morza. Jakie bylo nasz zdziwienie gdyz hotel od plazy dzielila lokalna ulica !
                Plaza tez miala byc piaszczysta a tam kolejny zonk bo wsrod kamieni nie
                mogliśmy znaleźć ziarnka piasku ! My znalezlismy fajna piaszczysta plaze ale
                dopiero 2 km od hotelu. Hotel był 4 gwiazdkowy ale to chyba małe 3 gwiazdki bo
                na poczatku nie moglismy się dostac do pokoju nie Dosc ze klucza w drzwiach nie
                mogłem przekręcić to drzwi było opadniete i otwieraly sie do polowy ! Male tego
                drzwi od balkonu byly tak zaklinowane ze dopiero na drugi dzien obsługa mi go
                otworzyla ! Ale to wszystko jakos dalo sie przezyc bo nie jestesmy wymagającymi
                klientami ale to co mnie najbardziej wkurzyło to niedzialajaca Klima w
                pokoju !!! Po wielu interwencjach u Rezydentki i w recepcji Klima zadzialala
                ale po 4 dniach po czym nastepnego dnia już nie dzialala !!! Ostatniego dnia
                pobytu zabilem kilka karaluchow biegajacych w szawkach !!! Jedzonko takie
                sobie, obiadokolacje dosc smaczne i duzy wybor salatek ale sniadania to brak
                słow bo ser był seropodobny a w wedlina wedlinopodobna i przez 7 dni to
                samo !!! Taka jest prawda o hotelu 4 gwiazdkowym Possidi Paradise !!! Szczerze
                to nikomu nie polecam tego hotelu !!! Droga powrotna to już totalna paranoja !
                Mieliśmy wylot o 10.15 z Salonik a z hotelu wyjechalismy o godz. 5.30 malo tego
                razem z nami pojechalo 14 osob na objazdowkę po Kasandrze. Przez 3 godziny
                zbieralismy gosci z innych hoteli po czym jak już przyjechalismy na lotnisko to
                jakis człowiek z TRIADY oznajmil nam ze samolot jest opozniny o 3 godziny. Cale
                szczescie ze nie wybralismy tej objazdowi bo po pierwsze kosztowała 40 euro a
                TRIADA specjalnie wybiera poniedzialek na dzien objazdowki zeby przy okazji
                odwiesc klientow na lotnisko !!! Ludzie ktorzy wyjechali z nami o 5.30 na
                objazdowkę musieli z nami czekac na lotnisku do 11.00 a moze i dłuzej na pilota
                TRIADY i mieli zmarnowane pol dnia bo TRIADA odprawiala przy okazji swoich
                klientów do Polski!!!!

Z TRIADA bylismy wczesniej na RODOS w hotelu 3 gwiazdkowym AMBELIA i było
                przecudownie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                Naprawde nawet dla wybrednych klientow nie ma się do czego przyczepic bylem 15
                dni zapłacilem za hotel 3 gwiazdkowy i mialem to co chciałem no i przewoźnikiem
                byl LOT a nie tani i kiepski Centralwings. Tak to jest jak szuka się
                oszczędności i cierpią na tym klienci !!! Po prostu teraz TRIADA dala
                ciala !!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka