17.03.13, 15:24
Chciałabym wybrać się do Chorwacji na początku lipca , ewentualnie koniec czerwca ...do uzgodnienia , szukam koleżanki z Warszawy lub bliskich okolic Warszawy.Mam 55lat, jestem niekonfliktowa , niepaląca i raczej spokojna , szukam kogoś w podobnym wieku.
Obserwuj wątek
    • jaga995 Re: Chorwacja 21.03.13, 16:22
      Ja chętnie wybralabym sie na objazdówkę, czy taka forma Ci pasuj?. Najchętniej dojazd samolotem aby sie nie umęczyć drogą, w drugiej połowie czerwca. Jestem z Warszawy, K52. Może coś ustalimy, pisz na maila gazetowego
      • natunia5 Re: Chorwacja 21.03.13, 22:38
        Bardziej pasowała by mi pierwsza połowa lipca.....lubię powylegiwać się na słońcu ale i pozwiedzać też.....jeśli masz jakąś propozycję napisz proszę
        Renata z Mińska Maz.
        • jaga995 Re: Chorwacja 24.03.13, 20:05
          U mnie wchodzi w grę II połowa czerwca. Wycieczek jest cała masa zarówno z Rainbow Tours jak i Itaki, podaje przykładowe linki:
          www.rainbowtours.pl/chorwacja-zapach-wina-i-lawendy/zakwaterowanie-cts#2013-05-02
          www.rainbowtours.pl/balkany-znane-i-nieznane/zakwaterowanie-cth#2013-05-02
          www.itaka.pl/wycieczki/chorwacja/chorwackie_hity_3529.php?
          Czy któraś oferta Ci odpowiada ?
          • natunia5 Re: Chorwacja 25.03.13, 08:17
            Oferty bardzo interesujące ...ale ja mogę dopiero w lipcu , czerwiec nie wchodzi w grę , nie dostanę urlopu....i większy nacisk na lenistwo , mniejszy na wycieczki , chociaż też lubię zwiedzać
    • 50joasia Re: Chorwacja 20.05.15, 18:00
      Cześć Czy jeszcze aktualny wyjazd??? Jeśli tak to jestem baaaaaaaaardzo chętna. Ja z Radomia. Termin dla mnie idealny. Pozdrawiam Joanna
      • aqua_frigida Re: Chorwacja 20.05.15, 18:50
        Joasiu, te posty są z... 2013 roku (!).
        smile
        • 50joasia Re: Chorwacja 20.05.15, 21:36
          Sorry ale zreflektowałam się dopiero jak napisałam, sorry jeszcze raz
          • natunia5 Re: Chorwacja 21.05.15, 07:55
            Witam serdecznie ....wątek z 2013roku owszem , ale możemy go uaktualnic....
            w tym roku mam urlop w pierwszej połowie lipca , chętnie wybiorę się z koleżanką , albo nawet i dwoma , / w grupie rażniej / jestem po 50ątce z okolic Warszawy, czekam na propozycje
            Renata.
            • 50joasia Re: Chorwacja 21.05.15, 11:26
              Cześć Renatko
              A w 2013 r udało się pojechać do Chorwacji??? Jeśli nie to spróbujmy w tym roku, jeśli już tam byłaś to wymyślimy coś wspólnie. Ja nie mogę siedzieć w domu w urlop, muszę gdzieś pojechać, miałam cięzki rok. Masz juz kogoś na wyjazd? Renatko pisz na joaa111@wp.pl będzie wygodniej Pozdrawiam Joanna
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka