Dodaj do ulubionych

nowy katalog Rainbow Tours LATO 2007

27.12.06, 10:09
witam,

miło mi poinformować Państwa, że juz od jutra - 28 grudnia w sprzedazy pojawi
sie nasz nowy katalog na Lato 2007... ;-))

jak co roku mamy super promocje na poczatek sprzedazy!

serdecznie zpraszamy do naszych biur!

rainbowtours

www.rainbowtours.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: gras Re: nowy katalog Rainbow Tours LATO 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 02:11
      katalog w sprzedaży??????
    • Gość: kla Re: nowy katalog Rainbow Tours LATO 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 02:15
      a po ile ten katalog?
    • Gość: gras Re: nowy katalog Rainbow Tours LATO 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 02:26
      chcecie sprzedawać katalog?,a ja myślałem że tylko alibaba 355 jest u was taki
      nawiedzony
    • tangela Re: nowy katalog Rainbow Tours LATO 2007 29.12.06, 07:17
      Witam!. To czemu na Waszej stronie internetowej nie ma ofert na lato 2007 ?
      • monika_gda Re: nowy katalog Rainbow Tours LATO 2007 29.12.06, 10:21
        Właśnie chciałam o to samo zapytać. :)
        • kuba90703 Re: nowy katalog Rainbow Tours LATO 2007 29.12.06, 10:50
          Bo trzeba kupić katalog :)))
    • rainbowtours1 nowy katalog Rainbow Tours LATO 2007 29.12.06, 12:52
      witam,

strony www z nowym produktem zostana odpalone po nowym roku - w tej chwili
      kończymy nad nimi prace

a katalog u nas jest jak zawsze darmowy, przepraszam za skrót myslowy -
      widocznie nie wszyscy zrozumieli ;-))

www.rainbowtours.pl
      • Gość: anty alibaba Re: nowy katalog Rainbow Tours LATO 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 00:16
        a za wejście do biura to trzeba płacić ? ,czy jest darmowe?
      • Gość: gras Re: nowy katalog Rainbow Tours LATO 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 01:15
        inne biura już dawno rozesłały bezpłatnie swoje katalogi do stałych klientów,a
        wy co?, siedzicie w biurach i czekacie na klientów?
      • Gość: gaweł Re: nowy katalog Rainbow Tours LATO 2007 IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 31.12.06, 16:58
        a ja się cieszę, że jest juz nowa oferta rainbow tours, byłem z nimi juz
        kilkakrotnie (Kuba, Tajlandia, Egipt, Chalkidiki i Rodos) i zawsze byłem
        zadowolony...
        a katalog (jako stały klinet i posiadacz karty rabatowej) dostane poczta do
        domu ;-)) - jak co roku zresztą!

gaweł
    • albania1 Re: nowy katalog Rainbow Tours LATO 2007 30.12.06, 09:27
      A ja dziękuję za informację. Byłam w Rainbow parę razy i zawsze wszystko było w
      porządku. Skromnie, ale tanio.
      • Gość: gras Re: nowy katalog Rainbow Tours LATO 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 05:45
        czekaj tatka latka
        • rainbowtours1 Re: nowy katalog Rainbow Tours LATO 2007 02.01.07, 13:45
          witam,

przepraszam Państwa - uzytkowników tego forum za "gras", widocznie konkurencji
          nie podoba sie dynamiczny rozwój Rainbow Tours a także dość pochlebne opinie
          uzytkowników forum nt. Rainbow Tours.

cóz, internet daje wiele swobody w wypowiedziach, nawet wówczas gdy
          sa "bełkotem" i nie wnoszą żadnych wartości

RainbowTours

www.rainbowtours.pl
          • Gość: gras Re: nowy katalog Rainbow Tours LATO 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 00:34
            nie jestem żadną konkurencją,jestem zwykłym turystą,o czym rainbowtours1
            doskonale wie, a jeśli dla waszego biura jakakolwiek krytyka jest bełkotem,to
            nic na to przynajmniej na razie nie poradzę.pozdrawiam i czekam na
            katalog ,mając nadzieję że się doczekam.
            • monia515 Re: nowy katalog Rainbow Tours LATO 2007 03.01.07, 08:47
              kiedy będzie nowa oferta na stronie rainbow?
              • rainbowtours1 serwis www 03.01.07, 14:07
                lato 2007 jest juz na stronie...

po lewej stronie jest link "lato 2007", moze nie wszystko jeszcze działać ;-))
                ale pracujemy nad tym

www.rainbowtours.pl
                • jolantas1955 Re: serwis www 04.01.07, 14:55
                  Po lewej stronie jest Lato 2006!!!i nie chce być inaczej!
                  • Gość: gość Re: serwis www IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 16:35
                    potwierdzam to co piszę na tym forum gras ,rainbow nie znosi krytyki,żadnej i
                    pod żadną postacią,a każdego kto ich próbuje krytykować na tym forum próbują
                    przedstawiać jako skończonego idiotę,pieniacza,itp.w rainbowtours zawsze
                    wszystko gra,są najlepsi na rynku,nigdy i w niczym się nie pomylili
                  • Gość: arkadiusz Re: serwis www IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.01.07, 11:47
                    ja tam po lewej stronie mam link "lato 2007" i oferta jest juz w systemie

arkady
          • Gość: karol Re: rainbow1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 23:50
            rainbow 1 ty się zastanów ,najpierw narozrabiałeś pisząc o płatnym katalogu,a
            potem obrażasz tych którzy to wyśmieli,gratuluję dobrego samopoczucia.
          • Gość: Leszek 1 Re: nowy katalog Rainbow Tours LATO 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 12:29
            Szanowny Przedstawicielu Biura Podróży Rainbow Tour,
            zgadzam się z faktem, iż wiele wypowiedzi zamieszczonych na tym forum nie jest
            tymi z wyższej półki, natomiast obrażanie się na ewentualnie potencjalnych
            klientów, a wprost ich obrażanie, świadczy o bardzo niskim poziomie i
            niekompetencji pracowników biura.To pewnie przekłada się również na jakość
            świadczonych przez biuro usług. "Skrót myślowy" został zapewne przez wszystkich
            zrozumiany (uszczypliwa Twoja uwaga w tym zakresie jest bardzo nie na
            miejscu), nie została natomiast zrozumiana przez Ciebie, Szanowny Pracowniku,
            ironia towarzysząca pytaniu.
            Życzę wielu sukcesów w pracy.
            Leszek
            • Gość: IT misio :-)) Re: nowy katalog Rainbow Tours LATO 2007 IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.01.07, 17:46
              fiufiu
              ktoś tu mocno rozrabia i przesadza z ciasteczkami ;-))
              oprócz otyłości to moze powodować rozczworzenie jaźni

nieprawdaż ??

misio
    • rainbowtours1 wysyłka katalogów do stałych klientów :-)) 09.01.07, 08:47
      witam,

informuje, ze wczoraj (poniedziałek) zostały wysłane katalogi do klientów -
      posiadaczy kart Rainbow Tours!

pozdrawiam,
      Rainbow Tours
      • Gość: gras Re: wysyłka katalogów do stałych klientów :-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 01:15
        kilka razy korzystałem z oferty waszego biura,w ubiegłym roku 3 razy,ale
        żadnej karty nie mam, czy tacy klienci moą liczyć na przysłanie katalogu
        • rainbowtours1 jesli nie mamy karty stałego klienta... 10.01.07, 08:17
          klienci, ktorzy nie maja kart stałego klienta też moga otrzymac katalog pocztą,
          wystarczy zadzwonić lub wysłac maila do biura - najlepiej na
          lodz@rainbowtours.pl - przy czym nalezy podac adres na który mamy wysłać
          katalog.

www.rainbowtours.pl
          • Gość: gras Re: jesli nie mamy karty stałego klienta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 23:34
            Czyli jeśli grzecznie nie poproszę to nie dostanę katalogu mimo tego że
            korzystałem z usług waszego biura i w archiwum moje dane figurują,dostaną tylko
            ci którzy zakupili karty stałego klienta , bo i za to w waszym biurze o ile
            dobrze pamiętam trzeba zapłacić. Jak dla mnie to trochę dziwne podejście do
            klienta. Dostałem już katalogi z kilku biur podróży chociaż o to nie prosiłem i
            was też nie mam zamiaru o nic prosić."GRATULUJĘ " podejścia do klienta.
            • rainbowtours1 katalog Rainbow Tours lato 2007 11.01.07, 09:13
              witam,

do gras:
              przykro mi, ale takie mamy zasady dystrybucji katalogów, nie wydaje mi sie zeby
              to był wielki problem wysłac maila z adresem i krótkim komunikatem: "prosze o
              wysłanie katalogu"
              prowadzimy rzetelna, bezpieczną i zgodną z prawem baze danych naszych klientów,
              wysyłke katalogów do klientów prowadzimy tylko wówczas, gdy tego sobie WYRAZNIE
              życzą - naszym celem NIE JEST zaśmiecanie skrzynek pocztowych niepotrzbnymi
              materialami reklamowymi

karta stałego klienta Rainbow Tours kosztuje 75 zł
              w zamian za to klient otrzymuje określone przywileje:
              - rabat 10% w przypadku ofert katalogowych
              - rabat 5% w przypadku ofert typu last minute/masakra cenowa
              - dodatkowy rabat 2% w przypadku kazdej promocji
              - wysyłke katalogów do domu
              stopniowo bedziemy chcieli rozszerzać zakres i rodzaj bonusów zwiazanych z kartą
              karta jest bezterminowa i raz opłacona obowiazuje na "zawsze"

Rainbow Tours
              • jolantas1955 Re: katalog Rainbow Tours lato 2007 11.01.07, 20:00
                Ja już się załapałam na majową imprezę. Od 7.05 są rewelacyjne
                promocje!!Naprawdę warto poczytać!
              • Gość: Aaa Re: katalog Rainbow Tours lato 2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 08:57
                Napisałam i dostałam katalog.
    • Gość: Kasia Re: nowy katalog Rainbow Tours LATO 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 11:52
      Pisałam do wielu biur podróży z prośbą o wysłanie katalogu.Tylko Rainbow Tours
      przysłał i to bardzo szybko swój katalog.
      • Gość: gras Re: nowy katalog Rainbow Tours LATO 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 01:25
        nie napisałem ,nie dostałem, bo jako stały klient liczyłem że biuro same bez
        proszenia się przyśle katalog ,do tej pory korzystałem z wycieczek z
        rainbow ,teraz nie znam oferty ,więc nie będę korzystał.ja być może coś z tego
        powodu stracę?,ale rainbow straci na pewno!
        • Gość: Emilka Re: nowy katalog Rainbow Tours LATO 2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 07:50
          A ja jestem w szoku !!!

Jestem stałym Klientem Rainbowtours (do zeszłego roku :) )
          i w tym roku po raz pierwszy pomimo, że nie pisałam prośby dostałam ich
          katalog - pocztą !!!
          Ale nie zamierzam skorzystać z ich oferty, po zeszłorocznej wpadce !! Czas
          zmienić biuro.
          Katalog wylądował w koszu ;)

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka