Gość: Kasiunia IP: 213.17.180.* 22.05.07, 11:17 Pomóżcie proszę... Chodzi mi o wczasy autokarem lubsamolotem w sierpniu, jakie wybrać miasto? Słyszałam o Sarandzie, ze jest znanym i zadbanym kurortem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasiunia Re: Z jakim biurem do Albanii? IP: 213.17.180.* 23.05.07, 10:42 Nikt nie wie? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
valpico Re: Z jakim biurem do Albanii? 23.05.07, 15:20 Kasiuniu - ja wiem. Saranda jest rzeczywiście niebrzydkim miastem i pewnie dlatego ulubionym miejscem spędzania miesiąca miodowego przez albańskich nowożeńców. Niestety ma niedogodne położenie , gdyż leży na samym południu kraju i chyba łatwiej dostać się tam promem z Korfu niż lądem z północy. Biur w Polsce organizujących wypady do Albanii jest jak na lekarstwo. Te, kóre znam to: 1. Almatur -niecałe dwa dni podczas objazdówki po Bałkanach 2. Gaudeamus krakowski - też objazdówka 3.Tourist track krakowski - profesjonaliści o napiętym harmongramie. 4.Jest jeszcze prywatne biuro jakiegoś Węgra zakochanego w Albanii - organizuje wypady tylko do tego kraju, ale tani nie jest. Nazywa się Tibor Dienes. Ja lecę z Trackiem, ale w lipcu. Pozdrawy. Jakby co to pisz, al odpiszę dopiero w poniedziałek, bo spadam w góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiunia Re: Z jakim biurem do Albanii? IP: 213.17.180.* 24.05.07, 08:48 Wielkie dzięki, sprawdziłam te oferty ale niestety nie pasuja mi terminy :-( Wielka szkoda ze w większosci Albanię zwiadza się 2, 3 dni podczas objazdówek, ja bym raczej wolała wczasy w jednym miejscu.Pewnie ofert wczasów w Albanii będzie przybywac ale wtedy to juz nie będzie tajemniczy, nieodkryty kraj, lecz przeciwnie... Człowiek na człowieku i zaśmiecone, hałaśliwe plaże... Moze wybiorę sie do Sarandy na 1 dzień podczas pobytu na Korfu... Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Z jakim biurem do Albanii? 24.05.07, 10:03 Z tego co widziałem, to śmieci są tam problemem wlaśnie teraz, jeśli chcą przyciągnąć turystów, bedą musieli posprzątać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aggie Re: Z jakim biurem do Albanii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 10:53 Juventur Wałbrzych robi Albanię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiunia Re: Z jakim biurem do Albanii? IP: 213.17.180.* 24.05.07, 11:08 Kurcze dlaczego oni nie mogą zrobić Albanii w sierpniu? Czerwiec i wrzesień mi nie pasuje :-( tak bym się mogła zdecydować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaw Re: Z jakim biurem do Albanii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 13:42 Kobieto Saranda to dziura -kilka ulic. Same hotele w budowie i knajpy, sklepow tylko ze 2 na krzyz. Klimat jak w latach 80 u nas. Plaza brudna po promenadzie lataj szczury.Ludzie nie mowia w zadnum znanym jezyku. Mozna sie wybrac na 1 dzien z Korfu i to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś