Dodaj do ulubionych

Z jakim biurem do Albanii?

IP: 213.17.180.* 22.05.07, 11:17
Pomóżcie proszę... Chodzi mi o wczasy autokarem lubsamolotem w sierpniu, jakie
wybrać miasto? Słyszałam o Sarandzie, ze jest znanym i zadbanym kurortem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasiunia Re: Z jakim biurem do Albanii? IP: 213.17.180.* 23.05.07, 10:42
      Nikt nie wie? :-(
      • valpico Re: Z jakim biurem do Albanii? 23.05.07, 15:20
        Kasiuniu - ja wiem.
        Saranda jest rzeczywiście niebrzydkim miastem i pewnie dlatego ulubionym
        miejscem spędzania miesiąca miodowego przez albańskich nowożeńców. Niestety ma
        niedogodne położenie , gdyż leży na samym południu kraju i chyba łatwiej dostać
        się tam promem z Korfu niż lądem z północy.
        Biur w Polsce organizujących wypady do Albanii jest jak na lekarstwo. Te, kóre
        znam to:
        1. Almatur -niecałe dwa dni podczas objazdówki po Bałkanach
        2. Gaudeamus krakowski - też objazdówka
        3.Tourist track krakowski - profesjonaliści o napiętym harmongramie.
        4.Jest jeszcze prywatne biuro jakiegoś Węgra zakochanego w Albanii - organizuje
        wypady tylko do tego kraju, ale tani nie jest. Nazywa się Tibor Dienes.
        Ja lecę z Trackiem, ale w lipcu.
        Pozdrawy.
        Jakby co to pisz, al odpiszę dopiero w poniedziałek, bo spadam w góry.
        • Gość: Kasiunia Re: Z jakim biurem do Albanii? IP: 213.17.180.* 24.05.07, 08:48
          Wielkie dzięki, sprawdziłam te oferty ale niestety nie pasuja mi terminy :-(
          Wielka szkoda ze w większosci Albanię zwiadza się 2, 3 dni podczas objazdówek,
          ja bym raczej wolała wczasy w jednym miejscu.Pewnie ofert wczasów w Albanii
          będzie przybywac ale wtedy to juz nie będzie tajemniczy, nieodkryty kraj, lecz
          przeciwnie... Człowiek na człowieku i zaśmiecone, hałaśliwe plaże... Moze
          wybiorę sie do Sarandy na 1 dzień podczas pobytu na Korfu...
          • des4 Re: Z jakim biurem do Albanii? 24.05.07, 10:03
            Z tego co widziałem, to śmieci są tam problemem wlaśnie teraz, jeśli chcą
            przyciągnąć turystów, bedą musieli posprzątać...
    • Gość: Aggie Re: Z jakim biurem do Albanii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 10:53
      Juventur Wałbrzych robi Albanię.
      • Gość: Kasiunia Re: Z jakim biurem do Albanii? IP: 213.17.180.* 24.05.07, 11:08
        Kurcze dlaczego oni nie mogą zrobić Albanii w sierpniu? Czerwiec i wrzesień mi
        nie pasuje :-( tak bym się mogła zdecydować.
        • Gość: agaw Re: Z jakim biurem do Albanii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 13:42
          Kobieto Saranda to dziura -kilka ulic. Same hotele w budowie i knajpy, sklepow
          tylko ze 2 na krzyz. Klimat jak w latach 80 u nas. Plaza brudna po promenadzie
          lataj szczury.Ludzie nie mowia w zadnum znanym jezyku.
          Mozna sie wybrac na 1 dzien z Korfu i to wystarczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka