Dodaj do ulubionych

Toskania z dedykacją - Itaka

IP: *.wsiz.rzeszow.pl 29.05.07, 10:36
Był ktoś na takiej wycieczce - Toskania z dedykacją. Proszę o informacje :-D
Obserwuj wątek
    • Gość: mark Re: Toskania z dedykacją - Itaka IP: *.chello.pl 03.06.07, 14:38
      W ubiegłą niedzielę wróciłem z tej wycieczki.Ogólnie wrażenia są
      pozytywne,chociaż czuję pewien niedosyt.W Montecatini kiepski hotel ,kiepskie
      jedzenie.Drugi hotel lepszy,jedzenie też nieco lepsze.Nie wszystkie zwiedzane
      miejscowości były tego warte żeby je odwiedzić.Zupełną porażką była wycieczka
      fakultatywna.Moim zdaniem jechać ponad trzy godziny \w jedną stronę\ po to żeby
      pobyć na plaży 1,5 godziny jest zupełnie bez sensu.Również pobyt w Ortobello
      miejscowości zupełnie nieciekawej był pomysłem chybionym.Dodatkowo za tę 7
      godzinną jazdę trzeba było zapłacić 25 euro.Poza tym oczywiście było sporo
      wspaniałych wrażeń takich jak wspaniałe krajobrazy Toskanii,przepiękne małe
      miasteczka Cole d,Val Else,Barga,Montepulciano i oczywiście Florencja.
      • Gość: olaR Re: Toskania z dedykacją - Itaka IP: *.lublin.mm.pl 04.06.07, 19:09
        W katalogu jest napisane:" Fakultatywny wyjazd do Monte Argentario: 25 EUR (nie
        obejmuje biletów wstępu)". Jaka to kwota, te bilety wstępu?
        Czy wszyscy uczestnicy wycieczki pojechali na ten wyjazd fakultatywny?
        Jak pilot/pilotka? Sprawdził sie?
    • Gość: mark Re: Toskania z dedykacją - Itaka IP: *.chello.pl 05.06.07, 18:39
      Dodatkowa kwota na wycieczce fakultatywnej to 10,5 euro za wstęp do "parku
      tarota".Na wycieczkę pojechała większość grupy , sporo osób było
      niezadawolonych.Jak napisałem poprzednio wycieczka ta niewarta była wydanych 25
      euro.Pani pilot Ewa choć nie powiem starała się to nie wszystko jej się udawało
      i było trochę problemów np kilka razy błądziliśmy i z uwagi na to, że był to
      drugi objazd nie powinno się to zdarzyć.Z tego co wiem druga grupa nie miała
      takich problemów ale tam pilotką była Ania najlepsza z najlepszych,Bardzo
      żałowałem że nie jechałem w tym drugim autokarze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka