Gość: Meg IP: *.wsiz.rzeszow.pl 29.05.07, 10:36 Był ktoś na takiej wycieczce - Toskania z dedykacją. Proszę o informacje :-D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mark Re: Toskania z dedykacją - Itaka IP: *.chello.pl 03.06.07, 14:38 W ubiegłą niedzielę wróciłem z tej wycieczki.Ogólnie wrażenia są pozytywne,chociaż czuję pewien niedosyt.W Montecatini kiepski hotel ,kiepskie jedzenie.Drugi hotel lepszy,jedzenie też nieco lepsze.Nie wszystkie zwiedzane miejscowości były tego warte żeby je odwiedzić.Zupełną porażką była wycieczka fakultatywna.Moim zdaniem jechać ponad trzy godziny \w jedną stronę\ po to żeby pobyć na plaży 1,5 godziny jest zupełnie bez sensu.Również pobyt w Ortobello miejscowości zupełnie nieciekawej był pomysłem chybionym.Dodatkowo za tę 7 godzinną jazdę trzeba było zapłacić 25 euro.Poza tym oczywiście było sporo wspaniałych wrażeń takich jak wspaniałe krajobrazy Toskanii,przepiękne małe miasteczka Cole d,Val Else,Barga,Montepulciano i oczywiście Florencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaR Re: Toskania z dedykacją - Itaka IP: *.lublin.mm.pl 04.06.07, 19:09 W katalogu jest napisane:" Fakultatywny wyjazd do Monte Argentario: 25 EUR (nie obejmuje biletów wstępu)". Jaka to kwota, te bilety wstępu? Czy wszyscy uczestnicy wycieczki pojechali na ten wyjazd fakultatywny? Jak pilot/pilotka? Sprawdził sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Toskania z dedykacją - Itaka IP: *.chello.pl 05.06.07, 18:39 Dodatkowa kwota na wycieczce fakultatywnej to 10,5 euro za wstęp do "parku tarota".Na wycieczkę pojechała większość grupy , sporo osób było niezadawolonych.Jak napisałem poprzednio wycieczka ta niewarta była wydanych 25 euro.Pani pilot Ewa choć nie powiem starała się to nie wszystko jej się udawało i było trochę problemów np kilka razy błądziliśmy i z uwagi na to, że był to drugi objazd nie powinno się to zdarzyć.Z tego co wiem druga grupa nie miała takich problemów ale tam pilotką była Ania najlepsza z najlepszych,Bardzo żałowałem że nie jechałem w tym drugim autokarze. Odpowiedz Link Zgłoś