owca73 06.07.07, 21:05 KTOS BYŁ? A MOZE KTOŚ JEDZIE 13 -TEGO SIERPNIA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajsberg Re: BALI- SANUR-Mercure Resort ???????????/ 07.07.07, 13:06 Byliśmy z żoną w zeszłym roku. Byliśmy bardzo zadowoleni. Hotel świetnie położony, z własną plażą. Kawałek od centrum Sanur, no i daleko od Kuty (dlatego go wybraliśmy). Jednopiętrowe budynki położone są wśród bujnej zieleni. Jedliśmy poza hotelem (na Bali byliśmy sami, bez biura podrózy i nie mieliśmy wykupionego jedzenia). Naprzeciwko wejścia jest całkiem sympatyczna knajpka w której można dobrze zjeść. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotolotek Re: BALI- SANUR-Mercure Resort ???????????/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 18:09 owco, ja lece, co prawda tydzien wczesniej i do innego hotelu, ale tez w Sanur:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotolotek Re: BALI- SANUR-Mercure Resort ???????????/ IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.07.07, 10:40 owca, cos tak zacichla? a moze ktos jeszcze leci w tym terminie? mozna by sie umowic na kolacje w jakiejs milej knajpce na plazy;) Odpowiedz Link Zgłoś
owca73 Re: BALI- SANUR-Mercure Resort ???????????/ 12.07.07, 14:14 Tu Owca , tu Owca zgłaszam się. Własnie wpłaciłam ostatnią ratę na Sanur i mnie zabolało. Moje konto takie jakies mizerne sie zrobiło- hihihihi Ale nic , trzeba. Jak sie ma takie marzenia !!!!!!!!! Oczywiscie , ze mozemy sie umówic na pifko!!!!!!!! b kanjpce Balijskiej !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotolotek Re: BALI- SANUR-Mercure Resort ???????????/ IP: *.noname.net.icm.edu.pl 16.07.07, 13:36 sorry, owca, nie napijemy sie razem bitanga na plazy - jednak nie jade:(( Odpowiedz Link Zgłoś
owca73 Re: BALI- SANUR-Mercure Resort ???????????/ 16.07.07, 14:23 oj szkoda teraz mi przykro...:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotolotek Re: BALI- SANUR-Mercure Resort ???????????/ IP: *.noname.net.icm.edu.pl 18.07.07, 11:26 mi tez szkoda, ale nie przejmuj sie, na pewno bedziesz sie swietnie bawic! mozesz wypic jedno piffko za moje zdrowie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
owca73 Re: BALI- SANUR-Mercure Resort ???????????/ 18.07.07, 20:51 Wypiję. Na pewno. Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotolotek Re: BALI- SANUR-Mercure Resort ???????????/ IP: *.noname.net.icm.edu.pl 19.07.07, 12:28 www.smartraveller.gov.au/zw-cgi/view/Advice/Indonesia qrcze, owca, wez Ty moze zrezygnuj... umowimy sie na to piwko jakims bezpieczniejszym miejscu, np. na Krecie, co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: BALI- SANUR-Mercure Resort ???????????/ IP: 80.48.96.* 19.07.07, 12:59 Byłam w grudniu zeszłego roku w tym hotelu. Było naprawdę ok. W hotelu mielismy sniadania - naprawdę dobre :) Na jedzonoko chodziliśmy do La Barraka Italian Cuisine, jedzono dobre. W biurze FRANK kupowaliśmy wycieczki na Jawę (Borrombudur, Yokjakarta) i Komodo. Odwieźli na lotnisko im przywieźli pod hotel. Godnie polecenia. Bardzo sympatyczny jest właściciel a jego syn Pascal bardzo bardzo uczynny. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: BALI- SANUR-Mercure Resort ???????????/ IP: *.aster.pl 20.07.07, 17:49 Witam, w Mercute Sanur byłam w maju, była to baza wypadowa na inne wyspy. Bardzo przyjemny hotel, mieliśmy tam tylko śniadania. Jedliśmy na mieście, fajny jest Donald's (plażą w lewą stronę). Na Bali jest Polak Robert Chałaczkiewicz, który wszystko nam załatwiał. Zobaczyliśmy dzięki niemu w sumie 8 wysp( Bali, Jawa, Lombok, 3 Gili, Sumbawa i Komodo) Super wyjazd i wszystko dobrze zorganizowane. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś