Dodaj do ulubionych

BALI- SANUR-Mercure Resort ???????????/

06.07.07, 21:05
KTOS BYŁ?
A MOZE KTOŚ JEDZIE 13 -TEGO SIERPNIA?
Obserwuj wątek
    • ajsberg Re: BALI- SANUR-Mercure Resort ???????????/ 07.07.07, 13:06
      Byliśmy z żoną w zeszłym roku.
      Byliśmy bardzo zadowoleni. Hotel świetnie położony,
      z własną plażą. Kawałek od centrum Sanur, no i daleko od Kuty (dlatego go
      wybraliśmy). Jednopiętrowe budynki położone są wśród bujnej zieleni.
      Jedliśmy poza hotelem (na Bali byliśmy sami, bez biura podrózy i nie mieliśmy
      wykupionego jedzenia). Naprzeciwko wejścia jest całkiem sympatyczna knajpka w
      której można dobrze zjeść.
      pozdr

• Gość: kotolotek Re: BALI- SANUR-Mercure Resort ???????????/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 18:09
      owco, ja lece, co prawda tydzien wczesniej i do innego hotelu, ale tez w Sanur:)
      • Gość: kotolotek Re: BALI- SANUR-Mercure Resort ???????????/ IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.07.07, 10:40
        owca, cos tak zacichla? a moze ktos jeszcze leci w tym terminie? mozna by sie
        umowic na kolacje w jakiejs milej knajpce na plazy;)
        • owca73 Re: BALI- SANUR-Mercure Resort ???????????/ 12.07.07, 14:14
          Tu Owca , tu Owca zgłaszam się.
          Własnie wpłaciłam ostatnią ratę na Sanur i mnie zabolało.
          Moje konto takie jakies mizerne sie zrobiło- hihihihi
          Ale nic , trzeba.
          Jak sie ma takie marzenia !!!!!!!!!
          Oczywiscie , ze mozemy sie umówic na pifko!!!!!!!! b kanjpce Balijskiej !!!!!!
          • Gość: kotolotek Re: BALI- SANUR-Mercure Resort ???????????/ IP: *.noname.net.icm.edu.pl 16.07.07, 13:36
            sorry, owca, nie napijemy sie razem bitanga na plazy - jednak nie jade:((
            • owca73 Re: BALI- SANUR-Mercure Resort ???????????/ 16.07.07, 14:23
              oj
              szkoda
              teraz mi przykro...:-((((
              • Gość: kotolotek Re: BALI- SANUR-Mercure Resort ???????????/ IP: *.noname.net.icm.edu.pl 18.07.07, 11:26
                mi tez szkoda, ale nie przejmuj sie, na pewno bedziesz sie swietnie bawic!
                mozesz wypic jedno piffko za moje zdrowie:))))
    • owca73 Re: BALI- SANUR-Mercure Resort ???????????/ 18.07.07, 20:51
      Wypiję. Na pewno. Pozdrawiam .
      • Gość: kotolotek Re: BALI- SANUR-Mercure Resort ???????????/ IP: *.noname.net.icm.edu.pl 19.07.07, 12:28
        www.smartraveller.gov.au/zw-cgi/view/Advice/Indonesia
        qrcze, owca, wez Ty moze zrezygnuj... umowimy sie na to piwko jakims
        bezpieczniejszym miejscu, np. na Krecie, co??
      • Gość: Lena Re: BALI- SANUR-Mercure Resort ???????????/ IP: 80.48.96.* 19.07.07, 12:59
        Byłam w grudniu zeszłego roku w tym hotelu. Było naprawdę ok. W hotelu mielismy
        sniadania - naprawdę dobre :) Na jedzonoko chodziliśmy do La Barraka Italian
        Cuisine, jedzono dobre. W biurze FRANK kupowaliśmy wycieczki na Jawę
        (Borrombudur, Yokjakarta) i Komodo. Odwieźli na lotnisko im przywieźli pod
        hotel. Godnie polecenia. Bardzo sympatyczny jest właściciel a jego syn Pascal
        bardzo bardzo uczynny. Polecam.
    • Gość: Magda Re: BALI- SANUR-Mercure Resort ???????????/ IP: *.aster.pl 20.07.07, 17:49
      Witam,
      w Mercute Sanur byłam w maju, była to baza wypadowa na inne wyspy. Bardzo
      przyjemny hotel, mieliśmy tam tylko śniadania. Jedliśmy na mieście, fajny jest
      Donald's (plażą w lewą stronę). Na Bali jest Polak Robert Chałaczkiewicz, który
      wszystko nam załatwiał. Zobaczyliśmy dzięki niemu w sumie 8 wysp( Bali, Jawa,
      Lombok, 3 Gili, Sumbawa i Komodo) Super wyjazd i wszystko dobrze zorganizowane.
      Pozdrawiam
      Magda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka