Gość: Aneta IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.03, 13:56 Co sadziecie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kobra Re: EasyJet- tanie latanie IP: 217.97.148.* 23.07.03, 15:44 korzystalam z ich uslug jakies dwa tygodnie temu na trasie praga-londyn i nie mam im nic do zarzucenia. Na pokładzie możesz sobie kupić coś do jedzenia i picia - ale bardzo drogo kawa kubeczek 4 funty!!! ale poza tym ok. zreszta przez 1,5 godziny mozna nic nie jesc i nie pic. a jak ktos musi to zaplaci. a gdzie sie wybierasz? Kobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: EasyJet- tanie latanie IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.07.03, 20:08 Lece z Pragi do Londynu Stansted. Stamtad wybieram sie na pd Anglii. Zabukowalam sobie bilet w pramocji z Londynu na pd (return ticket) za jedyne 4 funty. Moze napisalabys mi jakie sa mniej wiecej ceny, co unikac i gdzie jesc, zeby nie zbankrutowac. Jade na 3 tyg kurs a potem 2 dni w Londynie (samotne zwiedzanie) Pozdarwiam Odpowiedz Link Zgłoś
goossia Re: EasyJet- tanie latanie 23.07.03, 20:13 a ile kosztuje podroz do Pragi? jedziesz pociagiem, czy autobusem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: EasyJet- tanie latanie IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.03, 14:59 Pozdroz jest stosunkowo tania pociagiem, ale podobno trudno sie potem dostac na same lotnisko. Ja jade samochodem Odpowiedz Link Zgłoś