blackjoa 27.05.08, 18:53 Dzisiaj chciałam wykupić wczasy w EXIMIE, na co Pani z pośredniczącego BP powiedziała, ze mają wstrzymaną sprzedaż, gdyż EXIM ma kłopoty finansowe (są niewypłacalni) Czy ktoś coś słyszał na ten temat ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: EXIM ma kłopoty ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 19:06 Wydaje mi się, że pani z agencji BP okłamała Cię. Po prostu chciał wysłać Cię na wakację z biura, które daje agentom lepszą prowizję ale jeszcze to potwierdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kubulek2002 [...] 27.05.08, 19:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Mazur Re: EXIM ma kłopoty ???? IP: *.gts.entel.pl 27.05.08, 22:48 EXIM nie ma problemów cały czas sprzedaje ich wycieczki, w razie czego jesli bys chciala kupic wycieczke to napisz mail : milciakamilcia@interia.pl znajdziemy cos napewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
blackjoa Re: EXIM ma kłopoty ???? 28.05.08, 16:11 Dzięki za info. To już nie pierwszy raz spotykam się z opinią, że widocznie agent dostaje za niska prowizje i nie chce sprzedawać, więc coś w tym musi być.... Życzę wszystkim udanych wakacji :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregorry Re: EXIM ma kłopoty ???? IP: *.telepolska.pl 30.05.08, 13:24 Też słyszałem o tych domniemanych problemach finansowych i też wydaje mi się, że to "ściema"...po necie jakieś dziwne informacje krążyły, ale wydaje mi się, że ktoś chciał po prostu im zaszkodzić. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś