Gość: A. IP: *.toya.net.pl 01.07.08, 18:06 Czy ktoś z Was był na tej wycieczce? Proszę o opinie, porady praktyczne. Jak z organizacją wycieczki, czy program został zrealizowany, czy jest trochę czasu na samodzielne zwiedzanie? Jak autokar, pilot? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: Italia 10 dni - Triada IP: 85.222.86.* 01.07.08, 19:47 Witam serdecznie Byłem z rodziną na ITALIA 10 dni,hotele 4-gwiazdki,pilot bardzo dobry (Pani Anna)bardzo profesjonalna!! a kierowcy doskonale znający swoją pracę.Ponadto byli uprzejmi i wspaniale reprezentowali triadę.Termin mojej wycieczki 23.05 w tym roku.Polecam bardzo i gwarantuję piękną trasę z dobrą zabawą.Pozdrawiam.M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Italia 10 dni - Triada IP: *.toya.net.pl 01.07.08, 21:57 O, jak miło :) A przejazdy bardzo długie i męczące? I czy jest troche czasu na samodzielne zwiedzanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Italia 10 dni - Triada IP: *.toya.net.pl 02.07.08, 06:25 A jak noclegi - czy w tych miejscowościach mozna wieczorem coś zjeść czy raczej zdecydować się na obiadokolacje wykupione w biurze? I w jakich miejscowościach nocowaliście - jeśli pamiętasz proszę o nazwy hoteli. Pierwszy nocleg w Austrii czy w Czechach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usenet_user Re: Italia 10 dni - Triada IP: *.ms.gov.pl 02.07.08, 08:57 A czy był ktoś na wycieczce 15 dni z Triada? Zwiedzanie + wypoczynek. Jest opcja, że ostatnie chyba 7 dni Triada daje hotel, ale nie wiadomo gdzie... musi być tylko 4*, wycieczka kosztuje Ok 2400 zł ze wszystkie, więc sie opłaca tylko, jakie sa te hotele i czy plaża nie będzie gdzieś 5 km od hotelu?:) Ewentualnie czy lepiej wybrać hotel Mirabeau Park, 4* który jest oddalony aż 2 km od plaży czy gorszy 3* Hotel Aquillia ale za to 1 km od centrum i tylko 250 m od plaży? 2 sprawa... Myślałem tez o objazdówce z Rainbow "Italia Felice" i hotelu na Sycylii - warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: Italia 10 dni - Triada IP: 82.146.247.* 08.07.08, 22:32 hej! Mam wlasnie ten sam problem. Ale my juz sie zdecydowalismy - jedziemy 26 lipca na opcje 4* traf na pobycie. Zdam relacje. Sama nigdzie nie moge nic znalezc o tym TRAFIE. Jakbys cos slyszala w najblizszym czasie bede wdzieczna za info! Odpowiedz Link Zgłoś