belfer33 07.03.09, 19:29 Wymyśliłam sobie ten kierunek, ale nie wiem jakie biuro się na tym kierunku sprawdza. Czy lepiej sama Tajlandia czy może jednak opcja z Wietnamem lub Kambodźą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olek Re: z kim do Tajlandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 20:57 hmmmm...wydaje mi się iż bardzo dobre objazdy robi Rainbow Tours - baśniowa tajlandia. Najlepszy stosunek ceny do otrzymanej usługi. Czy lepiej odrazu całość ? z samej Tajlandii byłem zadowolony, ale wiem że muszę jeszcze zwiedzić Birmę, Kambodże, Wietnam, Loas dlatego raz jeszcze tam pojadę. Może gdybym wybrał odrazu całość to już bym nie miał takich planów. Nie przejmował bym się zbytnio zdaniami które zaraz się pojawią: 14 dni to za mało na te 3 kraje. Ja na to zawsze mówię: całe życie to za mało na cały świat, jakbyśmy chcieli wszystko zwiedzić to by nam czasu nie starczyło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travelka Re: z kim do Tajlandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 13:07 Byłam w tym roku z Rainbow w wersji 3 krajów. Gorąco polecam, wyjazd ciekawy a organizacja bez zarzutu.Na koniec spotkaliśy osoby z ''baśńiowej'' i wyszło, że nasz wybór był lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: z kim do Tajlandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 17:12 a dlaczegóż to wasz wybór był lepszy ?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: z kim do Tajlandii IP: *.xdsl.centertel.pl 08.03.09, 17:39 he he he bo za tą sama cenę AŻ 3 kraje "zaliczyli", a tamci tylko Tajlandię zwiedzili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: z kim do Tajlandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 09:26 nie rozumiem takiego toku rozumowania. A ja zwiedziłem w 8 dni całą azję. Byłem w Bangkoku, Tokio, Singapurze, Hanoi, Dehli, Hongkonku - w każdym z tych miast po 12 godzin,resztę czasu organizowałem transport. ale "byłem". Kumasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travelka Re: z kim do Tajlandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 20:03 Takie zdanie powiedzieli Ci z baśniowej po porównaniu naszego opowiadania i własnych doświadczeń. Taka wycieczka to wbrew tutaj podanej opini to wcale nie jest zaliczenie. Na prawdę dużó zobaczyliśmy: zabytków, życia, ludzi, obyczajów itd. Nasz pilot przekazał ogrom wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikki Re: z kim do Tajlandii IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.09, 21:09 Dobra jest impreza Tajlandia-Kambodża-Wietnam z Rainbow Tours ale pod warunkiem, że wycieczkę będzie pilotował Konrad. Polecam bo naprawde warto jechać. Sam Konrad to: duża wiedza, dobra ogranizacja, życzliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajowie Re: z kim do Tajlandii IP: *.am.wroc.pl 09.03.09, 09:38 Byliśmy w Tajlandii 3 razy i pojedziemy jeszcze, bez ryzyka zawodu polecamy Rainbow - zarówno Pan Konrad jak i Włodzimierz są wspaniałymi przewodnikami, po doświadczeniach z przewodnikami z innymi biur - bezkonkurencyjni. Organizacja, logistyka, sumienność stawiam tylko na Rainbow a z pewnością nigdy nie pojedziemy z Triadą - dlaczego pisaliśmy na wątku wręcz przygodowym "Nigdy więcej z Triadą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Góral Re: z kim do Tajlandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 01:43 ...z Kim do Tajlandi... Byle nie z żoną ! Kto był ten wie dlaczego ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś