4canarias 18.05.09, 14:05 Zapraszam do rozmowy o zdjęciach z urlopów :) I zapraszam do oglądania moich fotek z Teneryfy, co o nich sądzicie? Czy po obejrzeniu pojechałby tam ktoś?:) Ja chętnie bym wróciła, było cudownie :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: phiphi Re: O fotkach z urlopów :) IP: 213.77.16.* 18.05.09, 18:01 malo widzialas skoro Teneryfa Ci sie podoba. i te biedne tresowane zwierzeta, nie moge patrzec na takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak zwykle Re: O fotkach z urlopów :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 15:49 i znowu kolejna osoba,ktora musi sobie ulzyc anonimowo na forum i ponarzekac, dlaczego ciagle ludzie zamiast sie usmiechnac tylko ciagle ze cos nie i zle?? i dlaczego takapogadra - "malo widzialas", a skad wiesz moze pol swiata zwiedzila a spodobalo sie akurat to miejsce, gusta sa rozne a miejsce przeciez piekne, naprawde - ladne fotografie i ladna relacja, pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phiphi Re: O fotkach z urlopów :) IP: 213.77.16.* 19.05.09, 18:46 w mojej wypowiedzi nie bylo zlosliwosci. kanarach nic nie ma ciekawego, gruzowisko i tyle. a park rozrywki zenada, bedne zwierzeta zameczaja. zdjecia takie se. po to jest forum zeby wyrazac opinie a nie glaskac sie i zachwalac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bellon Re: O fotkach z urlopów :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 12:52 ale zdjecia sa ladne. mnie szczerze mowiac bardziej autentyczne fotki przekonuja niz takie narzekanie. przeciez "widac", ze jest tam ladnie. to dobra robota, mozna zobaczyc wiecej niz w katalogu, pozdrawiam 4canarias ;) . Odpowiedz Link Zgłoś
www.podroze.kondi.pl Re: O fotkach z urlopów :) 19.05.09, 19:58 Cześć, To może i ja zaproszę Ciebie na prywatną www poświęconą wspomnieniom z podróży w postaci foto i relacji. Ponad 4500 zdjęć, wkrótce dojdzie +1500 (Polska, Afryka etc.) Link bezpośredni : podróże Pozdrawiam Moje podróże małe i duże | noclegi | wynajem autobusów kraków Odpowiedz Link Zgłoś