Dodaj do ulubionych

Plis pomozcie - Bon Repos Korcula

17.07.09, 14:58
Plisss, był ktoś w tym roku z biurem Testtour z Krakowa w HR, wyspa
Korcula, kompleks Bon Repos, autokarem?
Proszę o jakiekolwiek opinie ! Jak się ma rzeczywistość do oferty na
ich stronie internetowej? Pilne, bo niedługo urlop i wybieram pośród
kilku wyjazdów
Obserwuj wątek
    • Gość: JJ Re: Plis pomozcie - Bon Repos Korcula IP: *.net.stream.pl 17.07.09, 18:57
      Napisz miedzy czy wybierasz to Ci podpowiemy jesli to Orebic czy
      Krcula i czego oczekujesz bo inaczej pod ketem wypoczynku z dziecmi
      inacze rozrywkowo
      • lubie.misie Re: Plis pomozcie - Bon Repos Korcula 17.07.09, 21:35
        Potrzebuje wyłącznie informacji o tym ośrodku. Orebic, Kuciste, Vigan, Loviste znam, w sumie spędziłam tam prawie 3 miesiące :), tylko prywatnie, u ukochanych moich gospodarzy.
        Ponieważ w tym roku muszę skorzystać z biura, dlatego się chcę dowiedzieć, jakiego jedzenia mogę się spodziewać, jakich pokoi, różnych szczegółów, dokładnie w Bon Repos.
    • Gość: JJ Re: Plis pomozcie - Bon Repos Korcula IP: *.net.stream.pl 17.07.09, 21:41
      Lokalizacja , otoczenie , basen beznadziejne i wtedy sam hotel
      już mnie nie interesował.
      • lubie.misie Re: Plis pomozcie - Bon Repos Korcula 18.07.09, 13:36
        To bardzo proszę jeszcze raz o coś bliżej - dlaczego beznadziejne??
        • Gość: jankieli Re: Plis pomozcie - Bon Repos Korcula IP: *.multi-play.net.pl 14.07.10, 22:12
          Byłem w ubiegłym roku na turnusie lipcowym/b. gorący/i dla ochłody jeszcze na
          wrześniowym,wpadło mi trochę grosza i dysponowałem czasem.Podsumować można
          jednym zdaniem -bardzo dobry iloraz jakości do ceny. Pokoje skromne ale co dzień
          sprzątane, jedzenie jak na dwie gwiazdki wyśmienite i urozmaicone. Cudowne
          miasteczko Korcula no piękne miejsce do pływania na pobliskiej wysepce Badija.
          Dla dzieci przy hotelu bezpieczna płytka zatoka.Pani ma tyle pytań że na pewno
          na kilka z nich może być odpowiedż na nie. W moich turnusach /ok.50 osób
          /ludzie byli sympatyczni ale kilka wręcz węszyło na co by jeszcze ponarzekać za
          tą cenę niższą niż wczasy nad zimnym Bałtykiem. Podróż autokarem trochę
          męcząca ale cel podróży cudowny
          • jankieli Re: Plis pomozcie - Bon Repos Korcula 19.07.10, 16:36
            Czy ktoś był w tym roku, czy jest równie uroczo ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka