Gość: gosc IP: *.sotn.cable.ntl.com 22.07.09, 13:47 Siec, czy ktos zna? bede tam kilka nocy. Czy w takich tanich hotelach daja reczniki do pokoju czy trzeba miec swoje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vilov Re: hotele Formula1- F1 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.07.09, 13:52 Byłam w Formule w Paryzu i sa super za ciekawa cene. Recznik do rak jest bo w pokojach sa tylko umywalki. Łazienki tzn Ubikacje i prycznice sa na zewnatrz wiec recznik bierz ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: hotele Formula1- F1 IP: *.sotn.cable.ntl.com 22.07.09, 13:57 no wlasnie bede w Paryzu dokladnie, jade z Londynu, nie wiem czy dobrze zrozumialem- recznik musze zabrac ze soba z domu? Chyba ze sie tym do rak jakos wytre:) Odpowiedz Link Zgłoś
1skowronek Re: hotele Formula1- F1 22.07.09, 14:07 Tak, dobrze rozumiesz. Są to najtańsze i najbardziej spartańskie hotele, ale da się przeżyć. Byłam kilkakrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: hotele Formula1- F1 IP: *.sotn.cable.ntl.com 22.07.09, 14:20 a co jesli chodzi o posciel? dadza mi czy mam miec spiwor? sory moze glupie pytania, ale mam zero doswiadczenia w tanich hotelach/ hostelach - co nie znaczy ze mieszkam w mariotcie:) po prostu kilka razy w zyciu nocowalem w hotelu i to byl zwykly 3 gwiazdki czy cos a nie hostel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vilov Re: hotele Formula1- F1 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.07.09, 14:47 Bez paniki!!! Te w Paryzu sa OKI!! Pokoje czyste, duze łozka, jest TV i umywalka. Posciel jest i wg mnie ogolnie fajne te ich hoteliki. Prysznice mimo ze sa na korytarzach tj WC sa czyste maja chemiczne mycie po kazdym uzyciu. Wchodzic tylko jak jest zielona lampka bo jak czerwona to jest wtedy czyszczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: hotele Formula1- F1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 13:00 Formuła 1 to sieć hoteli za 30-35 euro za pokój i na jedną lub dwie noce są OK. Napewno nie są to hotele do dłuższego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bananovy Re: hotele Formula1- F1 IP: *.chello.pl 24.07.09, 12:57 Byłem w f1 2 razy w tym samym hotelu w paryzu. W latach 80 i rok temu. I nic się nie zmieniło, a wtedy było nieciekawie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jot.be Re: hotele Formula1- F1 / Paryż 24.07.09, 13:07 Bo w Paryżu większość tego typu hoteli jest badziewna. Zdarzało mi się spać w dużo lepszym ETAP-ie na prowincji, niż w IBIS-ie w Paryżu, a to powinien być o klasę lepszy hotel. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: hotele Formula1- F1 / Paryż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 14:22 Te hotele są tranzytowe, czyli przespać noc i w drogę.Zawsze są zapełnione do ostatniego miejsca.W Dunkierce, w nocy próbowałam się dostać i kicha, był to październik.Przenocowałam w innym dużo droższym i przez to pustym.Jest to sieć w całej Europie.Wracając z Angli, również w Niemczech nie dostałam się do tego hotelu.Trzeba dużo wcześniej rezerwować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: hotele Formula1- F1 / Paryż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 10:26 A moze ktos był w Nicei w Hotelu F1. Odpowiedz Link Zgłoś
toj-a61 Re: hotele Formula1- F1 / Paryż 14.10.09, 18:23 Byłem (2 noclegi)w F1 w Nicei w czerwcu br.Ręczniki w pokoju są , śniadanko kontynentalne w cenie ,usytuowany był od centrum ca 5km ( w stronę lotniska ,równolegle do morza , za torami kolejowymi .Hotel skromny , czysto ,jak to w Formule 1.Podróżując po Francji zwykle nocuję w F1 (tanio jak na Francję ).Jak masz pytania to pytaj.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1skowronek Re: hotele Formula1- F1 / Paryż 14.10.09, 18:35 W Formule nie ma śniadań w cenie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: hotele Formula1- F1 IP: *.play-internet.pl 27.08.13, 10:08 byłem tydzień temu. do przespania, dotarcia do metra... chyba nie ma taniej. czysto, grzecznie, w sumie fajnie i typowo dla turysty. dla wygodniaków proponuję plazę lub ritz. na pewno bardziej komfortowo ale nie na naszą kieszeń. f1 na rue de docteur babinski - polecam. nocleg za 3 os. pokój plus parking pod budynkiem wyjdzie ok. 50-60 euro za dobę. ostania cena za pokój widniała = 43 euro, my mieliśmy rezerwację wcześniejszą, za 34 euro. parking - no cóż... ale jak się jest daleko od domu ważne jest by nie zawracać sobie głowy myśleniem nt. zaparkowanego auta. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: hotele Formula1- F1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 19:51 Nocowalam w hotelach F1 okolo 30 razy. Zawsze poza jednym przypadkiem (w Belgii) bylo ok - czysto, swieza posciel, czyste reczniki. Pokoje sa zwykle 3 osobowe - tzn lozko podwojne + pojedyncze na antresoli. W pokoju jest lustro, umywalka, mydlo, reczniki (2), telewizor, stolik i krzeslo. Prysznice i toalety sa nazewnatrz. Mozna zamowic sniadanie ok 5 euro/os. - szwedzki bufet - w Niemczech jest duzy wybor: pasztety, dzemy, nawet owoce, w pozostalych krajach to platni, bagietki, tosty, dziemy, nutella. Uwazam, ze na swoja cene prezentuja poziom calkiem ok. Jedna rada - jesli nie palisz papierosow to wybierz koniecznie pokoj dla niepalacych ! Odpowiedz Link Zgłoś
toj-a61 Re: hotele Formula1- F1 14.10.09, 20:35 Napisałem że śniadanie było w cenie , ponieważ taką wykupiłem opcję 42 EUR za pokój 2 osobowy.Można wykupić tylko nocleg bez śniadania .Zwykle cena podana za pokój uwzględnia śniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: hotele Formula1- F1 Nicea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 09:02 A jak hotel jest połozony czy łatwo sie wszedzie dostac.Chodzi mi o komunikacje.Chcemy zrobic całodzienny wypad do Monaco i Cannes. Bede wdzieczna za informacje. Ceny nawet ze śniadaniem jak n nasza kieszen sa przystępne.Praktycznie w pokoju sie tylko śpi ,tak ze wielkich luksusow nie potrzeba.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toj-a61 Re: hotele Formula1- F1 Nicea 15.10.09, 15:10 Właśnie w Nicei ( w F1) mieliśmy bazę wypadową.Lokalizacja i wyjazd nie stanowiący problemu .Droga prowadzi nad lazurowym wybrzeżem : Monaco i Monte Carlo w przeciwnym kierunku do Cannes polecam również piękne St.Tropez a po perfumy do Eze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toj-a61 Re: hotele Formula1- F1 Nicea 15.10.09, 15:31 Ja nie korzystałem z komunitacji kolejowej czy autobusowej to nie wiem.Nie wspomniałem że w sąsiedztwie F1 jest stacja kolejowa więc nie powinno być problemów.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: hotele Formula1- F1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.09, 23:35 Taaaaaaaaaaaaa... wszystko po najniższej lini oporu, ale jest tanio i czysto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: hotele Formula1- F1 IP: *.okayama.ocn.ne.jp 17.10.09, 10:53 tanio, ale skromnie. Generalnie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: hotele Formula1- F1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 15:54 Dzieki za odpowiedzi . Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: hotele Formula1- F1 IP: *.jta14.roonets.jp 25.10.09, 13:02 bardzo dobry. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: hotele Formula1- F1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 18:20 Własnie stoje przed dylematem , rezerwacja F1 w Nicei.Czy 6 dni da sie wytrzymac czy poszukac Etap z łazienka. Nastawieni jestesmy na zwiedzanie.Czy daleko i dobry dojazd z lotniska.Czy łatwo dostac sie do stacji kolejowej aby dojechac do Marsyli czy Monte Carlo Moze pytania banalne ale to nasz pierwszy wyjazd bez biura tylko na wlasna reke.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: hotele Formula1- F1 IP: *.chello.pl 09.01.10, 20:04 6 dni w formule 1 to dla mnie przegięcie. No chyba że masz 20 lat na karku i dużo poweru w sobie. Ja bym wymiękł po 2 nocy. Z pobytu zapamiętałem doskonałą akustykę z sąsiednimi pokojami oraz liczne włosy tudzież ślady wiadomych płynów ustrojowych na łóżku. Dość hard corowo było. Odpowiedz Link Zgłoś