Dodaj do ulubionych

śliczny topik

22.05.06, 21:37
www.allegro.pl/item104326254_super_top_aqua_vibes_by_oriflame_zobacz_to_.html

jestem oczarowana, jest sliczny!!!!!!!! gratuluje pomyslu smile onb bedzie
obowiazywal w 8 prawda?
Obserwuj wątek
    • albicilla Re: śliczny topik 22.05.06, 22:26
      Tak , ten topil oraz paero będą w kat 8.
    • iza1509 Re: śliczny topik 23.05.06, 07:20
      ale dlaczego do cholery (przepraszamza wyrażenie) jest os sprzedawany na
      allegro?!!!!!! to chyba nie jest zgodne z zasadami sprzedaży w Oriflame?????
      • albicilla Re: śliczny topik 23.05.06, 10:58
        To nie jest zgodne z zasadami Firmy.Informacje oww. sytuacjach nalezy przesyłac
        dotongue_outani Edyty Kurek:
        Edyta.Kurek@oriflame.com.pl
        Pani Marii Krupskiej
        Maria.Krupska@oriflame.com.pl
        Może wielośc maili spowoduje reakcję.
    • piotr_aga Re: śliczny topik 23.05.06, 11:26
      u was to chociaz mozna zglaszac do kogos i cos z tym robia, a w avonie
      nic.........
      • iza1509 Re: śliczny topik 23.05.06, 11:35
        nigdy nie miałam wątpliwości co do prestiżu firmy, w której pracuje....ale
        niestety pomimo walki z pseudo konultantkami, które nie chcą chyba wiedzieć na
        czym ta praca polega, nie wytępi się tego do końca. ale może chociaż
        zminimalizuje? jak wam też się to nie podoba to piszcie skargi do Oriflame.
        • albicilla Re: śliczny topik 25.05.06, 19:27
          iza1509 napisała:

> nigdy nie miałam wątpliwości co do prestiżu firmy, w której pracuje....ale
          > niestety pomimo walki z pseudo konultantkami, które nie chcą chyba wiedzieć
          na
          > czym ta praca polega, nie wytępi się tego do końca. ale może chociaż
          > zminimalizuje? jak wam też się to nie podoba to piszcie skargi do Oriflame.

Z tego co wiem , owa "konsultantka" została zablokowana.
      • justa_79 Re: śliczny topik 24.05.06, 15:15
        wiesz, są firmy, które idą na ilość, i takie, które idą na jakość smile ja miałam
        okazję poznać i takie, i takie. wybór jest oczywisty smile
    • piotr_aga Re: śliczny topik 24.05.06, 18:26
      ja z jakosci kosmetykow avon jestem zadowolona (szczegolnie ze spa), tak
      naprawde to nie ja jestem konsultantka tylko moj chlopak, ale ja tym wszystkim
      sie zajmuje (zbierania, skladanie zamowien itp..) Teraz zastanawiam sie nad
      zostaniem konsultantka ori (tak dla porownania i rowniez dlatego ze wasze
      produkty coraz bardziej mi sie podobaja, np ten topik... cudo) Tyle ze boje sie
      zapisac u kogos nieznajomego sad
      • justa_79 Re: śliczny topik 24.05.06, 20:12
        a czy ktoś, z kim raz porozmawiasz na żywo, nie jest już nieznajomym? wink a np.
        ktoś, z kim godzinami rozmawiasz przez Internet, nadal jest nieznajomym? wink
        myślę, że to, czy ktoś będzie dobrym sponsorem i odpowiednio wprowadzi Cię we
        wszystkie zagadnienia, to czasami da sie wyczuć na odległość wink np. ja nie
        miałam wątpliwości, że zapisuję się u bardzo kompetentnej osoby smile i nie żałuję
        swojego wyboru, mimo, że nie widziałam swojej sponsorki na żywo wink a np. gdybym
        poszła do jakiejś pani z biura, a później nie miałabym z nią żadnego kontaktu,
        to nie wiem, czy lepiej bym na tym wyszła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka