piotr_aga 22.05.06, 21:37 www.allegro.pl/item104326254_super_top_aqua_vibes_by_oriflame_zobacz_to_.html jestem oczarowana, jest sliczny!!!!!!!! gratuluje pomyslu onb bedzie obowiazywal w 8 prawda? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza1509 Re: śliczny topik 23.05.06, 07:20 ale dlaczego do cholery (przepraszamza wyrażenie) jest os sprzedawany na allegro?!!!!!! to chyba nie jest zgodne z zasadami sprzedaży w Oriflame????? Odpowiedz Link
albicilla Re: śliczny topik 23.05.06, 10:58 To nie jest zgodne z zasadami Firmy.Informacje oww. sytuacjach nalezy przesyłac doani Edyty Kurek: Edyta.Kurek@oriflame.com.pl Pani Marii Krupskiej Maria.Krupska@oriflame.com.pl Może wielośc maili spowoduje reakcję. Odpowiedz Link
piotr_aga Re: śliczny topik 23.05.06, 11:26 u was to chociaz mozna zglaszac do kogos i cos z tym robia, a w avonie nic......... Odpowiedz Link
iza1509 Re: śliczny topik 23.05.06, 11:35 nigdy nie miałam wątpliwości co do prestiżu firmy, w której pracuje....ale niestety pomimo walki z pseudo konultantkami, które nie chcą chyba wiedzieć na czym ta praca polega, nie wytępi się tego do końca. ale może chociaż zminimalizuje? jak wam też się to nie podoba to piszcie skargi do Oriflame. Odpowiedz Link
albicilla Re: śliczny topik 25.05.06, 19:27 iza1509 napisała: > nigdy nie miałam wątpliwości co do prestiżu firmy, w której pracuje....ale > niestety pomimo walki z pseudo konultantkami, które nie chcą chyba wiedzieć na > czym ta praca polega, nie wytępi się tego do końca. ale może chociaż > zminimalizuje? jak wam też się to nie podoba to piszcie skargi do Oriflame. Z tego co wiem , owa "konsultantka" została zablokowana. Odpowiedz Link
justa_79 Re: śliczny topik 24.05.06, 15:15 wiesz, są firmy, które idą na ilość, i takie, które idą na jakość ja miałam okazję poznać i takie, i takie. wybór jest oczywisty Odpowiedz Link
piotr_aga Re: śliczny topik 24.05.06, 18:26 ja z jakosci kosmetykow avon jestem zadowolona (szczegolnie ze spa), tak naprawde to nie ja jestem konsultantka tylko moj chlopak, ale ja tym wszystkim sie zajmuje (zbierania, skladanie zamowien itp..) Teraz zastanawiam sie nad zostaniem konsultantka ori (tak dla porownania i rowniez dlatego ze wasze produkty coraz bardziej mi sie podobaja, np ten topik... cudo) Tyle ze boje sie zapisac u kogos nieznajomego Odpowiedz Link
justa_79 Re: śliczny topik 24.05.06, 20:12 a czy ktoś, z kim raz porozmawiasz na żywo, nie jest już nieznajomym? a np. ktoś, z kim godzinami rozmawiasz przez Internet, nadal jest nieznajomym? myślę, że to, czy ktoś będzie dobrym sponsorem i odpowiednio wprowadzi Cię we wszystkie zagadnienia, to czasami da sie wyczuć na odległość np. ja nie miałam wątpliwości, że zapisuję się u bardzo kompetentnej osoby i nie żałuję swojego wyboru, mimo, że nie widziałam swojej sponsorki na żywo a np. gdybym poszła do jakiejś pani z biura, a później nie miałabym z nią żadnego kontaktu, to nie wiem, czy lepiej bym na tym wyszła. Odpowiedz Link