Dodaj do ulubionych

Do P.Słomy

29.03.04, 12:59
Witam .Mnie również nie było przyjemnie kiedy ,Szylider rzucał bezpodstawne
zarzuty pod adresem NU SKIN z którą to mam zaszczyt współpracować.Jest
oczywistą nieprawdą to co pisze o firmie na forum Uroda.Przecież i ja mogłam
napisać np.że Oriflame ogłosiło upadłośc czy jakie kolwiek inne kłamstwo na
temat kosmetykówi choćby to była nieprawda to niesmak pozostałby w
świadomości czytających to.Ja tego nie robię bo uważam za nieetyczne a Twój
przyjaciel ciągle wspomina o kodeksie etycznym robiąc takie świństwa.I tak
jak lubiłam Ori..to przez Szylidera zbrzydło mi wszystko co dotyczy tej
firmy.Wyrządził Oriflame wielką krzywdę.Kłamiąc i pisząc niesprawdzone i nie
prawdziwe informacje na temat NU SKIN wywołał zainteresowanie moją firmą za
co mu serdecznie dziękuję.Takich ludzi jak Szylider nie można uznać za
wiarygodnych,mało tego, robi to wybitnie nieetycznie......
Obserwuj wątek
    • roberti.ori Re: Do P.Słomy 29.03.04, 13:11
      Dzień dobry, jak sama piszesz nie nazywam się Szylider i nie wiem, co napisał o
      nu skin, nie będę mu przeczył ani też popierał, bo nie czytałem tego. Natomiast
      branie wszystkich do jednego wora jest raczej nie na miejscu, ponieważ ja nie
      określam Avonu po zachowaniu jednej konsultantki, gdyby tak było musiałbym
      obrzucić avon bardzo dotkliwie, bo miałem również nie przyjemne sygnały od szef
      konsultantki regionu Zawiercie, ale to jej problem nie mój i nie będę
      podpisywał do tego całego avonu. To, co miałem do powiedzenia na ten temat
      napisałem w innym wątku. Pozdrawiam i błagam dajcie się poznać z lepszej strony
      a nie tylko z zemstą w oczach.
      zapraszam serdecznie na forum kosmetyczne oriflame
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16791
      • vitalia to jest dopiero jazda..... 01.04.04, 21:54
        Robercie czy mogę Ci przysłać nowy zupełnie system zarabiania w NS ??To jest
        przedewszystkim program dla liderów.Mogę to wysłać na pocztę.????????????????
    • 1szylider Mówmy prawdę i bądźmy poważni 29.03.04, 13:29
      Witam!

Zamiast bezpodstawnie oskarżać sprawdź fakty!

A fakty są następujące:

1.Nu Skin nie podpisał KODEKSU ETYCZNEGO, ani nawet nie starał się o
      autoryzację PSSB.
      2. Obecnie jest to juz drugie wejście Nu Skin na polski rynek po pierwszym
      fiasku, gdy po roku działaności udało im sie zasponsorowac zaledwie ok 400
      konsultantów i to przy dużym wysiłku finansowym.
      3.Wykupił bankruta niesławnej pamięci GalxyClub, którego kandydatura do PSSB
      została odrzucona przez PSSB, wedlug moich informacji za pirackie
      naśladownictwo znanych marek
      4. Nie ma dobrej opinii w świecie, gdzie jest uważane za firme hałaśliwą, która
      po robieniu zamętu porzuca i rynki i konsultantów
      5. Wyraziłem swoja opinię, że brak autoryzacji i podpisania KODEKSU ETYCZNEGO
      dyskwalifikuje dana sieć i firmę, więc nie mam zaufania ani do takiej firmy ani
      do jej propagandy ani do gloszonych przez nią rewelacji
      6. Zamiast łazić i spamować różne fora i zniesławiać swoimi prentensjami do
      całego świata wybieraj do wspólpracy powazne i wiarogodne firmy, bo ich liste
      masz w PSSB

Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach...  Katalog Oriflame
      Pozdrawiam i zapraszam!
      • vitalia łżesz jak pies 29.03.04, 14:41
        I powtarzasz się niestety.NU SKIN to potęga światowa.Twoje robienie pod górkę
        akurat takowej zaszkodzć nie może.Bo jesteś nikim.Ja tu pisałam do roberta nie
        do ciebie ąle widzę że i tu chcesz rządzić na tym czteroosobowym forum.no to
        sobie piszcie do siebie sami peany pochwalne.Zegnam ozięble.
        • roberti.ori Re: moje zdanie na ten temat 29.03.04, 19:23
          Moi drodzy, jeśli mogę coś powiedzieć na ten temat to będę się cieszył, otóż,
          jeśli chodzi o wejście różnych firm na polski rynek to rzeczywiście bywa to
          różnie, firmy, które są potęgami na świecie już znalazły swoje miejsce w Polsce
          reszta firm to rzeczywiście firmy, które maja cos nie tak ze swoim sposobem
          funkcjonowania. Najlepszy wykaz informacji na temat firm to czas, np. firma LR
          weszła już po raz drugi i może po wyjściu znowu będzie chciała wejść i trzeci i
          czwarty itd. Firmy, które błyskały na rynku i ucichły i z którymi miałem
          kontakt to Jafra, LR, Amway, Glalaxy, który potem ukazywał się jako world czy
          Atwor, który teraz funkcjonuje jako ATW i który sam sprawdziłem będąc tam
          konslultantem dwa miesiące i odeszłem, bo okazał się niewypłacalny tak jak
          zapowiadał. Nowa firma na polskim rynku FL może pokazać nam czy już wszystko
          zostało powiedziane w tym temacie wystarczy poczekać nic więcej. Nawet w
          telekomunikacji pojawiają się nowe firmy które nie zawsze maja uczciwy sposób
          wypłacania wynagrodzenia. Sam osobiście uważam, że najuczciwsza firma w
          wypłacaniu należnych pieniędzy za ciężko pracę to Oriflame gdzie pracuję już 9
          lat i nie jednokrotnie wyjeżdżałem z tą firmą na wczasy. Jeśli znajdziecie
          firmę równie uczciwą i która da zarobić mi więcej to chętnie przyjmę taką ofertę
          • 1szylider Robercie! 29.03.04, 21:53
            roberti.ori napisał:

> Moi drodzy, jeśli mogę coś powiedzieć na ten temat to będę się cieszył, otóż,
            > jeśli chodzi o wejście różnych firm na polski rynek to rzeczywiście bywa to
            > różnie, firmy, które są potęgami na świecie już znalazły swoje miejsce w
            Polsce
            >
            > reszta firm to rzeczywiście firmy, które maja cos nie tak ze swoim sposobem
            > funkcjonowania. Najlepszy wykaz informacji na temat firm to czas, np. firma
            LR
            > weszła już po raz drugi i może po wyjściu znowu będzie chciała wejść i trzeci
            i
            >
            > czwarty itd. Firmy, które błyskały na rynku i ucichły i z którymi miałem
            > kontakt to Jafra, LR, Amway, Glalaxy, który potem ukazywał się jako world czy
            > Atwor, który teraz funkcjonuje jako ATW i który sam sprawdziłem będąc tam
            > konslultantem dwa miesiące i odeszłem, bo okazał się niewypłacalny tak jak
            > zapowiadał. Nowa firma na polskim rynku FL może pokazać nam czy już wszystko
            > zostało powiedziane w tym temacie wystarczy poczekać nic więcej. Nawet w
            > telekomunikacji pojawiają się nowe firmy które nie zawsze maja uczciwy sposób
            > wypłacania wynagrodzenia. Sam osobiście uważam, że najuczciwsza firma w
            > wypłacaniu należnych pieniędzy za ciężko pracę to Oriflame gdzie pracuję już
            9
            > lat i nie jednokrotnie wyjeżdżałem z tą firmą na wczasy. Jeśli znajdziecie
            > firmę równie uczciwą i która da zarobić mi więcej to chętnie przyjmę taką
            ofert
            > ę

Witam!

LR to synoniim nieudacznictwa, bo oni wchodzili na polski rynek conajmniej 4
            razy, nadal bezskutecznie, choć inni jak Mój Sponsor twierdzi iż 4-7 razy im
            sie nie udało...

Ale natomiast zaprotestować muszę mieszaniu prez Ciebie w tym samym worku
            rownież Amwaya, który co prawda sezonowo nawet klika lat temu dorównał
            Oriflame, ale zaraz potem miał zjazd i teraz na polskim rynku zajmuje dobre
            punktowane 6-te miejsce, ale mimo wszystko uważam iż Amwayowi oraz Avomowi
            należy się szacunek...

Natomiast mieszać ich z LR, nuskinem czy galaxią jest demostracyjnym
            okazywaniem im braku szacunku i z tym w Twojej wypowiedzi nie mogę się zgodzić.

Co do reszty to: prawda, sama prawda i tylko prawda...

Pozdrawiam i zapraszam!
            • roberti.ori Re: Robercie! 30.03.04, 09:15
              Ok. OK. przepraszam za Amway , choć nie do końca ale nie chodzi tu o samą firmę.
              • 1szylider Re: Robercie! 30.03.04, 21:21
                roberti.ori napisał:

> Ok. OK. przepraszam za Amway , choć nie do końca ale nie chodzi tu o samą
                firmę
                > .

Witam!
                ??????????
                To jest kilka Amwayów?

Pozdrawiam i zapraszam!
        • 1szylider Re: łżesz jak pies 29.03.04, 21:43
          vitalia napisała:

> I powtarzasz się niestety.NU SKIN to potęga światowa.Twoje robienie pod górkę
          > akurat takowej zaszkodzć nie może.Bo jesteś nikim.Ja tu pisałam do roberta
          nie
          > do ciebie ąle widzę że i tu chcesz rządzić na tym czteroosobowym forum.no to
          > sobie piszcie do siebie sami peany pochwalne.Zegnam ozięble.

Witam!

A w którym pkcie zarzucasz mi kłamstwo Gołosłowna Oskarżycielko?

W którym..?

Bo każdy może sobie wejść na strony PSSB i sprawdzić listę Członków (link w
          opise w Forum MLM) i zobaczyć że, nuskin czy jak mu tam..., ani nie jest
          Członkiem ani nawet nie kandyduje ( jak Mary Kay).

Gdy nie przestaniesz łżeć jak nuskin i zniesławiać mnie ani nie przeprosisz
          mnie za Twoje inwektywy to zacznę Cie utożsamiac znieetyczną i blagierską firmą
          nuskin i zacznę Cię uważać za taka sama blagierkę jak nuskin

Pozdrawiam i zapraszam!
    • roberti.ori Re: Do P.Słomy 29.03.04, 21:02
      Mam taką propozycję , jeśli współpracujesz z NU Skin i posiadasz info o swojej
      firmie, podziel się ze mną informacjami, podaj mniej więcej ceny, atuty firmy i
      zasady działania na rynku.
      • vitalia Re: Do P.Słomy 30.03.04, 16:44
        Ori
        Ja nie skłamałam ani jednym słowem jeśli codzi o NU SKIN.To co pisze szylider
        to kłamstwa.N.S to nie tylko kosmetyki.Historia powrotu do Polski jest dość
        skomplikowana.Ja byłam pierwszym dystrybutorem w Polsce,gdy firma po raz
        pierwszy pojawiła się tu.Miałam podpisaną umowę w Belgi, gdzie zostałam
        zaproszona na szkolenie.TO co się stało po roku, to nie wina firmy ,ale
        ludzi ,którzy nie potrafili wtedy poprowadzić porządnego marketingu,i nie mieli
        w Polsce dobrego lidera.To co teraz się dzieje to zupełnie inna sprawa.Przecież
        dział suplementów to nie kosmetyki a mnie najbardziej interesują właśnie
        suplementy i market bo tam są dopiero pieniądze.Pierwszego maja po wejściu do
        unii wszystko się zmieni i dopiero zacznie się bum to będzie marketingowe
        bingo.Ja wiem co mówię.I bardzo Cię proszę ,abyś swemu koledze zwrócił uwagę
        aby tej firmy nie ośmieszał na forum ,bo nie wiadomo czy nie będzie z nia
        pracował.Natomiast jeśli chodzi o ofertę produktową,to to co pozostało po
        niesławnym Galaxy niestety kością nam w gardle stoi.Galaxy kupił i wprowadził
        do oferty Nu Skin mój poprzedni sponsor Amerykanin .Teraz N S zmienia formuły
        tych kosmetyków i opakowania .Napisałabym Ci dużo więcej ale obawiam się ,że
        pan SZ,,,wykorzysta to na moją i firmy niekorzyść.Powiedz Robi tylko skąd
        jesteś bo może zaproszę Cię kiedyś na jakieś spotkanie abyś sam się
        przekonał ,że NS.to przyszłość .......Pozdrawiam.
        • 1szylider Potwierdzasz co powiedziałem! 30.03.04, 21:19
          vitalia napisała:

> Ori
          > Ja nie skłamałam ani jednym słowem jeśli codzi o NU SKIN.To co pisze szylider
          > to kłamstwa.N.S to nie tylko kosmetyki.Historia powrotu do Polski jest dość
          > skomplikowana.Ja byłam pierwszym dystrybutorem w Polsce,gdy firma po raz
          > pierwszy pojawiła się tu.Miałam podpisaną umowę w Belgi, gdzie zostałam
          > zaproszona na szkolenie.TO co się stało po roku, to nie wina firmy ,ale
          > ludzi ,którzy nie potrafili wtedy poprowadzić porządnego marketingu,i nie
          mieli
          >
          > w Polsce dobrego lidera.To co teraz się dzieje to zupełnie inna
          sprawa.Przecież
          >
          > dział suplementów to nie kosmetyki a mnie najbardziej interesują właśnie
          > suplementy i market bo tam są dopiero pieniądze.Pierwszego maja po wejściu do
          > unii wszystko się zmieni i dopiero zacznie się bum to będzie marketingowe
          > bingo.Ja wiem co mówię.I bardzo Cię proszę ,abyś swemu koledze zwrócił uwagę
          > aby tej firmy nie ośmieszał na forum ,bo nie wiadomo czy nie będzie z nia
          > pracował.Natomiast jeśli chodzi o ofertę produktową,to to co pozostało po
          > niesławnym Galaxy niestety kością nam w gardle stoi.Galaxy kupił i wprowadził
          > do oferty Nu Skin mój poprzedni sponsor Amerykanin .Teraz N S zmienia formuły
          > tych kosmetyków i opakowania .Napisałabym Ci dużo więcej ale obawiam się ,że
          > pan SZ,,,wykorzysta to na moją i firmy niekorzyść.Powiedz Robi tylko skąd
          > jesteś bo może zaproszę Cię kiedyś na jakieś spotkanie abyś sam się
          > przekonał ,że NS.to przyszłość .......Pozdrawiam.

Witam!

Potwierdzasz, że za pierwszym razem nie udało się!
          Potwierdzasz, że za drugim razem było wskutek wykupienia bardzo niesławnej
          galaxy...
          W innym miejscu potwierdziłaś, że dla nuskin nie jest ważny kodeks etyczny,
          którego nie zamierza przestrzegać...

A ja o niczym więcej nie pisałem...

Zatem gdzie zarzucasz mi kłamstwo Gołosłowna Oskarżycielko..?

Pozdrawiam i zapraszam!
        • roberti.ori Re: Do P.Słomy 30.03.04, 21:57
          Nie złoście się nawzajem, pewnie "szylider" ma i rację skoro podaje fakty, ale
          nie koniecznie ty musisz widzieć to w ten sposób. jestem z Mysłowic, ale
          mieszkam obecnie w Zawierciu ,jesli będziesz robić pokazy gdzieś blisko,
          chętnie przyjdę przekonać się osobiście o firmie.
          • vitalia Re: Do P.Słomy 30.03.04, 23:07
            Niestety tak jak myślałam szylider kroczy za mną krok w krok .I dalej utwierdza
            się w nieprawdzie......Ale do rzeczy,narazie się tam nie wybieram ,ale we
            Wrocławiu mieszka mój ,,szef,,i w połowie kwietnia będzie robił cykl spotkań w
            całej Polsce Więc zajrzy pewnie i w twoje okolice ,to dam ci znać .To fajny i
            mąry gość On po raz drugi wprowadził firmę do Polski i jest nr.1.
            • 1szylider Zdradź nam tę tajemnicę! 30.03.04, 23:10
              vitalia napisała:

> Niestety tak jak myślałam szylider kroczy za mną krok w krok .I dalej
              utwierdza
              >
              > się w nieprawdzie......Ale do rzeczy,narazie się tam nie wybieram ,ale we
              > Wrocławiu mieszka mój ,,szef,,i w połowie kwietnia będzie robił cykl spotkań
              w
              >
              > całej Polsce Więc zajrzy pewnie i w twoje okolice ,to dam ci znać .To fajny i
              > mąry gość On po raz drugi wprowadził firmę do Polski i jest nr.1.

Witam!

Nie sprzedaje i nie sponsoruje...

No to na czym ona chce zarabiać?

Pachnie mi jakims super humbugiem!

Pozdrawiam i zapraszam!
              • vitalia Re: Zdradź nam tę tajemnicę! 31.03.04, 10:40
                Szyliderze drogi
                Ja nie jestem dla Ciebie żadna ,ona,Jak ja to robię ,no cóż oczywiście że
                sponsoruję ,ale ludzi którzy mają choćby zadatki na liderów.Konsultantki to
                inna sprawa.Mam ok 30 bezpośrednio podpisanych a One już wiedzą co robić
                dalej.Teraz potrzebuję tylko liderów i to z klasą,takich co naprawdę ,,chcą,,i
                są otwarci.Ja nie jestem maniaczką kosmetyczną i tak naprawdę powiem ci,że
                kosmetyki nie są w NS najważniejsze.Pharmanex to suplementy,i to daję mi siłę i
                napęd do działania.Ale jest jeszcze coś czego tu na forum nie chcę pisać.bo to
                już wyższa szkoła jażdy.I tak właśnie sobie pracuję że mało co robię a interes
                się kręci.
                • 1szylider Re: Zdradź nam tę tajemnicę! 31.03.04, 19:44
                  vitalia napisała:

> Szyliderze drogi
                  > Ja nie jestem dla Ciebie żadna ,ona,Jak ja to robię ,no cóż oczywiście że
                  > sponsoruję ,ale ludzi którzy mają choćby zadatki na liderów.Konsultantki to
                  > inna sprawa.Mam ok 30 bezpośrednio podpisanych a One już wiedzą co robić
                  > dalej.Teraz potrzebuję tylko liderów i to z klasą,takich co
                  naprawdę ,,chcą,,i
                  > są otwarci.Ja nie jestem maniaczką kosmetyczną i tak naprawdę powiem ci,że
                  > kosmetyki nie są w NS najważniejsze.Pharmanex to suplementy,i to daję mi siłę
                  i
                  >
                  > napęd do działania.Ale jest jeszcze coś czego tu na forum nie chcę pisać.bo
                  to
                  > już wyższa szkoła jażdy.I tak właśnie sobie pracuję że mało co robię a
                  interes
                  > się kręci.

Witam!

Poniał tonkuju aluzju!

Zatem skreślasz mnie...

BO ja Ciebie jeszcze nie...

Pozdrawiam i zapraszam!
                  • vitalia Re: Zdradź nam tę tajemnicę! 31.03.04, 20:38
                    A ja myślałam ,że ozdrowiałeś na umyśle.Kłamiesz jak z nut na tym swoim
                    mizernym forum i myślisz że tak na twoje słowo ktoś ci uwierzy?? .Każda osoba
                    mądra i myśląca jak będzie się chciała dowiedzieć prawdy o NS ma prawo
                    skontaktować się z firmą i u żródeł dowiedzieć się prawdy.A każdy wie że
                    kłamiesz i zmyślasz więc ,pisz co chcesz .Jesteś nieudacznikiem i nigdy nie
                    będziesz liderem .,zawsze zostaniesz konsultantką....
                    • 1szylider Re: Zdradź nam tę tajemnicę! 01.04.04, 08:32
                      vitalia napisała:

> A ja myślałam ,że ozdrowiałeś na umyśle.Kłamiesz jak z nut na tym swoim
                      > mizernym forum i myślisz że tak na twoje słowo ktoś ci uwierzy?? .Każda osoba
                      > mądra i myśląca jak będzie się chciała dowiedzieć prawdy o NS ma prawo
                      > skontaktować się z firmą i u żródeł dowiedzieć się prawdy.A każdy wie że
                      > kłamiesz i zmyślasz więc ,pisz co chcesz .Jesteś nieudacznikiem i nigdy nie
                      > będziesz liderem .,zawsze zostaniesz konsultantką....

Witam!

Dziewuszko zdecyduj się!

Bo wymyślasz wobec mnie same inwektywy i zarzucasz kłamstwo i jednocześnie
                      przyznajemsz mi rację...

Żadnej z moich wiadomości o nuskinie nie zakwestionowałaś i jednocześnie, ba
                      nawet potwierdziłaś...

A co do mojego liderowania, to domyślam się iż moja grupa jest większa niż cały
                      nuskin Polska.

I dobra wiadomość dla Ciebie: przyjąłem Twoje zgłoszenie do mojego "mizernego
                      forum".

Pozdrawiam i zapraszam!
            • roberti.ori Re: Do P.Słomy 31.03.04, 08:51
              Jestem człowiekiem otwartym na wiedzę, jeśli będziesz uważała że możesz
              podzielić się ze mną, tymi informacjami, lub tez możesz mnie czegoś nauczyc, to
              chętnie to wiedzę przyjmnę. Jeżeli będziesz w okolicy lub masz jakiś inny
              sposób na przekazanie mi informacji to czekam na propozycje, jestem człowiekiem
              który lubi wiedzieć.
              • vitalia Re: Do P.Słomy 31.03.04, 10:29
                Witam Cie Robert
                I to jest właśnie zachowanie człowieka kulturalnego.Przecież zawsze się
                uczymy,Każda firma wnosi coś nowego,zmieniają się pewne zasady,i cieszę się że
                tak do tego podchodzisz.
                Widzisz to co dzieje się teraz w NS to dla mnie ogromna nadzieja.Nie mogę
                odżałować że w pewnym momencie się podłamałam i odpuściłam sobie z nimi
                wspólpracę kiedy były te trudności ,Za pierwszym ,,wejściem i chociaż mogłam
                dalej sobie pracować,bo biuro główne było w Niemczech to nie uwierzyłam że mi
                się uda.Teraz żałuję bo straciłam bardzo wiele,ale wszystko jest do
                odrobienia,....Myślę ,że mógłbyś nawiązać kontakt z moim szefem,,On jest przez
                pięc lat na pozycji Blue D,,,,i napewno nikt nie potrafi tak przedstawić firmy
                i związanych z nią możliwości jak on.Wrocław jest bliżej jak Trójmiasto,więc i
                możliwość spotkania też.Gdybyś wyraził chęć kontaktu z nim to podam Ci
                namiary.Z pewnością wiesz,że jeśli ,,pobierać nauki to tylko od mistrza,,Takie
                jest moje zdanie.A wiedza i umiejętność jej sprzedania to podstawa w MLM.Ty
                chyba dobrze o tym wiesz. --

TRÓJMIASTO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka