ew_81290 05.11.10, 13:36 cześć, był ktoś? jak oceniacie? a może poleca ktoś jakąś inną ciekawą, sprawdzoną miejscówkę na spędzenie Sylwestra? w Bukowinie, Szczawnicy, Zakopanem. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyna.kozlowska.1 Re: Gliczarów Górny - U Steni - opinie 26.02.11, 15:56 W Czwartek mój Synek o mało nie został przejechany na stoku U Steni. Chwilę później jakiś niepoczytalny pracownik Stoku U Steni, przejechał drugiego pracownika tej stacji samochodem ciężarowym. Nie stało się to przypadkiem, bo ludzie ci szaleli tym samochodem po stoku próbując wjechać pod górę w miejscu do tego zupełnie niemożliwym. Może chcieli ten samochód przewrócić, może chodziło o co innego nie wiem.. Faktem jest, ze mój synek o mało nie ginąc chwilę później został naocvznym widzem poważnego wypadku. To zbyt wiele jak na sześcioletnie dziecko!!! Wyjechaliśmy natychmiast stamtąd, widząc jak człowiek leży na śniegu po przejechaniu go przez ten samochód. Gopr Policja i karetka to nie to co chcę ogladcać na feriach. Czy ci ludzie sa nienormalni? czy nie rozumieja, że ludzie przyjeżdżają tam aby w spokoju spędzić czas a nie być świadkiem jakichś tragedii? Gdybym miała ochotę ogladać katastrofy to włączyłabym Discovery a nie ryzykowałabym życiem i zdrowiem mojego Syna. Ludzie nie jedźcie tam, tam czeka na was niebezpieczeństwo. Gdzie są właściciele Stacji, kto tego pilnuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal Anonim Re: Gliczarów Górny - U Steni - opinie IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.03.11, 22:09 Owej nocy na stoku bylo 10 osob, Wypadek mial miejsce calkowicie z boku co moga swiadkowie potwierdzic. Z drugiej strony co robilo dziecko samo bez opieki 30 metrow od szalasu i to w nocy Pozdrawiam Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.kozlowska.1 Re: Gliczarów Górny - U Steni - opinie 10.03.11, 09:41 Galu Anonimie, a więc jednak jakiś wypadek jednak się wydarzył? Jak to możliwe, skoro wszyscy mówią, że mi się przywidziało? 30 metrów od szałasu powiadasz moje dziecko nie miało prawa być bez opieki? A ile metrów narciarz od szałasu może się czuć u was bezpiecznie? Bo wiesz chciałabym wiedzieć co musi się stać, aby wreszcie ktoś zrozumiał, że stok jest dla narciarzy a nie dla "szalejących od nadmiaru testosteronu" kierowców. Mylę się? Czy to jest jeszcze stok narciarski czy może tor off road? Jeśli to drugie, to nie sprzedawajcie karnetów dla narciarzy. A może to Ty Galu Anonimie jesteś tym rajdowcem? Jeśli tak, to życzę Ci aby każda wylana przez skrzywdzonych przez ciebie łza była dla ciebie ciężarem nie do zniesienia, i abyś wreszcie zrozumiał, że świat nie należy tylko i wyłącznie do chojraków ale również dla ludzi, którzy normalnie chcą żyć, wypoczywać i chodzić po stoku. Jest w nim również miejsce dla matek z małymi dziećmi i normalnych ludzi nie kaskaderów. Miejsce dla kaskaderów jest w cyrku, a dla domorosłych kaskaderów powodujących wypadki w miejscu do tego nieprzeznaczonym, w areszcie. I nie pozdrawiaj Pana bo płci jeszcze nie zmieniłam. Justyna.kozlowska@vip.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa noclegi u steni IP: *.mokotow.waw.pl 24.09.13, 12:44 Witam w tym roku pojechałam z rodzina na okres ferii ze znajomymi. po pierwsze juz w pierwszym dniu nie dotalismy pokoju, ktory rezerwowalismy, na jedna noc p. Stenia nas umiescila w jakis dwoch klitkach dziecko w innym my w innym. Ponoc jak sie okazalo czesta praktyka wlascicielki. pokoje z widokiem na tatry okazaly sie b. malymi pokoikami z widokiem na parking. obiady byly tak male, ze maz sie nie najadal. desery, śmiechu warte porcja szarlotki dzielona byla na 6 części. Wstyd, a tlusty czwartek mialy byc paczki wypiekane na miejscu. pozostalo oblizac sie smakiem, zbyt dobrze sprzedawaly sie w knajpie przy stoku za 4 zl. wiec dla mieszkancow nie starczylo. Kulig kolejna kwestia drogi jak diabli 50 zł. w cenie kielbasa z biedronki szczyt. jechalo sie do miejsca, w którym zamarzalismy prez 15 min. ale to co mnie do konca zabilo to STOK, o ktorego nikt nie dbal. o maly wlos nie doszło do tragedii, nic nie trakowany. tyle kasy zaplacilam za taki wielkie dziadostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: Gliczarów Górny - U Steni - opinie IP: 80.50.148.* 09.01.14, 21:09 Wybieramy się do Steni w marcu tego roku.Ocenimy, zobaczymy. Opinie wystawimy na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś