bigkasia86 16.08.11, 15:24 Piszcie tu jakie biura podróży w Krakowie polecacie. Ja odwiedziłam biuro Horyzont na Krakowskiej 4 i zostałam bardzo miło obsłużona. Dużo ciekawych ofert i pewnie coś wybiorę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madmaxik Re: POLECANE BIURA PODRÓŻY W KRAKOWIE 30.04.13, 11:57 ja w zeszłym roku korzystałem z ich usług: www.starholiday.pl/ miło sprawnie i przyjemnie, siedzibę mają za stadionem cracovii, w miastoprojekcie Odpowiedz Link
monia8309 Re: POLECANE BIURA PODRÓŻY W KRAKOWIE 12.05.13, 14:54 ja mogę potwierdzić - w kwietniu kupiłam od nich wycieczkę do marsa alam w egipcie i byłam bardzo zadowolona. generalnie bardzo polecam to miejsce - nie ma tyle ludzi co w hurgadzie czy sharmie a rafy koralowe są tam przepiękne Odpowiedz Link
monika.przyb Re: POLECANE BIURA PODRÓŻY W KRAKOWIE 09.06.14, 13:18 polecam zajrzec na: biznesbox.com/turystyka/kategoria/biura+podrozy+33.html mnóstwo "tych lepszych" biur i ofert w jednym miejscu, bez wychodzenia z domu można wszystko sprawdzićprzed wybraniem się do konkretnego biura, polecam :) Odpowiedz Link
juladamek6 Re: POLECANE BIURA PODRÓŻY W KRAKOWIE 14.03.15, 15:11 Polecam biuro podróży JAWORZYNA TOUR. www.jaworzyna.com.pl - są bardzo solidni i mają ciekawą ofertę. Odpowiedz Link
lili181 Re: POLECANE BIURA PODRÓŻY W KRAKOWIE 20.05.13, 13:11 Ja mogę polecić biuro podróży Gromada na Pl. Szczepańskich. Świetna obsługa, mają naprawdę dużo ofert i zawsze potrafią wyszukać tej najlepszej:) Dwa lata temu wykupiłam u nich wycieczkę do Egiptu, a miesiąc temu byliśmy we Włoszech tym razem nie na typowej wycieczce zorganizowanej, ale Gromada zapewniła nam wszystko od strony logistycznej, czyli bilety lotnicze, hotel i wypożyczenie auta. Oba wyjazdy uważam za udane. Biuro godne zaufania:) Odpowiedz Link
11lilianna11 Re: POLECANE BIURA PODRÓŻY W KRAKOWIE 11.07.13, 10:00 Z ręką na sercu mogę polecić Salt Travel z którym podróżuję kiedy tylko mogę już chyba 3 lata. Moja praca na pozwala mi na planowanie urlopu dużo szybciej, więc cenię sobie oferty last minute :) Odpowiedz Link
marzena83pl Re: POLECANE BIURA PODRÓŻY W KRAKOWIE 11.07.13, 17:22 ja też polecam Salt Travel, są na stradomskiej 9 . zawsze dobrze doradzą a w tych czasach to ważne, wiem że jak u nich kupie to wrócę i będę zadowolona. One mają tam wszystkie biura z całej polski, wiec jest w czym wybierać i wiem, że wyślą mnie z pewnym buirem, a nie wcisną byle co Odpowiedz Link
janekf0 Re: POLECANE BIURA PODRÓŻY W KRAKOWIE 22.05.14, 18:38 UWAGA!!! TUI ODWOŁUJE WAKACJE NA 3 TYGODNIE PRZED WYJAZDEM, CHCESZ MIEĆ SPI…LONY URLOP WYBIERZ TUI UWAGA!!! TUI ODWOŁUJE WAKACJE NA 3 TYGODNIE PRZED WYJAZDEM, CHCESZ MIEĆ SPI…LONY URLOP WYBIERZ TUI UWAGA!!! TUI ODWOŁUJE WAKACJE NA 3 TYGODNIE PRZED WYJAZDEM, CHCESZ MIEĆ SPI…LONY URLOP WYBIERZ TUI Odpowiedz Link
bartekm69 Re: POLECANE BIURA PODRÓŻY W KRAKOWIE 29.07.14, 16:18 W Krakowie jest takie biuro na Batorego róg Karmelickiej, która ma oferty wielu touroperatorów. Ja odwiedziłem ich stronę www.centrumwakacji.pl i wyszukałem najlepszą ofertę wyjazdu do Turcji. To że współpracują z największymi w Polsce organizatorami wyjazdów zapewnia lepszą jakość usług i pewność że wakacje miną bez przykrych niespodzianek. Odpowiedz Link
lenari Itaka W KRAKOWIE 31.12.14, 12:27 Ja na wakacje byłam z Itaka , a placówek mają wiele. Mój najbliższy jest przy M1 Al. Pokoju 67. A jakiego rodzaju wyjazd planujesz? Odpowiedz Link
mikasza Re: POLECANE BIURA PODRÓŻY W KRAKOWIE 25.01.20, 20:35 Ja lubię jeździć i czuć się komfortowo na wyjazdach - bezpiecznie i przede wszystkim wiedzieć że wszystko mam zapewnione! a tak wlasnie mam z Coral Travel - biuro jest moim zdaniem świetne. Odpowiedz Link
podrozniczkaaa Re: POLECANE BIURA PODRÓŻY W KRAKOWIE 29.03.20, 15:21 Zdecydowanie www.instatravel.pl Odpowiedz Link
romet2 Re: POLECANE BIURA PODRÓŻY W KRAKOWIE 19.12.21, 20:39 Jak w apartamentach to z Dial World Exchange ale wyjdzie około 2 razy drożej niż z biurem podrózy z tym że standard nie porównywalny. Odpowiedz Link