Dodaj do ulubionych

Wrocław-nocleg...

17.07.04, 23:27
30.07-6.08-szukam noclegów w umiarkowanej cenie(do 120zł za pokój 2 os. z
łazienką).Czy ktoś może mi pomóc????
Obserwuj wątek
    • Gość: joasia Re: Wrocław-nocleg... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:24
      Polecam Hotel Irys. Niezbyt blisko od centrum, ale dobre warunki i przystępna
      cena. Nocowała tam osoba z mojej firmy i była zadowolona. Strona internetowa
      hotelu www.hotel-irys.pl/
      • Gość: Ines Re: Wrocław-nocleg... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 17:02
        hej, ja właśnie jestem na etapie poszukiwań dobrego hotelu we
        Wrocławiu...jeżeli jesteś studentką to polecam Hotel Europejski - z tego co się
        orientowałam to 84 zł za pokój dwuosobowy :) dobra cena...zreszta korzystałam z
        serwisu www.hotelia.pl, może i Ty tam coś znajdziesz :)
        • gia23 Re: Wrocław-nocleg... 22.07.04, 20:34
          Dziękuję Wam Joasiu i Ines za namiary na miejsca w których mogłabym znależć
          noclegi.Udało mi się znależć coś w miarę interesujacego niedaleko
          rynku,zatrzymam się w Hotel"Piast".
          Jeszcze raz dziękuję za odzew:)
          Pozdrawiam miłe panie**
          Najdrobniejsze zdarzenia otwierają nowe światy...
          • Gość: nieeee Re: Wrocław-nocleg... IP: *.t2.ds.pwr.wroc.pl 26.07.04, 23:27
            Ojej - wszystko, tylko nie hotel Piast - przeciez to miejsce jest straszne - i
            tak naprawde, to drogo to wychodzi. Ja Ci polecam hostele wakacyjne. Nazywaja
            sie Orange Hostels (czy jakos tak) i spalam w jednym z nich - w pokoju meble
            calkiem jak nowe, jedynym mankamentem jest brak lazienki w pokojach, ale za to
            jest internet za darmo itd. Jest calkiem ok. Nawet moi rodzice byli zadowoleni.
            • olik7 Dlaczego nie Piast??? 09.09.04, 14:07
              Nie znam Wrocławia, szukam noclegu a w październiku Orange są już nieczynne. Co
              w tym Piaście jest takiego strasznego? Muszę przenocować jedną noc z dwuletnią
              córeczką.
              Pozdrawiam
              Magda
              • Gość: Paweł Z. Re: Dlaczego nie Piast??? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.09.04, 11:51
                Nie jest taki straszny.
                Po prostu standard niskawy i okolica nieciekawa - naprzeciw Dworca Głównego na
                skrzyżowaniu dwóch dość ruchliwych ulic.
                Często nocują tam też jakieś szkolne wycieczki, a dziatwa po nocach hałasuje.
                Ale jak na centrum stosunek jakości do ceny nie jest aż taki zły.
                • olik7 Re: Dlaczego nie Piast??? 17.09.04, 07:48
                  Dzięki!
                  Myslę, że masz rację! Ale akurat te niedogodności nie są aż tak istotne jak
                  chce się przenocować jedną noc i ranow ybywać.
                  Pozdrawiam!
                  M
      • Gość: Piotrek Re: Wrocław-nocleg... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.14, 12:09
        Noclegi w dobrej lokalizacji Wrocławia znajdziecie też na
        stopwroclaw.pl/ warto bo cena nie jest wysoka.
    • Gość: Nochal Re: Wrocław-nocleg... IP: *.t2.ds.pwr.wroc.pl 26.07.04, 23:31
      We Wroclawiu widzialem plakat z czyms takim, ze nocleg kosztuje tyle, co 4 kg
      pomaranczy, czyli cholernie tanio. A slyszalem, ze jest calkiem milo i
      przytulnie, sam sie zreszta niedlugo do Wroclawia wybiore. Bede nocowac u nich,
      bo co bede po nocach szukac, a oni sa niedaleko. Zobaczymy. W kazdym razie
      polecam
    • Gość: ar Re: Wrocław-nocleg... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:44
      a ja polecam hot. turystyczny TRIO przy Trzemeskiej - za 2-os. pokoj z umywalka
      55zl, chyba z lazienkami tez sa. Standard mocno schroniskowy, ale czysciutko,
      nowe meble i posciel. 15min pieszo od centrum. Tel 0713559446
    • atmosfera43 Re: Wrocław-nocleg... 20.09.13, 18:22
      Tanie noclegi pod warszawą, kwatery pracownicze, hotel robotniczy, pensjonat, apartamenty, Rozalin, Pruszków Nadarzyn, grodzisk mazowiecki
      Zapraszamy na tanie noclegi w spokojnej okolicy pod warszawą, które pozwolą dobrze wypocząć podczas służbowej podróży. Do dyspozycji naszych gości oddajemy nowo otwarte komfortowe pokoje. Obiekt przeznaczony jest dla osób indywidualnych jak i dla grup zorganizowanych, Jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje, nasz obiekt jest wszechstronny można w nim przenocować 30 osobową grupę i zorganizować integrację firmową.
      Możemy Państwu zaoferować pokoje 2 i 3-osobowe.
      Pokoje wyposażone są w:
      • Łazienki z natryskami
      • Jednoosobowe łóżka
      • Miejsce do spożycia posiłku
      • TV LED
      • Internet Wifi
      • Ogólnodostępny dobrze wyposażony aneks kuchenny
      Ceny kształtują się w zależności od okresu pobytu i ilości osób. Okres jesienno - zimowy droższy o 20%. Ceny do negocjacji.
      Tanie noclegi pod warszawą, kwatery pracownicze, hotel robotniczy, pensjonat, apartamenty, Rozalin, Pruszków Nadarzyn, grodzisk mazowiecki

kontakt:
      Noclegi "ATMOSFERA"
      05-831 Młochów
      Rozalin ul. Przyjazna 43
      Tel: 519-595-873 | 500-755-224
      E-mail: atmosfera.noclegi@gmail.com
      http://noclegi-atmosfera.strefa.pl

Noclegi „ZACISZE”
      05-831 Młochów
      Rozalin ul. Przyjazna 47
      Tel: 503-781-257 | 512-803-778
      http://noclegi-zacisze.strefa.pl
      Noclegi „WYGODA”
      05-831 Młochów
      Rozalin ul. Daniewice 11
      Tel: 22-729-90-92 | 726-240-560
      http://noclegi-wygoda.strefa.pl
      • Gość: Adir Re: Wrocław-nocleg... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.14, 12:08
        A nocowaliście moze tutaj
        stopwroclaw.pl/ bo maja ciekawą ofertę,nie wiem czy warto,moze ktoś się wypowie?
        • Gość: Radka88 Re: Wrocław-nocleg... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.14, 14:11
          Ja kilka razy nocowałam w hostelu StopWroclaw i musze przyznać,że to bardzo fajne miejsce. Maa duze i komfortowe pokoje w niższej cenie.
    • Gość: Szatan Re: Wrocław-nocleg... IP: *.tu.kielce.pl 08.03.14, 22:11
      Znam świetną stronę gdzie można znaleźć nocleg w naprawdę atrakcyjnych cenach: www.noclegowo.pl
      Sam z niej korzystałem nie raz i nie żałuję.
    • lemon-trip Re: Wrocław-nocleg... 10.03.14, 12:48
      polecam ci poszukać na portalu lemon-trip.com mają wiele atrakcyjnych obiektów a jak do nich napiszesz czy zadzwonisz to wyślą ci zniżkę więc po co przepłacać:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka