gia23 17.07.04, 23:27 30.07-6.08-szukam noclegów w umiarkowanej cenie(do 120zł za pokój 2 os. z łazienką).Czy ktoś może mi pomóc???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joasia Re: Wrocław-nocleg... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:24 Polecam Hotel Irys. Niezbyt blisko od centrum, ale dobre warunki i przystępna cena. Nocowała tam osoba z mojej firmy i była zadowolona. Strona internetowa hotelu www.hotel-irys.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ines Re: Wrocław-nocleg... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 17:02 hej, ja właśnie jestem na etapie poszukiwań dobrego hotelu we Wrocławiu...jeżeli jesteś studentką to polecam Hotel Europejski - z tego co się orientowałam to 84 zł za pokój dwuosobowy :) dobra cena...zreszta korzystałam z serwisu www.hotelia.pl, może i Ty tam coś znajdziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
gia23 Re: Wrocław-nocleg... 22.07.04, 20:34 Dziękuję Wam Joasiu i Ines za namiary na miejsca w których mogłabym znależć noclegi.Udało mi się znależć coś w miarę interesujacego niedaleko rynku,zatrzymam się w Hotel"Piast". Jeszcze raz dziękuję za odzew:) Pozdrawiam miłe panie** Najdrobniejsze zdarzenia otwierają nowe światy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieeee Re: Wrocław-nocleg... IP: *.t2.ds.pwr.wroc.pl 26.07.04, 23:27 Ojej - wszystko, tylko nie hotel Piast - przeciez to miejsce jest straszne - i tak naprawde, to drogo to wychodzi. Ja Ci polecam hostele wakacyjne. Nazywaja sie Orange Hostels (czy jakos tak) i spalam w jednym z nich - w pokoju meble calkiem jak nowe, jedynym mankamentem jest brak lazienki w pokojach, ale za to jest internet za darmo itd. Jest calkiem ok. Nawet moi rodzice byli zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
olik7 Dlaczego nie Piast??? 09.09.04, 14:07 Nie znam Wrocławia, szukam noclegu a w październiku Orange są już nieczynne. Co w tym Piaście jest takiego strasznego? Muszę przenocować jedną noc z dwuletnią córeczką. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: Dlaczego nie Piast??? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.09.04, 11:51 Nie jest taki straszny. Po prostu standard niskawy i okolica nieciekawa - naprzeciw Dworca Głównego na skrzyżowaniu dwóch dość ruchliwych ulic. Często nocują tam też jakieś szkolne wycieczki, a dziatwa po nocach hałasuje. Ale jak na centrum stosunek jakości do ceny nie jest aż taki zły. Odpowiedz Link Zgłoś
olik7 Re: Dlaczego nie Piast??? 17.09.04, 07:48 Dzięki! Myslę, że masz rację! Ale akurat te niedogodności nie są aż tak istotne jak chce się przenocować jedną noc i ranow ybywać. Pozdrawiam! M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Wrocław-nocleg... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.14, 12:09 Noclegi w dobrej lokalizacji Wrocławia znajdziecie też na stopwroclaw.pl/ warto bo cena nie jest wysoka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nochal Re: Wrocław-nocleg... IP: *.t2.ds.pwr.wroc.pl 26.07.04, 23:31 We Wroclawiu widzialem plakat z czyms takim, ze nocleg kosztuje tyle, co 4 kg pomaranczy, czyli cholernie tanio. A slyszalem, ze jest calkiem milo i przytulnie, sam sie zreszta niedlugo do Wroclawia wybiore. Bede nocowac u nich, bo co bede po nocach szukac, a oni sa niedaleko. Zobaczymy. W kazdym razie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: Wrocław-nocleg... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:44 a ja polecam hot. turystyczny TRIO przy Trzemeskiej - za 2-os. pokoj z umywalka 55zl, chyba z lazienkami tez sa. Standard mocno schroniskowy, ale czysciutko, nowe meble i posciel. 15min pieszo od centrum. Tel 0713559446 Odpowiedz Link Zgłoś
atmosfera43 Re: Wrocław-nocleg... 20.09.13, 18:22 Tanie noclegi pod warszawą, kwatery pracownicze, hotel robotniczy, pensjonat, apartamenty, Rozalin, Pruszków Nadarzyn, grodzisk mazowiecki Zapraszamy na tanie noclegi w spokojnej okolicy pod warszawą, które pozwolą dobrze wypocząć podczas służbowej podróży. Do dyspozycji naszych gości oddajemy nowo otwarte komfortowe pokoje. Obiekt przeznaczony jest dla osób indywidualnych jak i dla grup zorganizowanych, Jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje, nasz obiekt jest wszechstronny można w nim przenocować 30 osobową grupę i zorganizować integrację firmową. Możemy Państwu zaoferować pokoje 2 i 3-osobowe. Pokoje wyposażone są w: • Łazienki z natryskami • Jednoosobowe łóżka • Miejsce do spożycia posiłku • TV LED • Internet Wifi • Ogólnodostępny dobrze wyposażony aneks kuchenny Ceny kształtują się w zależności od okresu pobytu i ilości osób. Okres jesienno - zimowy droższy o 20%. Ceny do negocjacji. Tanie noclegi pod warszawą, kwatery pracownicze, hotel robotniczy, pensjonat, apartamenty, Rozalin, Pruszków Nadarzyn, grodzisk mazowiecki kontakt: Noclegi "ATMOSFERA" 05-831 Młochów Rozalin ul. Przyjazna 43 Tel: 519-595-873 | 500-755-224 E-mail: atmosfera.noclegi@gmail.com http://noclegi-atmosfera.strefa.pl Noclegi „ZACISZE” 05-831 Młochów Rozalin ul. Przyjazna 47 Tel: 503-781-257 | 512-803-778 http://noclegi-zacisze.strefa.pl Noclegi „WYGODA” 05-831 Młochów Rozalin ul. Daniewice 11 Tel: 22-729-90-92 | 726-240-560 http://noclegi-wygoda.strefa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adir Re: Wrocław-nocleg... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.14, 12:08 A nocowaliście moze tutaj stopwroclaw.pl/ bo maja ciekawą ofertę,nie wiem czy warto,moze ktoś się wypowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radka88 Re: Wrocław-nocleg... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.14, 14:11 Ja kilka razy nocowałam w hostelu StopWroclaw i musze przyznać,że to bardzo fajne miejsce. Maa duze i komfortowe pokoje w niższej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szatan Re: Wrocław-nocleg... IP: *.tu.kielce.pl 08.03.14, 22:11 Znam świetną stronę gdzie można znaleźć nocleg w naprawdę atrakcyjnych cenach: www.noclegowo.pl Sam z niej korzystałem nie raz i nie żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
lemon-trip Re: Wrocław-nocleg... 10.03.14, 12:48 polecam ci poszukać na portalu lemon-trip.com mają wiele atrakcyjnych obiektów a jak do nich napiszesz czy zadzwonisz to wyślą ci zniżkę więc po co przepłacać:) Odpowiedz Link Zgłoś