Dodaj do ulubionych

Majówka 2013 !!!

IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.13, 22:55
Poszukujesz atrakcyjnego miejsca, gdzie można by pojechać na Majówkę w tym roku ? Dlaczego nie wybrać się nad morze ? Co prawda nie zawsze można liczyć na takie upały jak w lipcu czy sierpniu, ale jednak Bałtyk niewątpliwie posiada urok o każdej porze roku. Jedną z ciekawych miejscowości, które mogą zadowolić amatorów spędzania czasu nad morzem, jest Pobierowo. To niejednokrotnie określana jako jedna z najpiękniejszych miejscowość turystyczna mieszcząca się nad Bałtykiem...
Obserwuj wątek
    • wypoczynek-na-wsi.pl Re: Majówka 2013 !!! 19.04.13, 09:09
      Jeżeli zamiast pobytu nad morzem, chciałbyś spędzić majówkę we wsi położonej z dala od zgiełku, pośród jezior i lasów, zapraszamy do nas: Agroturystyka Łasko.
      • jojosto Re: Majówka 2013 !!! 19.04.13, 22:23
        a mnie interesuja Beskidy, jakies przyjazne, spokojne miejsce dla rodziny z malymi dziecmi, blisko natury

znajdzie sie jeszcze cos wolnego?
        • skatka79 Re: Majówka 2013 !!! 25.04.13, 21:12
          Jeżeli nie macie jeszcze planów na długi weeneked zapraszamy do Ustronia do apartament w Ustroniu USTRONny.
          Z uwagi na anulację rezerwacji przez klienta proponujemy wynajmem apartamentu (dwie sypialnie, aneks kuchanny, łaienka, balko z widokiem na Małą Czantorię, udogodnienia dla dzieci) w promocyjnej cenie:
          od 28 do 30.05 150 zł za dobę za cały apartament
          od 1 do 05.05 180 zł za dobę za cały apartament

Przy rezerwacji proszę się powołać forum gazety.

Zapraszamy

noclegi w Ustroniu
      • Gość: maajk_Aa Re: Majówka 2013 !!! IP: *.radom.pilicka.pl 26.04.13, 23:00
        od lat na majówkę wyjeżdzamy nad morze, a w tym roku wypada super długi weekend i pogode ładną zapowiadają - nareszcie! Jeżeli jeszcze szukacie nocglegów to polecam Ustronie Morskie oraz portal PrzyMorzu gdzie znajdziecie sprawdzone i tanie noclegi
        • Gość: barbara Re: Majówka 2013 !!! IP: *.109.242.49.tellas.gr 11.05.13, 18:03
          czy mieliscie cieple morze i ile stopni?
          basiagrecja@gmail.com bo unas goraco ale morze jeszcze troche zimne
      • Gość: Justyna Re: Majówka 2013 !!! IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.13, 12:39
        W tym roku na majówce byłam w Kiermusy ,bardzo mi się podobało tam przyjechałam z daleka i wrócę w następnym roku w to piękne miejsce. Byłam tam z dziećmi i moje pociechy były również zadowolone ,ponieważ mieliśmy dużo do zwiedzania takie miejsca jak Muzeum Oręża , Ostoję Żubra ,kiedy dzieci były na rowerach ja odpoczywałam w Altanie zdrowia i urody, a w ostatni dzień naszego pobytu odbywał się Jarmark Staroci bardzo mi się podobało i już nie mogę doczekać się kolejnego wypoczynku majowego w Kiermusach .
    • mrowca77 Re: Majówka 2013 !!! 25.04.13, 12:58
      Zapraszam do Bukowiny Tatrzańskiej www.olczanski.pl
    • zan26 Re: Majówka 2013 !!! 25.04.13, 13:42
      A może morze...USTKA - ośrodek wczasowy położony wśród zieleni, duży, ogrodzony, wiele możliwości rekreacji, dużo ścieżek spacerowych. Pokoje w pełni wyposażone w Pensjonacie. Specjalna oferta promocyjna - Turnusy z wyżywieniem. Na ośrodku: stołówka (śniadania i obiadokolacje), plac zabaw, miejsce na grill/ognisko, boiska sportowe, bezpłatny parking
      ----
    • urlopunas Re: Majówka 2013 !!! 25.04.13, 16:21
      Witam.
      Szukając ofert na majówkę proponuję zajrzeć do serwisu urlop u nas
    • Gość: Łukasz28 Re: Majówka 2013 !!! IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 25.04.13, 23:55
      Firma As Tour organizuje spływy kajakowe na Mazurach. Zapewniamy świetną zabawę, spływy odbywają się w bardzo miłej atmosferze. Oferta firmy As Tour znajduje się tutaj: www.splywy.pl/splywy/index.html Pozdrawiam Serdecznie, Łukasz28
    • wiktoriamarczuk Re: Majówka 2013 !!! 28.04.13, 21:01
      ja mam mało czasu, więc żeby wyskoczyć gdzieś na chwilę z Wawy wybrałam Jachrankę nad Zegrzem :) to raptem 30-40min drogi od miasta, a jakie uroki! już byłam tam w wakacje i w tym razem też wybrałam Windsor jako sprawdzoną miejscówkę :) ale muszę polecić wszystkim Warszawiakom Zegrze - blisko i urokliwie :) no i na romantyczny weekend również się nadaje :D
    • jerzy.jan Re: Majówka 2013 !!! 28.04.13, 21:29
      Witam,
      ja zawsze lubiłem wyjeżdżać do Kudowy Zdroju, bardzo fajne miejsce na tygodniowy wyoczynek. Można pozwiedzać, wybrac sie do Czech, na miejscu tez czeka wiele atrakcji.
    • Gość: imprezy majówkowe Re: Majówka 2013 !!! IP: *.rev.pro-internet.pl 30.04.13, 08:45
      zestaw imprez na długi weekend majowy - ciekawe imprezy w pomorskim
      A jeśli ktoś chce parę dni na Kaszubach - to też bardzo proszę...
    • Gość: barbara Re: Majówka 2013 !!! IP: *.109.242.49.tellas.gr 11.05.13, 18:10
      prosze przyjechac do nas .u nas nigdy nie narzekamy na pogode .basiagrecja@gmail.com
      • jerzy.jan Re: Majówka 2013 !!! 13.05.13, 20:31
        Witam Basiu, krótki kilkudniowy wypad do Grecji to naprawdę świetny pomysł, coraz częściej Polacy wybieraja ciepłe kraje nawet na krótki wypoczynek, niestety u nas pogoda jest kapryśna o każdej porze roku, w zimie nie ma śniegu, w lecie deszczowo, a w weekend majowy, szkoda gadać jaka była pogoda, ja spędziłem go w domu.
    • domekwrabce Re: Majówka 2013 !!! 15.05.13, 21:30
      W tym roku juz nie ale na przyszłosc prosze pamietac o Nas :)
      www.domekwrabce.com.pl
    • Gość: Tomek Re: Majówka 2013 !!! IP: *.internetia.net.pl 19.05.13, 11:22
      Puszcza Knyszyńska zaprasza - okolice Supraśla (uzdrowisko, Muzeum Ikon), Sokółki (Cud w Sokółce), Kopnej Góry i Poczopka.
      Nocleg w świeżo odnowionym Podlaskim Domku - www.podlaskidomek.pl
    • Gość: konrad Re: Majówka 2013 !!! IP: 95.49.91.* 11.03.21, 21:41
      Sprawdz tutaja www.noclegowo.pl/noclegi/majowka/ Kilka fajnych ofert i filtruj sobie jaką chcesz cene. Do tego doszly dodatki do wyjazdow, polecam przed sezonem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka