Dodaj do ulubionych

na narty rodzinnie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.14, 13:07
znalazłam taka ofertę www.naferie.pl/ . Oferowane są rodzinne obozy narciarskie. Prośba do forumowiczów o opinie o tej "firmie". Czy ktoś z Was skorzystał z tej formy wypoczynku zimowego. Szukam czegoś w tym stylu dla rodzinki 2+1 (7lat), z nauką jazdy na nartach. A może plecicie coś już sprawdzonego przez Was. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie, bo pierwszy raz chcę wybrać się z dzieckiem na taki wypoczynek:)
Obserwuj wątek
    • mw793 Re: na narty rodzinnie 28.01.14, 11:41
      Witam,

Ja z rodzina wybieram sie z tym biurem: www.kraul.pl/obozy.php
      Opcja Mama Tata i ja do Zubrzycy.
      Slyszalam opinie ze sa to bardzo fajne wyjazdy.

Pozdrawiam,
      Magda
    • Gość: baśka Re: na narty rodzinnie IP: 78.129.196.* 28.01.14, 12:12
      My się wybieramy na ferie właśnie na wypad zorganizowany przez naferie.pl Znajomi nam polecali, bo w zeszłym roku byli na obozie organizowanym przez nich. Jak będzie to się okaże, ale liczymy na super zabawę i fajnie spędzony czas.
      • Gość: nowicjuszka Re: na narty rodzinnie IP: *.siedlce.domtel.com.pl 29.01.14, 20:38
        już też zaklepałam wyjazd na obóz z "naferie" do Murzasichle od 22.02.A w jakim terminie wy ruszacie? Nie wiem jak będzie, liczę że będzie ok:)
        • iga_a1 Re: na narty rodzinnie 29.04.15, 13:16
          byliśmy również tylko w 3 tygodniu stycznia. Powiem szczerze że ekipa mega, dużo atrakcji, nawet tych ponadprogramowych - generalnie nie spodziewałam się że za tą ceną będzie wszystko dopięte na ostatni guzik. Gorąco pozdrawiamy Pana Piotra i całą ekipę naferie.pl
          Za rok ruszamy do włoch!
    • rutkka Re: na narty rodzinnie 27.06.16, 21:56
      www.tatrytop.pl/dom-michalowka-widok-kominek-karpielowka-zakopane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka