Dodaj do ulubionych

Ski-Raft Bardo ?

21.06.15, 07:52
Witam. Duzo dobrego slyszalem o splywie pontonowym w Bardo na Dolnym Slasku. Zastanawiam sie mocno bo kreci mnie splyw pontonowy. Byliscie tam? Pozdrowiska ludziska:)
Obserwuj wątek
    • kolorowyjim Re: Ski-Raft Bardo ? 23.06.15, 10:35
      No hej. Byliśmy z rodzinka na tym spływie:) Bardzo nam sie podobało. Fajna trasa i co wazne bardzo profesjonalnie zorganizowany splyw. Zona troche sie bala ale obsluga byla mega profesjonalna. Ja w kazdym razie polecam! Tu dla zainteresowanych stronka Ski-raftu ktory tam dziala:) www.ski-raft.pl/ Pozdrowionka!
      • bato-nik Re: Ski-Raft Bardo ? 12.07.15, 15:29
        Jestem zachwycona . Wczoraj byliśmy na tym spływie:) Co do obsługi to potwierdzam. Ta firma jest bardzo solidna a ludziki przyjazne:)
        • michas892 Re: Ski-Raft Bardo ? 13.07.15, 10:32
          Czytałem o tym spływie m.in. tutaj i w ten weekend byłem z dziwczyną. Nie załuje a nawet wiecej- było super. Bardo ma piekne widoki a ekipa ze Ski=raft jest w porzo. Polecam !
    • grafitowypan Re: Ski-Raft Bardo ? 15.07.15, 09:48
      Byłem na tym spływie. Same pozzytywne wrażenia. Bardzo ciekawa trasa. Przełom Nysy wygląda uroczo. Co do organizacji spływu i obsługi to pełna profeska. Polecam z czystym sumieniem:)
    • bunny_chow Re: Ski-Raft Bardo ? 16.07.15, 02:38
      Czytającym proponuję o wrzucanie nicków w wyszukiwarkę. Zobaczycie kto gdzie pisze, co poleca i gdzie spamuje.

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=&title=&forum= - wystarczy wpisać nickname i widac kto gdzie pisze
    • Gość: pomidor Re: Ski-Raft Bardo ? IP: *.play-internet.pl 16.07.15, 15:44
      Ski Raft to świetny wybór. Byłam, zobaczyłam i zachwyciłam się. I wrócę tam, bo warto.
      • zona_kaspiana Re: Ski-Raft Bardo ? 23.07.15, 12:03
        Zgadzam się:) byliśmy tam z rodziną, na pontonowym, przez przełom bardzki - super atrakcja :)
    • michas892 Re: Ski-Raft Bardo ? 16.09.15, 11:10
      Niezwykle malowniczy spływ. Jestem bardzo zadowolony i na pewno tam wrocę w przyszłym roku.
    • tombu2 Re: Ski-Raft Bardo ? 16.09.15, 16:27
      Z tego co zdążyłem zauważyć to goście dbają tam bardzo o bezpieczeństwo. Tłumaczą wszystko, do tego kapok dla każdego. No i oczywiście widoki niesamowite mają
      • Gość: Lenka Re: Ski-Raft Bardo ? IP: *.wroclaw.mm.pl 20.09.15, 16:13
        ja jak tam byłam na spływie brdą to pogoda mocno nie dopisała, było zimno i deszczowo dość....ale ogólnie taki spływ to super sprawa i zabawa! także polecam tego rodzaju aktywności
        • 52malinka Re: Ski-Raft Bardo ? 22.09.15, 09:08
          Fajne przeżycie ten spływ :) bardzo ładne widoczki i fachowa obsługa.
          • Gość: Ulla Re: Ski-Raft Bardo ? IP: 46.165.221.* 24.09.15, 23:29
            potwierdzam, spływ Bardem ze ski raft to niezapomniane przeżycie....super sprawa!
            • andersen74 Re: Ski-Raft Bardo ? 26.09.15, 09:33
              Najpiękniej jest chyba jesienią. Drzewa przepięknie złote i czerwone. Można zapomnieć o złym świecie... Co Ski-raft to powiem , że są bardzo profesjonalni. Organizacja wzorowa.
              • Gość: parrka Re: Ski-Raft Bardo ? IP: *.securitykiss.com 27.09.15, 22:12
                no jesienią jest tam super :) wiem bo byłam teraz....może i pogoda nie była superowa ale za to ski raft jako organizator postarał się żeby to było niezapomniane:)
    • krysmaci Re: Ski-Raft Bardo ? 19.11.15, 17:44
      Super sprawa bardzo polecam. Byłem w wakacje i jestem zachwycony. Warto chociaż raz takie coś przeżyć :)
    • antoni415 Re: Ski-Raft Bardo ? 27.11.15, 14:57
      Opłaca się. Bo po 1 spływ sam w sobie jest super a dodatkowo dookoła piękne widoki i przyroda.
    • gerson_66 Re: Ski-Raft Bardo ? 15.12.15, 10:58
      Byłem przypadkowo w Bardo i zaciekawiła mnie ta sprawa. Rzeczywiście urocze widoki tam są a sam spływ wygląda na zawodowo zorganizowany. 100 % latem wróce i popłynę.
    • krobea Re: Ski-Raft Bardo ? 19.12.15, 09:28
      Ten spływ jest zakorbisty:) Nie dość że plener urzekajacy to organizacja wręcz wzorowa. Na pewno jescze tam wrócę .
      • michas892 Re: Ski-Raft Bardo ? 22.12.15, 10:39
        krobea napisał(a):
        > Ten spływ jest zakorbisty:) Nie dość że plener urzekajacy to organizacja wręcz
        > wzorowa. Na pewno jescze tam wrócę .
        hehe, nie Ty tylko. Też tamwrócę. Spływ jest po prostu znakomity. Zabawa przednia i bezpieczna. Ludzie ze Ski-Raft naprawdę profesjonalni i życzliwi. Wszystkim polecam !
    • andersen74 Re: Ski-Raft Bardo ? 23.12.15, 08:54
      Ten spływ jest bardzo atrakcyjny. Jest zorganizowany wzorowo. Co widoków to po prostu bajka!
    • jasmin192 Re: Ski-Raft Bardo ? 27.12.15, 10:12
      Byłam z koleżankami z frimy i było wprost cudnie:) Okolica przesliczna naprawdę. Co do spływu pełan profeska. Serdecznie polecam.
    • jasmin192 Re: Ski-Raft Bardo ? 28.12.15, 07:31
      Spływ jest suuuuper :) Rzeka cudna, malownicze górki i jest zorganizowany jak dla mnie wzorowo!
    • Gość: Kamilos Re: Ski-Raft Bardo ? IP: *.146.21.128.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.01.16, 09:45
      swietna zabawa! pontonem ze Ski raft popynelismy na moje 18 urodziny! chyba lepszej imprezy sobie wymarzyć nie mogłem! wszystko świetnie zorganizowane, inaczej i przy tym znajomi mega zadowoleni!
    • Gość: Marek Re: Ski-Raft Bardo ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.16, 18:32
      fajnie, że sa takie firmy jak Ski-Raft - przynajmniej można aktywnie spędzić czas a nei siedzieć w domu przed telewizorem. już kilka razy z nimi płyneliśmy. a czy ktoś się orientuje czy w innych miejscach też organizuja spływy? chcielibysmy tym razem poznać nowe widoki
    • Gość: Fasza Re: Ski-Raft Bardo ? IP: 46.165.197.* 29.02.16, 23:06
      wlasnie poszukuję pomysłu na imprezę integracyjną dla firmy, taki spływ wygląda ciekawie. Rozumiem ze to jest bezpieczne bo ski raft dba o to dobrze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka