Dodaj do ulubionych

Długi weekend listopadowy

22.10.15, 13:01
Szukam ciekawego miejsca na długi weekend , który przypada w listopadzie. Wiem , że dużo czasu nie zostało , ale nie mogę się zdecydować gdzie pojechać morze, góry czy jeszcze coś innego. Dodam, że mam 14 miesięczne dziecko więc fajnie gdyby były jakieś atrakcje dla maluszków może jakiś basen. Czekam na wasze propozycje wyjazdu i pomoc.
Obserwuj wątek
    • magda639 Re: Długi weekend listopadowy 22.10.15, 13:39
      Jeśli wyjazd z dzieckiem to najlepiej proponuję jechać do : www.infoliniaturystyczna.pl/oferta,hotel-aquarius-spa,c1d0f19c3f827daf0edd3e69c3b195a9 byłam z mężem jakieś dwa tygodnie temu. Wybraliśmy to miejsce , gdyż zależało nam na wyjeździe nad morze i aby miejsce noclegowe posiadało atrakcje. Co prawda cena za nocleg nie jest mała, ale za takie atrakcje i wygody było warto zapłacić basen, sauna dla męża siłownia , a dla mnie centrum kosmetyczne. Widziałam dwie rodziny z małymi dziećmi i z tego co zaobserwowałam był brodzik dla dzieci i sala zabaw i z tego co słyszałam to nawet można wynająć osobistą opiekunkę do dzieci. Poza tym polecam wyjazd nad morze , aby pospacerować i powdychać świeżego powietrza i jodu o tej porze nie ma tłoku turystów.
    • Gość: Patryk Re: Długi weekend listopadowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.15, 11:15
      Skoro ma być to miejsce na długi listopadowy weekend z uwzględnieniem Andrzejek,to zerknij na Osada Wedrowca w Mechelinkach. To elegancki dworek z tradycjami,położony blisko plaży,a z tego co wiem to właśnie na Andrzejki przygotowali bardzo fajny pakiet pobytowy.
    • Gość: Podlasianka Re: Długi weekend listopadowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.15, 15:54
      Polecam Pałac w Cieleśnicy w okolicy Janowa Podlaskiego. Czekają tam historyczne wnętrza, otoczenie nieskażonej przyrody, smaczna domowa kuchnia i kameralna atmosfera niewielkiego obiektu. Dla dorosłych polecam Strefę Relaksu z masażami, sauną i łaźnią. Dla dzieci dostępny plac zabaw, siłownia na powietrzu, sala kinowa i rozległy park.
    • Gość: Kamila Re: Długi weekend listopadowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.15, 16:32
      Jeżeli szukasz takiego miejsca z dzieckiem to może Eneryglandia? To przecież największy park rozrywki,gdzie każdy znajdzie coś dla siebie,nawet dorośli o czym sama się przekonałam,rewelacyjna sprawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka