kachax 20.05.05, 15:22 Czy polecacie to biuro? Do jakich krajów warto z nimi jechać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yooreck Re: Scan Holiday 23.05.05, 20:05 bylismy z nimi w Egipcie i na Krecie - bez uwag krytycznych. Bylo milo!!! Odpowiedz Link
pietnacha40 Re: Scan Holiday 31.05.05, 12:43 Zdecydowanie odradzam.W zeszlym roku na Krecie dali pokaz niekompetencji.Zabraklo miejsca w hotelu,dla Polakow,bo biuro sprzedawalo w Niemczech last minute.Moi rodzice wykupili wczasy w lutym w hotelu****,a we wrzesniu wyladowali w zapyzialych apartamentach obok hotelu.Pierwsze 4 dni spedzili praktycznie na recepcji,czekajac na pokoj,dopiero jak zalatwili sobie przelot do Polski,biuro sie ruszylo i cos sie znalazlo. Odpowiedz Link
darekack Re: Scan Holiday 05.06.05, 06:50 Byłem z nimi 2 lata temu w Turcji.Wszystko było OK. Odpowiedz Link
magdak5 Re: Scan Holiday 06.06.05, 09:25 Witam ! Byłam we wrzesniu 2004 z nimi na Korfu. Organizacja bardzo dobra, kompletne informacje, żadnych problemów pomimo tego, że wakacje wykupiliśmy ok 1/2 roku wcześniej nie zmieniła się nawet godzina podróży, nic. Jedynie hotel uznawany przez nich za 3+ gwiazdki chyba nie zasługiwał na tyle. Moim zdaniem 2 gwiazdki (dotyczy samych pokoi)wokół hotelu przyjemnie i fajny basen. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link
belika Re: Scan Holiday 08.06.05, 08:48 Byliśmy ze Scan Holiday na Krecie, w Tunezji, na Cyprze, Majorce i na Teneryfie - wszystko zgdone z umową, rezydenci (poza CYprem) kompetentni i nie gubili gości na lotnisku ;) Odpowiedz Link
antidotumm Re: Scan Holiday 09.06.05, 13:11 Bylam kilkakrotnie, zawsze wracalismy bardzo zadowoleni! Kiedys wykupilam super tanie wczasy na Riwierze Olimpijskiej w hotelu Platon Palace, mialy by**, byly ****, mial byc telewizor i lodowka za doplata, byly bez doplaty, mialo nie byc basenu, a byl... (to w temacie 'standard hotelu odbiegal od deklarowanego"- czesty watek). Bylam z nimi chyba z 6 razy! Polecam! Odpowiedz Link
kamilaa2 Re: Scan Holiday 11.06.05, 13:19 Bylam z nimi juz na Teneryfie-w przepieknym hotelu Esmeralda Playa- polecam! a takze na Rodos w hotelu Mirri Poli. Oba miejsca przeurocze. Z tym biurem spedzilam najlepsze wakacje w moim zyciu!W tym roku szykuje sie z nimi na Majorke i czuje ze bedzie wspaniale. Podrozowanie to najcudowniejsza rzecz w zyciu. Szkoda tylko ze na takie wyjazdy mozna sobie pozwolic jedynie raz do roku...:( ale warto na to czekac, a jaka przyjemnoscia jest samo planowanie i wybrieranie celu wakacji:) Pozdrawiam i zycze udanych wakacji z tym biurem, jak i z wszystkimi innymi:) Odpowiedz Link
alakhai12 Re: Scan Holiday 16.10.05, 11:22 Scan Holiday połączył się z TUI i teraz to jedność więc i jakość lepsza Odpowiedz Link
belika Re: Scan Holiday 20.10.05, 14:58 to prawda, nawet w miejscu wakacyjnym jest się pod opieka Service World of TUI, bilety samolotowe przysyłane są do domu na kilka dni przed wylotem (co do tej pory było domeną tylko TUI i NECa), ubezpieczonym się jest za pośrednictwem TUI i na takich samych warunkach. Byż może jest więcej podobieństw - mnie wpadły w oko te chyba najważniejsze :) W styczniu opowiem, jak się spisał "nowy" Scan w Egipcie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ania.priv Re: Scan Holiday 16.11.05, 00:15 byłam z SH w tym roku w Turcji, wszystko OK, bez zastrzeżeń Odpowiedz Link
eporebska Re: Scan Holiday 10.01.06, 19:53 Wybieram się do Kenii (plaża + safari), rozważam wyjazd z SH lub TUI... Czy ktoś już z nimi tam był?? Czy możecie polecić jakiś hotel?? Bardzo proszę o informacje. Odpowiedz Link
kasiass13 Re: Scan Holiday 02.04.06, 10:35 Byłam z nimi na Gran Canarii. Było rewelacyjnie. Polecam. Odpowiedz Link
hanahan Re: Scan Holiday 16.07.06, 11:47 Byłam z nimi na Krecie w sumie wszystko ok. Rezydentka była mało zaangażowane ale to nie był dla nas problem. Odpowiedz Link
patrycha99 Re: Scan Holiday 22.09.06, 16:46 ja wrocilam wlasnie ze Scanem z Tunezji i powiem szczerze ze bylo super :D Opieka byla swietna :D bardzo polecam to biuro. Odpowiedz Link
bzawadzki75 Re: Scan Holiday 13.12.06, 15:43 Byłem w Tunezji w 2003 roku z tego biura. Wtedy było bezproblemowo. Mieszkaliśmy w hotelu Hill Diar. Wiecej info: podrozeforum.pl/viewtopic.php?t=14 Odpowiedz Link