facio12345 15.08.05, 14:40 Zamek znajduje się w miejscowości Chudów , przy drodze z Mikołowa do Gliwic . Oto adres strony zamekchudow.republika.pl/. Jeżeli ktoś już był to proszę o Wasze spostrzeżenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skun2 Re: Zamek Chudów 16.08.05, 01:52 niestety jeszcze nie. ale z tego co wiem tylko w weekendy jest czynny i odbywaja się się tam zazwyczaj imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
smokmigus Re: Zamek Chudów 17.08.05, 12:29 Zdecydowanie warto, na piechote, rowerem, samochodem. Zamek rosnie z roku na rok, wokol ma doskonala infrastrukture, czyli laweczki, jedzonko i miejsca do wypoczynku. troche sciema ze zwiedzaniem, bo sa ledwie dwie kondygnacje wiezy z kaflami z wykopalisk, a wciaz nie wpuszczaja na sama gore, skad pewnie widok jest niesamowity. Koszt wejscie 2 zl. Wspaniale bylo teraz 13-15.08 poniewaz byl turniej rycerski i masa atrakcji. Ale zawsze warto tam zajrzec i bez niego. Odpowiedz Link Zgłoś
facio12345 Re: Zamek Chudów 17.08.05, 14:34 Wiem, wiem ,że jest fajnie. Byłem nie raz . Chodzi mi o opinie innych forumowiczów, jak oni odbierają ten zamek . Odpowiedz Link Zgłoś
baga Re: Zamek Chudów 19.08.05, 01:14 Na moich wrażeniach wciąż ciążą afery z tym zamkiem związane. Odpowiedz Link Zgłoś
a.morro Re: Zamek Chudów 07.11.05, 13:25 "Afera" jest zakończona bo Sąd ni edopatrzył się naruszenia prawa. Oczywiscie okazało się, że sprawa zostałą wyssana z palca przez konkurujacy lewicowy układ polityczny. Odpowiedz Link Zgłoś