Dodaj do ulubionych

Warszawa: Łazienki o piątej rano

IP: *.szpital.cskmswia.pl / *.cskmswia.pl 19.08.05, 12:43
Wspaniały artykuł....ukazał całe piękno tego czarodziejskiego parku.
Obserwuj wątek
    • Gość: rob Re: Warszawa: Łazienki o piątej rano IP: 80.54.90.* 04.08.06, 21:42
      Tanie wakacje nad morzem w samodzielnym miszkaniu 2 pokojowym. tel.605639811
      www.darlowo.info
    • Gość: Paweł Z. Re: Warszawa: Łazienki o piątej rano IP: *.kom / *.os1.kn.pl 04.08.06, 22:32
      E, moderator, a co to ma wspólnego z "turystyką zorganizowaną"?
    • Gość: fj Warszawa: Łazienki o piątej rano IP: *.cust.tele2.pl 13.05.08, 22:32
      Odnośnie łazienek ;-) Czy w Warszawie jest istnieje takie coś, jak łaźnia publiczna?
    • alex-alexander Warszawa: Łazienki o piątej rano 18.01.09, 16:53
      Praga Czeska: spacerowalem tu od godz. 03:00 rano do 05:00. Cos
      pieknego.
      • Gość: . Re: Warszawa: Łazienki o piątej rano IP: 116.118.7.* 04.03.09, 16:19
        A Praga Polnoc lub Grochow-do rana nie przezyjesz...
      • ikytna Re: Warszawa: Łazienki o piątej rano 09.04.09, 14:39
        I nie tylko Łazienki są inne rano.Zupełnie niepodobna jest do siebie
        Warszawa zaraz po wschodzie słońca.
    • hard-ass Ciekawe, tym bardziej ze nigdy w zyciu 07.04.09, 20:38
      nie wstalem przed 11 rano. Dobrze chociaz poczytac jak to jest.
    • Gość: a To jedyne miejsce nie budzące obrzydzenia w stolcu IP: *.chello.pl 12.04.09, 02:26
      Reszta nadaje się tylko pod bombę atomową.
    • Gość: miodek błąd ortograficzny IP: *.centertel.pl 21.08.09, 12:58
      fajny artykuł, ale z błędem ortograficznym - jerzyki, a nie jeżyki.
      Jeżyk to mały jeż, a nie ptak:)
    • Gość: klon Warszawa: Łazienki o piątej rano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 04:38
      a szczury, masowo obecne w godzinach "szczytu" koło pałacu na wodzie, już się
      obudziły o tej godzinie???
    • Gość: MMD Warszawa: Łazienki o piątej rano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 09:26
      Byłem w parku 11 lipca bieżącego 2009 roku i na jednej ze ścieżek widziałem nieżywą wiewiórkę, którą sfotografowałem. Widzieliśmy też żywą, która przez pewien czas nam towarzyszyła, prawdopodobnie oczekując na jakiś żywnościowy datek. Podobną sytuację miałem w górach, gdzie na ścieżce na reglami wiewiórka dotąd zabiegała mi drogę, aż dałem jej ciastko. Zatem, w parku są wiewiórki, tylko dlaczego ta jedna zginęła?
    • Gość: warszawianka Warszawa: Łazienki o piątej rano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 10:35
      Pięknie opisane.

Ale pawie można też obserwować o zmierzchu, gdy "układają się" na drzewach do
      snu - doprawdy, niezwykłe zjawisko...

Gdy po raz pierwszy zobaczyłam "podlatujące" z gałęzi na gałąź, coraz wyżej,
      pawie (bo nie latają, ale podlatują, coś jak kury), byłam zachwycona
      niezwykłym widokiem...

Teraz pokazuję go znajomym, których chcęzadziwić...
    • Gość: plepleple Warszawa: Łazienki o piątej rano IP: 195.20.110.* 24.08.09, 11:05
      ale autor zdjęć zanim zdecydował się na ich publikację powinien sobie poczytać
      o czymś takim jak prawidłowy kadr... ;)
      • Gość: Maryla Re: Warszawa: Łazienki o piątej rano IP: *.lowicz.vectranet.pl 29.08.09, 22:58
        A ja uważam, że fotografie są świetne, więcej świetnych fotek można obejrzeć na
        www.foto-kurier.pl
        Pozdrawiam :)
    • Gość: Foto turysta Warszawa: Łazienki o piątej rano IP: *.olsztyn.mm.pl 13.02.11, 19:15
      Powiem tak, w Warszawie jest na prawdę co oglądać. Uwielbiam jej różnorodność i chaos oraz niesamowite skoki w czasie...
      Zapraszam na blog, sporo fotek z Warszawy.
      • Gość: podróżnik Re: Warszawa: Łazienki o piątej rano IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.11, 19:46
        Szczególnie polecam Camera hostel , uważam że mają tam najniższe ceny pokoi prywatnych i rozsądne ceny w pokojach wieloosobowych . ponadto miła obsługa , świetna lokalizacja , niezapomniany klimat . Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka