ilzan 29.12.05, 20:29 pojechałam, zobaczyłam i zawsze będę wracać! tam wszystko jest piękne od Komańczy po schron nad Negrylowem i dalej do grobu hrabiny polecam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zillo Re: bieszczady moje kochane 06.01.06, 22:44 chłopie! trochę wyżej szukasz rady - jakie buty kupić na wędrówkę, ja się wymądrzam, a Ty stary traper jesteś, skoro przeszedłeś od Komańczy do Sianek i schronu, niezła trasa. Odpowiedz Link
j-w Re: bieszczady moje kochane 10.01.06, 19:51 kochane Bieszczady -jestem tam w Sanoku .LEsku ,Ustrzykach niekiedy 5-6 razy w roku ,bo tam mi9eszka moja milosc!!!! Odpowiedz Link
ilzan Re: bieszczady moje kochane 12.01.06, 09:39 Hej! Nie jestem chłop, tylko baba po pierwsze, a za Wasze rady naprawdę dziękuję. Przydadzą się napewno, bo w tych sprawach jestem zielona. Moja wędrówka po górach dopiero się zaczęła i to w starych, zwykłych buciorach, które jak pisałam muszę wyrzucić. Teraz chcę kupić jakieś dobre, może firmowe z tąd te pytanie. Pozdrowienia dla Zillo! Z każdej Twojej rady chętnie skorzystam.:) Odpowiedz Link
zillo Re: bieszczady moje kochane 14.01.06, 12:01 Faktycznie - "pojechałam, zobaczyłam" są czasownikami rodzaju żeńskiego, widocznie niedokładnie czytałem. Co do rad dotyczących Bieszczadów, nie nadaję się na doradcę, na tym forum są mądrzejsi. Moja jedyna rada: jeżeli szkoła/firma ( niepotrzebne skreślić ) Tobie pozwoli jedź tam w maju,czerwcu lub wrześniu. Góry są puste, czuje się ducha dawnych niekomercyjnych Bieszczadów i moim zdaniem najważniejsze, na miejscu można improwizować, ponieważ nocleg znajdziwsz wszędzie . Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ilzan Re: bieszczady moje kochane 16.01.06, 08:06 Hej! W tym roku jadę w sierpniu, bo tak akurat przypadło. Rok temu byłam właśnie w czerwcu.Było naprawdę ciszej, spokojniej i dlatego tak pięknie, dokładnie tak, jak piszesz. Myślę sobie jednak, że teraz też będzie świetnie i ludzie, których będzie więcej w pełnym sezonie i tak nie dorównają "na szczęście" tłumom w Tatrach! Bo ja bardzo lubię święty spokój, a TAM go znalazłam. POZDRAWIAM Odpowiedz Link
rudzik80 Re: bieszczady moje kochane 16.01.06, 22:00 "Kiedy nie ma mnie w górach to góry są we mnie" Tylko tam wszytsko nabiera właściwych proporcji. I nie potrafię powiedzieć, które miejsce, jest najpiękniejsze. Różne wspomnienia, ogromny sentyment. A teraz siedząc w wielkim mieście ogromna tęsknota. Odpowiedz Link
sqrtxyz Re: bieszczady moje kochane 20.01.06, 18:24 Spędziłem tam rok,pracując,fantastyczne miejsca,w niektórych byłem po kilkanaście razy,tęsknię za Bieszczadami,w tym roku tam jadę,pozdrawiam Baligród Odpowiedz Link
aarennaa Re: bieszczady moje kochane 20.01.06, 23:05 czytam i zaluje coraz bardziej, ze ostatnio jakos bieszczady mi 'sie omijaly', kiedys rok bez wloczegi po bieszczadach byl rokiem straconym :) no ale nic w przyrodzie nie ginie i zajrzalam tu najwidoczniej z tesknoty za tamtymi klimatami. Tak wiec przy swiadkach obiecuje - w tym roku koniecznie w bieszczady!!! moje ulubione - wiosenne... pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
zillo Re: bieszczady moje kochane 21.01.06, 20:57 też montuję ekipę i ruszamy w maju, sprawdzimy czy jesteś tam aarennaa :-) Odpowiedz Link